Punctul de imbarcare in Tulcea - Port Aval

Previous
Next

Localizare

Ne gasiti in incinta Portului Tulcea Aval (portul privat).

NU suntem in Portul PUBLIC Tulcea, NU suntem pe faleza orasului.

Varianta 1: Cea mai simpla. De pe un telefon mobil sau tableta cu Google Maps sau Waze instalat, deschideti aplicatia (Maps /  Harti sau Waze) iar in campul de cautare a adresei scrieti atat: Port Tulcea Aval, veti obtine ruta catre punctul nostru de imbarcare.

Cum treceti de bariere, mergeti drept inainte inca 100m si veti vedea pontonul pe care scrie “DEBARCADER PASAGERI”. Pe ponton ne gasiti la a doua usa pe dreapta, in MAGAZINUL DE SUVENIRURI. Va rugam luati legatura cu colegul/colega noastra care se va ocupa de imbarcare in ziua respectiva, pentru prezenta.

Daca folositi un alt GPS si trebuie sa introduceti adesa exacta, aceasta este str. Intrarea Marmurei nr 3.

Varianta 2: Clasica. Pentru a va fi mai usor sa ajungeti la punctul de intalnire din Tulcea, din incinta Portului Aval – Tulcea, va dam cateva puncte de reper:

Din centru Tulcei, de la sensul giratoriu de la Hotel Delta trebuie sa intrati pe str Grigore Antipa (paralel cu Dunarea, adica drept inainte daca veniti dinspre Bucuresti / Constanta sau stanga daca veniti dinspre Galati / Braila), urmati aceasta strada si faceti prima la stanga (str Timisoarei,de fapt acesta este si drumul principal), coborati panta, faceti dreapta (Aleea Vacarescu) si IMEDIAT stanga (str Mistreti sau Mistretului, depinde de harta), la 10m. Aceasta strada se continua dupa curba la dreapta sub denumirea de Str Gradinari si faceti pe PRIMA STRADA LA STANGA, aveti pe partea stanga un pilon inscriptionat MAER, straduta se termina in fata a doua porti, intrati pe cea din stanga (cu bariere) si mergeti dupa drumul asfaltat drept inainte, pana la pontonul pe care scrie “Debarcader pasageri”.

Desi pare foarte complicat si cu multe strazi, tot drumul de la Hotel Delta pana la noi dureaza maxim 5 minute (cu masina), trebuie numai sa urmati intocmai drumul descris.

Va rugam insistent sa urmati intocmai aceste indicatii si NU mai intrebati localnicii! Aveti toate sansele sa fiti indrumati gresit.

In 99.9% din cazuri, clientii care au intrebat localnicii, au fost trimisi aiurea prin portul NAVROM, adica fix in celalat capat al orasului si au pierdut transferul.

Coordonatele GPS ale locatiei sunt:

LAT: 45.187893
LON:28.807539

Imbarcarea

Imbarcarea se va face la indicatiile personalului nostru. Veti fi strigati nominal si vi se va indica barca cu care veti merge. Va rugam NU va urcati in prima barca pe care o gasiti la ponton, din acest loc se imbarca mai multe companii si riscati sa ajungeti in alta locatie.

Parcarea

In curtea portului exista parcare privata, pazita. Parcarea apartine portului (nu este a noastra).

Pretul parcarii este de 25 lei/zi/masina (informatie din luna Mai 2020).

Pretul parcarii este stabilit de conducerea portului si poate suferi modificari fara voia sau cunostinta noastra. Incercam sa ramanem la zi cu informarile asupra tarifelor percepute de partenerii nostri dar nu putem garanta aceste tarife. Multumim pentru intelegere.

Costul parcarii NU este inclus in pretul excursiilor sau sejururilor noastre.

V-am pregatit si o harta cu o schita prin care veti putea ajunge foarte usor la noi.

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP