Sejur "Descoperă Delta Dunării" 4z/3n la Mila23, Lacuri - Letea, prog demipens 2024

Previous slide
Next slide

Descoperă lumea inegalabilă a înaripatelor şi a celor mai frumoase peisaje, într-un sejur ce dezvăluie de fiecare dată îmbinarea perfectă dintre habitatele umede şi cele acvatice.

Mila23, punctul de plecare în traseele ce străbat una dintre cele mai pitoreşti zone ale deltei; Letea, satul care înfăţişează cel mai fidel specificul satului hahol sau mirajul tărâmului sălbatic compus din lacuri și canale, sunt doar câteva dintre motivele unei vacanțe de neuitat.

Am conceput acest sejur gandindu-ne la faptul că Delta Dunării este un adevărat paradis natural, dispunând de propria flotă (bărci deschise), de o echipă entuziastă de ghizi și de o colaborare în exclusivitate cu 2 dintre cele mai bune pensiuni din Mila23 (prezentate mai jos).

Aveți incluse: 3 nopți de cazare într-una dintre cele mai bune locații de 3* din satul Mila23; demipensiune (mic dejun-urile și cinele incluse); transferurile pe apă, 2 zile de excursii, cu bărci destinate turismului și cei mai buni ghizi din Delta Dunării. Excursie pe LACURI și CANALE sălbatice, 2 excursii, dimineața și seara. Excursie la Letea, cu vizitarea PĂDURII LETEA (ghidul va merge cu voi inclusiv în pădure). Programul se desfășoară în cele 2 pensiuni aflate exclusiv în rețeaua noastră:

 Alexandru & AlexandraCasa Vaida

Perioade și disponibilități pentru sezonul 2024

Pentru a solicita o rezervare, click pe “Rezerva“, în coloana pensiunii alese și completați cererea de rezervare în continuare. Numarul din fata butonului de rezervare reprezinta numarul de locuri disponibile.
Date
Alexandru și Alexandra
Casa Vaida
Locuri
Preț
Locuri
Preț
11 iul - 14 iul
Oferta speciala 1350
1350
15 iul - 18 iul
Oferta speciala 1350
1350
18 iul - 21 iul
1450
1450
22 iul - 25 iul
1450
1450
25 iul - 28 iul
1450
1450
29 iul - 1 aug
1450
1450
1 aug - 4 aug
1450
1450
5 aug - 8 aug
1450
1450
8 aug - 11 aug
1450
1450
12 aug - 15 aug
Locuri epuizate
1450
15 aug - 19 aug
Locuri epuizate
19 aug - 22 aug
1450
Locuri epuizate
22 aug - 25 aug
1450
1450
26 aug - 29 aug
Locuri epuizate
1450
29 aug - 1 sep
Locuri epuizate
Locuri epuizate
2 sep - 5 sep
Locuri epuizate
Locuri epuizate
5 sep - 8 sep
Locuri epuizate
Locuri epuizate
9 sep - 12 sep
Locuri epuizate
1450
12 sep - 15 sep
1450
1450
16 sep - 19 sep
1450
1450
19 sep - 22 sep
1450
1450
23 sep - 26 sep
1450
1450
26 sep - 29 sep
1450
1450
30 sep - 3 oct
1450
1450
3 oct - 6 oct
Locuri epuizate
1450

Prețul din tabel este per persoană, per sejur, în lei (RON) și include TVA.

Prețul include

 • Cazare la pensiunea aleasă, în cameră dublă, pentru 3 nopți
 • Mesele (cina din prima zi, mic dejun și cină în zilele 2 și 3, mic dejun în ultima zi)
 • Excursia pe lacuri (în două etape, dimineata si seara)
 • Excursia la Letea (o zi), inclusiv masina de safari
 • Ghidaj în limba ROMÂNĂ
 • Transferurile, Tulcea – Mila23 și retur
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD).

Opționale

Prețul NU include

 • Băuturile (altele decât apa la masă)
 • Masa de prânz – 80 lei/pers la Casa Vaida, 70 lei/pers la Alexandru și Alexandra și 70 lei/pers la Letea (se achită direct la locația în care luați masa)
 • Asigurări de orice fel (călătorie, bunuri etc)

Politica pentru copii

 • Copiii 5-12 ani achită 50% din prețul pachetului
 • Copiii peste 12 ani se încadrează la adulți
 • Supravegherea copiilor pe toată durata sejurului revine în exclusivitate părinților.

*Vârsta minimă pentru participarea la acest program, este de 5 ani (copiii născuți începând cu 2019).

Program:

Ziua 1: 15:30 – Întâlnirea / îmbarcarea | 16:00 – Plecarea din Tulcea (cu barca) | 18:00 – Cazarea la pensiune | Cina | Excursie la apusul soarelui

Întâlnirea, îmbarcarea, parcarea

Plecarea pentru acest sejur se face din Port Tulcea Aval, la ora 16:00.  Pentru finalizarea plăților (dacă este cazul) și comunicarea cu privire la barca cu care veți merge până la Mila23, vă așteptăm la ora 15:30.

Port Tulcea Aval – click pe link pentru detalii de localizare, îmbarcare și parcarea mașinilor.

Transferul și cazarea la pensiune

Se va merge către Mila23 pe un traseu turistic. Durata transferului este de aproximativ 2 ore.
Ghidul nostru vă va conduce până la pontonul pensiunii la care veți fi cazat (pensiunea aleasă de către dumneavoastră pentru acest program). În pensiune veți fi așteptat de personalul casei, care vă va înmâna cheia camerei alocate (conform voucherului).
Seara, gazdele vă așteaptă cu o cină delicioasă.

Excursia la apusul soarelui

În funcție de ora de apus a soarelui, ghidul vă va anunța ora de plecare în această excursie.

Îmbarcarea pentru excursii se face de pe pontonul pensiunii la care sunteți cazați (același la care ați debarcat înainte). Vă rugăm să fiți prezenți pe ponton cu 10 minute înaintea orelor de plecare, pentru a avea suficient timp de îmbarcare.

Transferurile și excursiile se fac cu bărcile noastre, deschise, create special pentru tursim (le puteti vedea in fotografiile de pe site).

Ziua 2: 8:30 – Mic dejun | 9:30 –  Plecarea in excursia de dimineață, pe lacuri | 14:00 – Masa de prânz (opțională) |  Excursia de seară, pe lacuri (ghidul vă va anunța ora de plecare, în funcție de sezon)|  Cina

Excursiile pe lacuri

Plecarea în excursia pe lacurile din jurul satului Mila23 va fi împărțită în două ieșiri, una de dimineață și una seara. În funcție de cotele apelor Dunării precum și de informațiile proaspete pe care le avem despre locurile în care se hrănesc grupuri mari de păsări, vom alege traseul cel mai potrivit.

Dacă doriți masa de prânz, anunțați acest lucru personalului pensiunii, dimineața, la mic dejun. De asemenea, dacă doriți masa de prânz la Letea (pentru ziua următoare), anunțați ghidul cu o seară înainte.

Ziua 3: Excursia la răsăritul soarelui – începe cu 30 de minute înainte de răsărit | 8:30 – Mic dejun | 9:30- Plecare în excursia la Letea | 12:30 – Excursie la Pădurea Letea (cu mașină de safari + mers pe jos) | 14:30 – Masa de prânz (opțională) | Cina

Excursia la răsărit (opțională)

Cu o seară înainte, ghidul vă va comunica ora de plecare pentru această excursie. În funcție de luna în care veniți în sejur, ora de răsărit a soarelui diferă. Ținând cont că dimineața este mai rece decât în cursul zilei, vă rugăm să aveți la dumneavoastră o jachetă.

Excursia la Letea

Excursia la Letea este un itinerariu al contrastelor, ce străbate armonios canalele și lacurile ce par nemărginite, ajungând în spectaculoasa zonă deșertică a grindului Letea, aflat în vecinătatea celei mai mare colonii de pelicani comuni din Europa, Roșca Buhaiova. După acostarea în satul Letea, o mașină de safari vă așteaptă pentru a merge la pădurea Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Căutăm să vă arătăm caii sălbatici, stejarii crescuți pe nisipul sărat și celebrele dune de nisip.
Traseul ne readuce în sat unde (opțional) se poate lua masa de prânz, într-o gospodărie autentică hahola, unde gazdele gătesc simplu și tradițional. După prânz, pe un traseu puțin diferit se ajunge în Mila23

Prânzul la gospodăria locală din Letea

Trebuie să știți că acesta nu este un restaurant și nu pot fi comandate alte feluri de mâncare. Prânzul este bazat pe pește și este compus din borș de pește, pește la cuptor și celebrele gogoși de la Letea, ca desert. Gazdele au un sistem foarte simplu de servire și pot oferi doar meniuri complete. Plata pentru masa de prânz se face direct la gazde, în numerar.

Fiind o excursie lungă, solicitantă, vă rugăm să va hidratati și să aveți la voi echipamentul minim necesar.

Echipament în Delta Dunării (click pe link) – Pentru a nu avea surprize la fața locului, citiți și acest articol de la noi de pe blog.

Ziua 4: 8:30 – Mic dejun | 9:30- Îmbarcarea pentru transferul către Tulcea | 11:30 – Debarcarea la Tulcea, finalul programului.

Transferul către Tulcea

Se face, în mare parte, pe același traseu ca și la venire, cu o viteză mai mare decât cea pentru excursii. Debarcarea se face pe același ponton de la care am plecat. Rămas bun și sfârșitul serviciilor turistice.

Dacă plecați din Tulcea cu un mijloc de transport în comun, vă recomandăm să luați în considerare o rezervare după ora 13.

*Ordinea zilelor de excursii poate fi diferită.

Programul se desfășoară cu minim 4 persoane înscrise.

Vrei să înscrii un grup de minim 6 persoane adulte? Cere ofertă pe email.

Program de grup

Fiind o ofertă de grup înseamnă că tot grupul merge cu aceași barcă, la aceleași ore (orele din program). Vă rugăm să fiți la îmbarcare la orele stabilite, atât pentru transferuri cât și pentru excursii.

În excursii

*În funcție de sezon, de nivelul apei și condițiile meteo, ghidul decide care este cel mai bun traseu de urmat.

Viteza de deplasare este medie, ideală pentru excursiile noastre, în care veți observa și cele mai fine detalii ale locurilor prin care veți trece. Vom opri des, fie pentru o pasăre, o floare, un peisaj sau o poveste pe care ghidul o are de spus.

Fiecare anotimp are frumusețile sale, fiecare zona a deltei are specificul său, iar noi vă vom ajuta să-l descoperiți.

Primăvara în Delta Dunării | Vara în Delta Dunării | Toamna în Delta Dunării

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea unui avans de 30%. Puteti plati online, cu cardul, prin transfer bancar, la ghiseul bancilor sau cu tichete de vacanta (vouchere, tiparite sau card).

Cu mai mult de 90 de zile de la inceperea programului, puteti amana un sejur, veti primi un voucher valabil 2 ani. Cu mai putin de 90 de zile inainte de inceperea programului, avansul nu se returneaza si nu poate fi folosit pentru un alt program.

Diferenta de plata se face la imbarcare, cash, cu cardul sau cu tichete de vacanta.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți termenele și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Vezi mai multe video pe canalul nostru de YouTube

TOP