Excursia pe lacuri din programul Descoperă Delta Dunării

Previous slide
Next slide

Excursia pe lacuri din Delta Dunării, cu plecare din Mila23, este destinată clienților înscriși în programele Descoperă Delta Dunării.

Facem această excursie în 2 etape, cu pauză pentru masa de prânz. Fiecare etapă durează 4 ore și vă ducem în cele mai frumoase locuri din zona Mila23.

Excursia de dimineață începe după micul dejun, la ora 9:30 și ține până la 13:30 când ne întoarcem la masa de prânz.

Excursia de seară o facem de la 16:00 la 20:00, astfel puteți avea timp și de o mică siestă după masa de prânz.

În excursiile noastre includem lacurile Trei Iezere, Rădăcinos, Bogdaproste, Babina, Matița, Merhei, Furtuna și altele, precum și canalele frumoase dintre aceste lacuri. Căutăm în permanentă locurile cu păsări, cu stoluri de pelicani ce pescuiesc pe lacuri sau se odihnesc pe maluri, locuri în care pescuiesc spectaculoasele chire sau locuri cu păsări de țărm. Căutăm locuri în care să vedeți flora de sezon, de la florile de primăvară, trecând prin covoarele de nuferi, până la florile de toamnă. În orice anotimp, ghizii noștri știu să vă arate frumusețile locului și să vă vorbească despre ele.

În funcție de perioada din an în care alegeți să veniți în excursie, de nivelul apei precum și de informațiile pe care le avem din teren, zilnic vom alege un traseu optim pentru această excursie.

Viteza noastră de deplasare este mică, nu facem excursii rapide, vrem să vă arătăm cât mai mult din ceea ce oferă natura fabuloasă din jurul nostru, să înțelegeți frumusețea și diversitatea Deltei Dunării. Atât pe canale cât și pe lacuri vom merge încet și vom opri ori de câte ori avem ceva interesant de văzut.

Bărcile cu care facem această excursie sunt bărci deschise, de excursii (exact ca în fotografii). Nu sunt bărci acoperite, nu sunt șalupe sau vaporașe. Sunt bărci construite pentru noi, exclusiv pentru turism, bărci ce calcă foarte puțin în apă și nu au acoperiș. Astfel, putem intra în locurile frumoase, sălbatice în care aveți ce să vedeți, locuri în care bărcile mari sau șalupele nu au cum să intre.

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP