Casa Vaida 3* - Mila23

Previous slide
Next slide

Descoperă o cazare dedicata familiilor cu copii, în satul Mila23

Casa Vaida – cazare de 3 stele în Mila23, Delta Dunării, într-o locație liniștită și pitorească, pe malul Dunarii Vechi.

Descoperă programele noastre, dedicate copiilor

Aici derulăm programele noastre dedicate copiilor. Ne ajută casa cochetă, cu numai 4 camere, curtea foarte spațioasă, cu loc de joacă pentru copii și foișor în care putem avea discuții și prezentări despre subiectul programului, gazdele foarte bucuroase să aibă în casă mulți copii.

Meniurile acestei pensiuni sunt bazate atât pe preparate tradiționale din pește, pentru cei ce-și doresc acest lucru dar și meniuri alternative, pentru copii.

Salonul este spațios și ne permite atât pregătirea meselor cât și alte activități în interior.

Descoperă liniștea și pacea unui sat din Delta Dunării

În curtea spațioasă a pensiunii, plină de flori, te poți destinde la o cafea sub vița de vie sau la umbra copacilor, la cochetele măsuțe sau puteți lenevi pe șezlong. Uită de stresul cotidian bucurându-te de o atmosferă liniștită și relaxantă.

În timpul programelor noastre sigur veți găși o jumătate de ora să vă răsfățați mergând desculți prin iarbă, să ascultați sunetele naturii amestecate cu cele ale satului (fără mașini, pentru că suntem pe o insula).

Casa Vaida 3*** dispune de 4 camere, cu băi proprii, din care 2 sunt triple (1 pat matrimonias si un pat single) iar 2 sunt de patru locuri (un pat matrimonial si 2 paturi single).

Fumatul este INTERZIS în toată casa (atât în camere cât și în salon).

În această locație nu vindem doar cazare ci numai pachete complete.

Galerie foto, casa Vaida, Mila23

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP