Un preparat lejer, din șalău, cu a sa carne albă, slabă, fină, alaturi de legume suculente, delicioase ce se potrivesc foarte bine la gust cu peștele.
Să nu uităm nici salata de varză care completează totul foarte armonios.
Alina vă arată astăzi, felul în care prepară ea șalăul la cuptor, învelit în felii subțiri de cartofi, alaturi de un MIXUM de legume.
Ingredientele folosite de Alina:
Un salău, de mărime potrivită.
Legume: cartofi, ardei kapia, morcovi, păstârnac, dovlecei, vinete și varză pentru salată.
Condimente: sare, piper, cimbru, rozmarin, ulei (de măsline).
Prima dată bagați șalăul la cuptor, doar cu sare, ulei și cimbru. Când este aproape făcut, îl scoateți și îl înveliți în felii de cartof.
Separat, dați la cuptor amestecul de legume enumerat mai sus. După preparare, montați pe platouri din ambele tăvi, peste și legume.
Dați SUBSCRIBE canalului nostru de YouTube pentru a afla ce postăm!