MIXUM | Crap pe varză, cu Manmohan. Cum se face crapul pe varză la Holbina

Bucătarul indian de la Holbina, Manmohan Singh, foarte pasionat de bucătăria deltaică, ne face un crap pe varză, așa cum vede el această rețetă. Am gustat-o, este delicioasă și vă recomand să o încercați.

Ingrediente:

Pește: un crap mai mare, să aveți cum să scoateți fileurile.

Legume: Varză, ceapă, ardei roșu.

Condimente: Sare, piper, pătrunjel, chili.

Altele: Sare de lămâie

Mod de preparare:

Pasul 1: Filetați peștele și porționați-l ca în video.

Pasul 2: Prăjiți peștele, doar cu sare, fără făină sau mălai (atenție că uleiul o să cam stropească).

Pasul 3: Căliți ceapa, adaugați varză, ardei roșu și pătrunjel, condimentați cu sare, piper, chili (mai la final). Adaugați și sare de lămâie.

Pasul 4: Transferați varza într-o tavă de cuptor și așezați pestele deasupra, cu felii de roșii și pătrunjel peste el. Dați la cuptor maxim 20 minute (de când s-a încins cuptorul). Apoi îl scoateți și este gata.

Pasul 5: Serviți-l presărat cu pătrunjel, cu mămăligă și un ardei iute lângă.

Așteptăm mesajele voastre despre cum v-a ieșit rețeta.

Dați SUBSCRIBE la canalul nostru de YouTube, să fiți la curent cu ce postăm.

Pentru rezervari in Delta Dunarii, intrati pe: https://www.descoperadeltadunarii.ro .

#retete #mancare #mancaresanatoasa #retetesimple #romania #food #retetesanatoase #reteteculinare #bucatarie #nutritie #sanatate #mancarebuna #delicios #recipes #reteterapide #cooking #gustos #pasiune #poftabuna #retetecupeste #deltadunarii #mixum #holbina

Video similare

Abonați-vă la canal pentru a fi anunțați când publicăm noi episoade!

TOP