Bucătarul indian de la Holbina, Manmohan Singh, foarte pasionat de bucătăria deltaică, ne face un crap pe varză, așa cum vede el această rețetă. Am gustat-o, este delicioasă și vă recomand să o încercați.
Ingrediente:
Pește: un crap mai mare, să aveți cum să scoateți fileurile.
Legume: Varză, ceapă, ardei roșu.
Condimente: Sare, piper, pătrunjel, chili.
Altele: Sare de lămâie
Mod de preparare:
Pasul 1: Filetați peștele și porționați-l ca în video.
Pasul 2: Prăjiți peștele, doar cu sare, fără făină sau mălai (atenție că uleiul o să cam stropească).
Pasul 3: Căliți ceapa, adaugați varză, ardei roșu și pătrunjel, condimentați cu sare, piper, chili (mai la final). Adaugați și sare de lămâie.
Pasul 4: Transferați varza într-o tavă de cuptor și așezați pestele deasupra, cu felii de roșii și pătrunjel peste el. Dați la cuptor maxim 20 minute (de când s-a încins cuptorul). Apoi îl scoateți și este gata.
Pasul 5: Serviți-l presărat cu pătrunjel, cu mămăligă și un ardei iute lângă.
Așteptăm mesajele voastre despre cum v-a ieșit rețeta.
Dați SUBSCRIBE la canalul nostru de YouTube, să fiți la curent cu ce postăm.
Pentru rezervari in Delta Dunarii, intrati pe: https://www.descoperadeltadunarii.ro .
#retete #mancare #mancaresanatoasa #retetesimple #romania #food #retetesanatoase #reteteculinare #bucatarie #nutritie #sanatate #mancarebuna #delicios #recipes #reteterapide #cooking #gustos #pasiune #poftabuna #retetecupeste #deltadunarii #mixum #holbina