Este greu de spus ca exista o reteta standard pentru borsul de peste “lipovenesc”, totusi, cu privire la participarea la retetea a celor 4 legume enumerate in acest video si a unui mixum de specii de peste, toata lumea este de acord. De aici incolo insa lucrurile o iau pe calea interpretarilor personale. Nu ca ar fi ceva rau, din contra, vrem sa auzim, vedem, testam, gustam toate aceste pareri personale.
Astazi, Lori ne arata “touch-ul” ei personal la reteta de “Bors de peste lipovenesc”, sosul cu care incheie acest deliciu culinar. Vedeti, testati, gustati si apoi spuneti-ne parerea voastra. Eu am facut-o, am dat nota 10.
Ce a folosit Lori pentru aceasta reteta:
Legume: cartofi, ceapa, ardei, rosii. Ceapa si ardeii tocate marunt, cartofii taiati in 4, rosiile oprarite, cojite si facute sos.
Peste – Minim 5 specii: Somn, crap, stiuca, biban, platica, tot ce este extra este binevenit.
Condimente: Sare, ulei, otet, leustean, patrunjel, usturoi.
Dati SUBSCRIBE canalului nostru pentru a fi la curent cu ce publicam. Multumim!