fbpx

Echipa Descoperă Delta Dunării

Previous
Next


Suntem o echipa dedicată și entuziastă care reușește de fiecare dată să arate lumii fața frumoasă a Deltei Dunării așa cum o vedem noi, fascinantă, sălbatică și misterioasă.


Scopul nostru este să vă facem cunoștință cu acest paradis numit Delta Dunării, tărâm cu locuri, oameni și tradiții aparte și nu în ultimul rând să oferim călătorilor noștri o vacanță sigură și de neuitat, la cele mai înalte standarde. Tocmai pentru că siguranță turiștilor noștri este importantă, toți membrii echipei noastre au urmat cursul de prim ajutor susținut de Crucea Roșie Română Filiala Tulcea.


Suntem mândri că avem o echipa care își propune să depășească așteptarile clienților noștri în ceea ce privește furnizarea serviciilor, inovația produselor și profesionalismul, astfel încât să facem din fiecare ședere în Delta Dunării o experiență cu adevărat unică și memorabilia.

Ionuț "Caiacea" IOSIF

Ghid Delta Dunării, ture foto


„M-am născut și am crescut în satul Mila23, iar asta este cel mai important din punctul meu de vedere, în acest moment, fiind un bun cunoscător a tot ceea ce ce ține de Delta Dunării, trasee, păsări, zone mai puțin accesibile cu barca, tot ce ține de frumosul Deltei.”


Membru al echipei din anul 2012.

Blog DDD

Bogdan "Bobo" SUBOTIN

Ghid în Delta Dunării, logistică

Sunt originar din Chilia Veche și locuiesc în Milă 23 de la vârstă de 7 ani. Am copilărit și crescut în Delta iar din pasiune pentru natură m-am alăturat și echipei de ghizi în anul 2014. Pe lângă ghidaj, îmi face mare plăcere să mă ocup de repararea motoarelor de bărci. Pe perioada de iarnă mă ocup de pescuit.

Iulian SEREDENCU

Ghid în Delta Dunării

„Sunt născut în Tulcea dar am crescut în Delta Dunării unde m-am îndrăgostit de natură și tot ceea ce ne înconjoară. Lucrez ca ghid în Delta Dunării din 2012 iar din 2015 sunt în echipa Decopera Delta Dunării pentru că îmi place și cunosc aproape toată Delta Dunării, cu lacurile, canalele și păsările sale.”

Marius Cornel DIMA

Ghid ture de birdwatching

„Sunt născut in 1986, in Tulcea și am fost pasionat de păsări încă din copilărie, când mergeam pe malul lacului Razelm, in timpul vacanțelor de vara petrecute la bunici. Am descoperit cu adevărat natura si lumea păsărilor sub îndrumarea Dl-ui Professor Eugen Petrescu.”

Membru al echipei din anul 2016.

traian gherasim

Traian "Moșu" GHERASIM

Ghid în Delta Dunării

„M-am născut în Milă 23, în 1974 și de atunci respir aerul Deltei și beau apa Dunării. Am început să ghidez turiști încă de la 14 ani, întâi în bărci cu vâsle (așa erau bărcile pe vremea aceea) și mai apoi în bărci cu motor. Îmi place foarte mult Delta Dunării și îmi place să le-o arăt și celor ce vin aici. Îmi mai place să pescuiesc și să observ natură schimbătoare a Deltei în fiecare zi. Din 2017 fac parte din echipa Descoperă Delta Dunării și mă ocup de excursiile din sejururile de la Mila23.”

Nicoleta TUDOR

Agent de turism

„M-am alăturat echipei Descoperă Delta Dunării în anul 2017 și împreună cu ei am învățat cu adevărat să descopăr Delta Dunării. După terminarea liceului (în anul 2011) calificarea mea profesională a fost de Tehnician Opertor Tehnică de Calcul iar în agenția Descoperă Delta Dunării profesez ca Agent de turism.”

Calina AVANU

Travel Coordinator, Ghid

Sunt o munțomană din Sinaia, cu o dragoste imensă pentru natură, istorie și artă. De-a lungul a celor 36 de ani, am reușit să „hrănesc” și să împletesc armonios toate aceste pasiuni, prin educație și multe călătorii. Din 2010 sunt coordonator de turism, poziție ce îmi permite constant să învăț lucruri noi; iar din 2018 am decis să cochetez cu ghidaria în Delta Dunării, activitate ce îmi permite să întâlnesc o sumedenie de tipologii de oameni, care subtil se transformă în adevărate lecții de viață.

Loredana Leu

Loredana LEU

Redactor blog (colaborator)


Din pasiunea pentru geografie și datorită ofertei generoasă a Terrei m-am licențiat în geologie. Luând “la rost” resursele românești, am descoperit că avem și altfel de comori, unele absolut delicioase care ne pot satisfice curiozitatea și, firește simțurile, aici la noi, în spațiul carpato-danubiano-pontic. Așa am ajuns să trec de la roci, pepite, la regiuni și ulterior la comori gastronomice ascunse în casele gospodarilor din zona Deltei. A fost suficient un weekend pe canalelele Dunării pt a mă îndrăgosti de frumusețea locului și pentru a dezvolta o nouă pasiune: plimbările cu caiacul. Delta văzută din buza caiacului m-a determinat să mă alătur echipei Descoperă Delta Dunării, să descopăr oamenii de diferite naționalități, ce au populat zona, istoria locului și mai presus de orice bucățele delicioase specifice zonei.


Astfel s-a născut dorința de a scrie depre adevăratele “tezaure” ascunse pe pământul românesc: gustoasele rețete culinare tradiționale, specifice locului și oamenilor zonei, cât și despre istoria acestora.

Corneliu LEU

Programator, ghid ture de caiace/canoe


„De loc din Brăila, am îndrăgit de mic apele Dunării și viețuitoarele ei. Am început să pescuiesc de la șase ani, îndrumat de un unchi, întâi de pe mal, apoi din barcă și în final din caiac, cu care poți să te strecori oriunde te duce gândul, pe ape adânci de-o palmă.
Programator de meserie, mă ocup ca paginile site-ului să se încarce cum trebuie și emailurile să ajungă la timp.”


Membru al echipei din 1998 🙂

Iliuță GOEAN

Fondator Descoperă Delta Dunării

„Sunt născut în București și abia după 30 de ani mi-am dat seama unde îmi place cel mai mult să stau, în Delta Dunării și Dobrogea. Farmecul Deltei m-a vrăjit atât de tare încât am luat decizia de a părasi marele oraș și să mă mut în mijlocul naturii, pe apă, să trăiesc din ceea ce-mi place, să fac ceea ce-mi place, fără restricțiile si stresul orașului.”

Povestea noastră

Îți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP