MIXUM | Pesto de leurdă cu busuioc, mentă și migdale

Leurda, acest aliment miracol, poate fi gătit în multe feluri, unul dintre acestea este PESTO, se face foarte ușor, cu ingrediente banale dar aportul de gust pe care îl aduce sosurilor, cărnurilor sau legumelor este fabulos.

Trebuie neapărat să încercați acest sos gustos și sănătos! În video, după rețetă, vă mai povestesc despre ingrediente.

Aveți nevoie de:
Leurdă (acum este sezonul, o găsiți în păduri sau la piață)
Busuioc
Mentă
Lămâie și lime (merge și doar cu lămâie)
Sare

PS: Eu adaug și samaldăr, daca aveți drum prin Dobrogea, îl puteți culege sau cumpăra din piață. Aduce un gust mai intens de usturoi. Daca nu îl aveți, faceți fără, tot iese foarte bun.

Aveți în video etapele și un exemplu de cum să-l folosiți.
Mulțumesc!

Video similare

Abonați-vă la canal pentru a fi anunțați când publicăm noi episoade!

TOP