MIXUM | Ciorba de somn, rețeta Danei

Ciorba de somn ca în Delta Dunării, rețeta Danei de la Casa Alexandru și Alexandra, din Mila23. În sezon, aici puteți mânca zilnic această ciorbă, la prânz. Un deliciu culinar deltaic.

După cum v-am mai spus, Mila23 este centrul gastronomiei deltaice, aici puteți experimenta preparate din pește, gătite atât în stilul autentic, local cât și în stilul propriu al fiecăruia. Vă recomand să mergeți în Mila23 și să faceți o cură de pește gătit cu măiestrie.
******************************************
Aveți nevoie de:

Pește: Somn, piesă mare sau o bucată serioasă dintr-un somn mare.
Legume: Cartofi, ceapă, roșii, morcov, țelină, ardei gras/kapia/iute, varză, dovlecel.
Condimente: Sare, oțet, mărar și pătrunjel.
Pentru dres: Gălbenușuri de ou și smântână.

******************************************
Dați click pe butonul de SUBSCRIBE pentru a fi siguri că sunteți la curent cu alte rețete pe care le postăm!

Video similare

Abonați-vă la canal pentru a fi anunțați când publicăm noi episoade!

TOP