1 MAI în Delta Dunării, 3z/2n, în Mila23, cu excursie la Letea, demipensiune

Previous slide
Next slide

Începutul primăverii în Delta Dunării este un moment magic în care totul prinde viață și transformă această destinație într-un adevărat paradis natural. E timpul să descoperiți farmecul și să vă bucurați de acest loc minunat. Atmosfera primăverii în Delta Dunării este încântătoare, cu aroma florilor proaspăt înflorite și cu adierea blândă a vântului, cu păsările migratoare care reîntregesc orchestra sonoră a deltei, stoluri imense de păsări își găsesc aici locurile de cuibarit, întorcându-se din zonele calde ale lumii. Soarele răsare din aburul dimineții, încălzind ușor totul în jur și oferind energie naturii să își continue dansul vieții.

Aveți incluse: 2 nopți de cazare într-una dintre cele mai bune locații de 3*, din Mila 23, toate mesele, transferurile pe apă, o zi de excursie la Letea, cu bărci destinate turismului și cei mai buni ghizi din Delta Dunării. Programul se desfășoară în cele 2 pensiuni aflate exclusiv în rețeaua noastră:

  Alexandru & Alexandra  |  Casa Vaida

Perioada: 1-3 mai 2024

Pret: 970 lei/persoana in camera dubla

Program 3 zile/2 nopți, cu o zi de excursie la Letea inclusa.

Disponibilități 1 MAI 2024 în Delta Dunării

Pentru a solicita o rezervare, click pe “Rezerva“, în coloana pensiunii alese și completați cererea de rezervare în continuare. Numarul din fata butonului de rezervare reprezinta numarul de locuri disponibile.

Date
Alexandru și Alexandra
Casa Vaida
Locuri
Preț
Locuri
Preț
1 mai - 3 mai
970
970

Prețul din tabel este per persoană, în lei (RON) și include TVA.

Prețul include:

 • Cazare la pensiunea aleasă, în camera dublă, pentru 2 nopți
 • Demipensiune (cina în prima zi, mic dejun și cină în ziua 2 și mic dejun în ultima zi)
 • Excursie la Letea (o zi), inclusiv masina de safari
 • Ghidaj în limba ROMÂNĂ
 • Transferurile pe apa, Tulcea – Mila23 și retur
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunării impuse de autorități (ARBDD).

Opționale

Prețul NU include:

 • Băuturile (altele decât apa la masă)
 • Masa de pranz de la Letea, 70 lei/persoana, se achita cash la locatia in care luati masa
 • Taxe de vizitare a obiectivelor turistice
 • Asigurări de orice fel (călătorie, bunuri etc)

Politică pentru copii:

 • Copiii 5-12 ani plătesc 50% din prețul pachetului
 • Copiii peste 12 ani se încadrează la adulți
 • Supravegherea copiilor pe toată durata sejurului revine în exclusivitate părinților.

*Vârsta minimă pentru participarea la acest program, este de 5 ani.

Program:

Ziua 1: 15:30 – Întâlnirea / îmbarcarea | 16:00 – Plecarea din Tulcea (cu barca) |  Cazarea la pensiune | Cina

Întâlnirea, îmbarcarea, parcarea

Plecarea pentru acest sejur se face din Port Tulcea Aval, la ora 16:00.  Pentru finalizarea plăților (dacă este cazul) și comunicarea cu privire la barca cu care veți merge până la Mila23, vă așteptăm la ora 15:30.

Port Tulcea Aval – click pe link pentru detalii de localizare, îmbarcare și parcarea mașinilor.

Transferul și cazarea la pensiune

Se va merge către Mila23 pe un traseu turistic. Durata transferului este de aproximativ 2 ore. Ghidul nostru vă va conduce până la pontonul pensiunii la care veți fi cazat (pensiunea aleasă de către dumneavoastră pentru acest program). În pensiune veți fi așteptat de personalul casei, care vă va înmâna cheia camerei alocate (conform voucherului).
Seara, gazdele vă așteaptă cu o cină delicioasă.

Transferurile și excursiile se fac cu bărcile noastre, deschise, create special pentru tursim (le puteti vedea in fotografiile de pe site).

Ziua 2: Excursia la răsăritul soarelui – începe cu 30 de minute înainte de răsărit | 8:30 – Mic dejun | 9:30- Plecare în excursia la Letea | 12:30 – Excursie la Pădurea Letea (cu mașină de safari + mers pe jos) | 14:30 – Masa de prânz | 20:30 – Cina

Excursia la răsărit (opțională)

Cu o seară înainte, ghidul vă va comunica care este ora de plecare pentru această excursie. Excursia durează aproximativ 2 ore. Ținând cont că dimineață este mai rece decât în cursul zilei, vă rugăm să aveți la dumneavoastră o geacă si caciula.

Excursia la Letea

Excursia la Letea este un itinerariu al contrastelor, ce străbate armonios canalele și lacurile ce par nemărginite, ajungând în spectaculoasa zonă deșertică a grindului Letea, aflat în vecinătatea celei mai mare colonii de pelicani comuni din Europa, Roșca Buhaiova. După acostarea în satul Letea, o mașină de safari vă așteaptă pentru a merge la pădurea Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Pe parcursul celor 7 km din sat până la pădure, aveți ocazia să întâlniți frumoasele pasări de sărături. Căutăm să vă arătam caii sălbătici, stejarii crescuți pe nisipul sărat și celebrele dune de nisip.
Traseul ne readuce în sat unde se va lua masa de prânz, într-o gospodărie autentică hahola, unde gazdele gătesc simplu și tradițional. După prânz, pe un traseu puțin diferit se ajunge în Mila23.

Prânzul la gospodăria locală din Letea

Trebuie să știți că acesta nu este un restaurant și nu pot fi comandate alte feluri de mâncare. Prânzul este întotdeauna bazat pe pește și este compus din borș de pește, pește la cuptor și celebrele gogoși de la Letea, ca desert.

Fiind o excursie lungă, solicitantă, vă rugăm să vă hidratați și să aveți la voi echipamentul minim necesar.

Echipament în Delta Dunării (click pe link) – Pentru a nu avea surprize la fața locului, citiți și acest articol de la noi de pe blog.

Ziua 3: 8:30 – Mic dejun | 9:30- Îmbarcarea pentru transferul către Tulcea |  Debarcarea la Tulcea, finalul programului.

Transferul către Tulcea

Se face, în mare parte, pe același traseu ca și la venire, cu o viteză mai mare decât în excursii. Este ultima parte a programului nostru și păstrăm special pentru acum câteva locuri frumoase pe care vrem să vi le arătăm pe drum. Debarcarea se face pe același ponton de la care am plecat. Rămas bun și sfârșitul serviciilor turistice.

Dacă plecați din Tulcea cu un mijloc de transport în comun, vă recomandăm să luați în considerare o rezervare după ora 13.

Programul se desfășoară cu minim 4 persoane înscrise.

Vrei să înscrii un grup de minim 6 persoane adulte? Cere ofertă pe email.

Program de grup

Fiind o ofertă de grup înseamnă că tot grupul merge cu aceași barcă, la aceleași ore (orele din program). Vă rugăm să fiți la îmbarcare la orele stabilite, atât pentru transferuri cât și pentru excursii.

În excursii

*În funcție de sezon, de nivelul apei și condițiile meteo, ghidul decide care este cel mai bun traseu de urmat.

Viteza de deplasare este medie, ideală pentru excursiile noastre, în care veți observa și cele mai fine detalii ale locurilor prin care veți trece. Vom opri des, fie pentru o pasăre, o floare, un peisaj sau o poveste pe care ghidul o are de spus.

Fiecare anotimp are frumusețile sale, fiecare zona a deltei are specificul său, iar noi vă vom ajuta să-l descoperiți.

Primăvara în Delta Dunării | Vara în Delta Dunării | Toamna în Delta Dunării

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea unui avans de 30%. Puteti plati online, cu cardul, prin transfer bancar, la ghiseul bancilor sau cu tichete de vacanta (vouchere, tiparite sau card).

Cu mai mult de 90 de zile de la inceperea programului, puteti amana un sejur, veti primi un voucher valabil 2 ani. Cu mai putin de 90 de zile inainte de inceperea programului, avansul nu se returneaza si nu poate fi folosit pentru un alt program.

Diferenta de plata se face la imbarcare, cash, cu cardul sau cu tichete de vacanta.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți termenele și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP