Casa Alexandru si Alexandra 3* - Mila23

Previous slide
Next slide

Descoperă o cazare confortabilă, cu piscină, în Delta Dunării, Mila23

Casa Alexandru și Alexandra este clasificată la 3 stele. Este o pensiune mică, de familie, curată, liniștită, are numai 8 camere, aflată chiar pe malul Dunării Vechi în mijlocul satului. Pe lângă piscină, vă puteți bucura și de o minunată grădină cu flori.

Din anul 2018 am început colaborarea cu această pensiune și am avut numai opinii pozitive.

Mai mult decât o cazare în Delta Dunării, într-un sejur la pensiunea Alexandru și Alexandra ai ocazia să descoperi mai multe aspecte ale Deltei Dunării.

Descoperă preparatele culinare ale rușilor lipoveni din Mila23

Daniela și Victor, proprietarii pensiunii, gătesc impecabil rețetele tradiționale din pește prospăt sau procesat (sărat, uscat, marinat). Toate mesele oferite în programele Descoperă Delta Dunării sunt bazate pe preparate locale, în special din pește.

Renumele acestei pensiuni s-a clădit an de an și pe baza bucătăriei excepționale, a preparatelor proaspete și gustoase pregătite de Daniela.

Indiferent dacă este vorba de un borș de pește lipovenesc, o malasolcă, o plachie, o saramură sau un simplu pește prăjit, cu mămăligă și mujdei, totul este la superlativ. Bine gătit, frumos prezentat, servit la timp.

Mesele oferite în programele noastre sunt în sistem “meniu de pensiune”, adică se gătește același meniu pentru toată lumea, cu o singură bucătăreasă nu putem oferi meniuri à la carte. Desigur, meniul se face după o prealabilă consultare cu clienții. În cazul în care doriți meniu fără pește sau vegetarian veți primi fără probleme aceste opțiuni (dar nici nu știți ce pierdeți!).

Salonul pensiunii are 50 de locuri, pentru grupuri mai mari putem face cazarea în 2 pensiuni separate iar tot grupul poate mânca pe terasa acestei pensiuni.

Pensiunea Alexandru și Alexandra (3***) dispune de 2 camere triple (pat matrimonial și pat single),  4 camere matrimoniale, 2 camere twin (două paturi). Camerele nu sunt foarte mari dar asigura tot confortul necesar, sunt dotate cu TV, AC, baie proprie bine dotată.

Camerele matrimoniale și twin sunt la etajul 1 iar cele 2 triple sunt la mansardă. Accesul la etaje se face pe scară exterioară.

Dotări pensiune: centrală proprie și panouri solare pentru încălzire și apă caldă, salon restaurant și terasă (mare), internet wireless, TV, șezlonguri de plajă, piscină, spațiu de joacă pentru copii, foișor.

Fumatul este INTERZIS în toată casa (atât în camere cât și în salon).

Dotări camere: aer condiționat, TV. WiFi. Toate ferestrele sunt protejate cu plase de țânțari.

La baie aveți prosoape, săpun și șampon.

Curtea este micuță dar foarte bine aranjată, aveți la dispoziție terasă unde se poate mânca sau savura un pahar de vin.

În această locație nu vindem doar cazare ci numai pachete complete.

Galeria foto a pensiunii Alexandru si Alexandra, Mila23

Exterior

Camere

Tur virtual al pensiunii Alexandru si Alexandra, Mila23

Prezentarea video a pensiunii Alexandru si Alexandra, Mila23

In curand!

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP