Punctul de îmbarcare în Tulcea - Port Aval

Previous slide
Next slide

Localizare

Ne găsiți în incinta Portului Tulcea Aval (portul privat).

NU suntem în Portul PUBLIC Tulcea, NU suntem pe faleza orașului.

Varianta 1: Cea mai simplă. De pe un telefon mobil sau tabletă cu Google Maps sau Waze instalat, deschideți aplicația (Maps /  Hărți sau Waze) iar în câmpul de căutare a adresei scrieți atât: Port Tulcea Aval, veți obține ruta către punctul nostru de îmbarcare.

Cum treceți de bariere, mergeți drept înainte încă 100m și veți vedea pontonul pe care scrie “DEBARCADER PASAGERI”. Pe ponton ne găsiți la a doua ușă pe dreapta, în MAGAZINUL DE SUVENIRURI. Vă rugăm luați legătură cu colegul/colega noastră care se va ocupa de îmbarcare în ziua respectivă, pentru prezență.

Dacă folosiți un alt GPS și trebuie să introduceți adesa exactă, această este str. Intrarea Marmurei nr 3.

Varianta 2: Clasică. Pentru a va fi mai ușor să ajungeți la punctul de întâlnire din Tulcea, din incinta Portului Aval – Tulcea, va dăm câteva puncte de reper:

Din centru Tulcei, de la sensul giratoriu de la Hotel Delta trebuie să intrați pe str Grigore Antipa (paralel cu Dunărea, adică drept înainte dacă veniți dinspre București / Constanța sau stânga dacă veniți dinspre Galați / Brăila), urmați această stradă și faceți prima la stânga (str Timișoarei, de fapt acesta este și drumul principal), coborâți panta, faceți dreapta (Aleea Văcărescu) și IMEDIAT stânga (str Mistreți sau Mistrețului, depinde de hartă), la 10m. Această stradă se continuă după curba la dreapta sub denumirea de Str Grădinari și faceți pe PRIMA STRADĂ LA STÂNGA, aveți pe partea stângă un pilon inscripționat MAER, străduța se termină în fața a două porți, intrați pe cea din stânga (cu bariere) și mergeți după drumul asfaltat drept înainte, până la pontonul pe care scrie “Debarcader pasageri”.

Deși pare foarte complicat și cu multe străzi, tot drumul de la Hotel Delta până la noi durează maxim 5 minute (cu mașina).

Coordonatele GPS ale locației sunt:

LAT: 45.187893
LON:28.807539

Îmbarcarea

Îmbarcarea se va face la indicațiile personalului nostru. Veți fi strigați nominal și vi se va indica barca cu care veți merge. Vă rugăm NU va urcați în prima barcă pe care o găsiți la ponton, din acest loc se îmbarcă mai multe companii și riscați să ajungeți în altă locație.

Parcarea

În curtea portului există parcare privată, păzită. Parcarea aparține portului Aval.

Prețul parcării este de 30 lei/zi/mașină (informație din luna Iunie 2022).

Prețul parcării este stabilit de conducerea portului și poate suferi modificări fără voia sau cunoștința noastră. Încercăm să rămânem la zi cu informările asupra tarifelor percepute de partenerii noștri dar nu putem garanta aceste tarife. Mulțumim pentru înțelegere.

Costul parcării NU este inclus în prețul excursiilor sau sejururilor noastre.

V-am pregătit și o hartă cu o schiță prin care veți putea ajunge foarte ușor la noi.

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP