Întrebări frecvente - Excursii

Pentru a putea vizualiza informațiile fiecărei secțiuni vă rugam să dați click pe bara verde.

Cum aleg si rezerv o excursie?

În prima parte a paginii „EXCURSII DE O ZI” aveți posibilitatea să alegeți din mai multe variante de excursii de grup (programe turistice unde vă alăturați unui grup format de noi), iar în partea de jos a paginii variante de excursii în regim privat (ghidul, barca și programul ales vor fi dedicate în exclusivitate grupului dumneavoastră). Vă recomandăm să citiți cu atenție descrierea programului ales înainte de a solicita o rezervare.

*Puteți ajunge la secțiunea “EXCURSII DE O ZI” și dând click pe acest link: Excursii de o zi in Delta Dunarii

Pe fiecare pagină a excursiilor de grup, pe lângă descrierea detaliată a programului aveți la dispoziție și un calendar unde numărul de locuri este actualizat actualizat în timp real.

Alegeți din calendar ziua în care doriți rezervarea locurilor și dați click pe butonul „CERE REZERVARE„. Se va deschide o pagină cu formularul de rezervare unde este necesar să completați toate câmpurile formularului: nume și prenume, adresa de mail, telefon (mobil), numărul total de persoane (adulți și copii), modalitatea de plată aleasă. Odată trimisă solicitarea veți primi pe mail o copie a solicitării dumneavoastră, urmând ca unul dintre agenții noștri să vă răspundă pe email în cel mai scurt timp.

*Pentru excursiile în regim privat, formularul de rezervare se accesează dând click pe butonul verde „CERE REZERVARE” aflat sub tabelul cu tarife. La completarea formularului de rezervare trebuie să bifați și traseul ales și să alegeți ziua în care doriți excursia.

Fiecare solicitare este preluată de către unul dintre agenții noștri. Aceștia verifică disponibilitatea pentru fiecare cerere și transmit un răspuns pe mail cu toate detaliile necesare pentru a putea finaliza rezervarea.

Programul agenților noștri este de luni până vineri între orele 8:00 și 17:00 iar în weekend între orele 8:00 și 14:00. Solicitările transmise după programul de lucru vor primi răspuns a doua zi, după ora 8:00 în ordinea primirii lor.

Vă recomandăm să completați formularul de rezervare al programului ales sau să ne scrieți pe mail. Dacă alegeți să sunați, vă putem doar oferi informații suplimentare. Solicitările sunt valabile doar transmise în scris.

Rezervarea devine fermă după achitarea avansului programului ales (fiecare program are publicate condițiile de rezervare la finalul paginii sale; unele programe se pot rezerva cu avans de 10%, de 20%, de 50% iar altele doar cu plată integrală).

Nu impunem un timp limită pentru plata avansului și nu putem garanta disponibilitatea locurilor solicitate mai mult de 24 de ore. La momentul primirii confirmării din partea agenților noștri, solicitarea dumneavoastră vă fi deja trecută în baza noastră de date dar prioritate vor avea persoanele care finalizează toți pașii rezervării (achită avans). În cazul în care aceleași locuri sunt solicitate de mai multe persoane prioritate au cei care au făcut primii solicitarea.

După plată, agenții noștri vă vor transmite pe mail o confirmare prin care sunteți înștiințat că rezervarea dumneavoastră a devenit fermă. Tot în acest mail veți avea atașat și voucherul (biletul) programului. Voucherul este documentul ce ține și loc de contract și se prezintă la îmbarcare în format electronic (pe telefon). Voucherul se transmite către dumneavoastră în format PDF (trebuie să aveți instalată aplicația Adobe Acrobat Reader) și poate fi vizualizat doar dacă mailul este în folderul INBOX (dacă mailul se află în folderul spam documentul nu se poate afișa).

Având în vedere că numărul de locuri este limitat și că numărul de solicitări este extrem de ridicat, vă recomandăm să vă faceți rezervarea cu cel puțin o lună înainte de sosire.

Dacă în urma transmiterii ofertei din partea agenției noastre alegeți să nu achitați avansul conform detaliilor, în lipsa unui răspuns din partea dumneavoastră, solicitarea de rezervare se va anula automat după 24 de ore.

Ce variante de plată am?

Dacă ați bifat pe formularul de rezervare “plata prin transfer bancar“, veți primi pe mail de la unul dintre agenții noștri conturile în care puteți face viramentul. Avem conturi deschise la băncile ING și Transilvania. Vă recomandăm să reveniți pe mail cu o copie a ordinului de plată dacă realizați tranzacția dintr-o altă bancă pentru a ușura finalizarea rezervării dumneavoastră (uneori băncile pot transmite confirmările cu întârzieri de până la 3 zile).

Dacă ați bifat pe formularul de rezervare “plata cu cardul online” veți primi de la agenții noștri două mailuri. În primul mail veți avea confirmarea, calculul și detalii despre pașii următori necesari de parcurs pentru a finaliza rezervarea iar în al doilea mail (sosit de la sistemul EuPlatesc) veți avea pe scurt detalii legate de solicitare și un link de plata format din caractere alfanumerice aleatorii. Link-ul de plată, odată accesat vă va direcționa către o pagină de internet securizată (vi se vor solicita date de pe cardul pe care doriți să îl utilizați). Trebuie să dețineți un card VISA sau Mastercard și nu este necesar ca deținătorul cardului să fie și solicitantul rezervării. Tranzacția se confirmă în aproximativ 5 minute și nu aveți comision de tranzacție.

Tichetele de vacanță (tipărite sau în format electronic) se pot utiliza doar pentru a achita pachete/programe turistice care includ măcar o noapte de cazare.

Puteți utiliza tichetele de vacanță pentru oricare dintre programele noastre prezentate aici (click pe link): Sejururi în Delta Dunării

Dacă este cazul, plata diferenței/soldului se poate realiza prin transfer bancar, cu cardul online prin sitemul „EuPlatesc” (la cererea dumneavoastră cu cel puțin 7 zile înainte de sosire) sau la punctul nostru de îmbarcare, în numerar ori cu un card bancar VISA sau Mastercard.

Vă rugăm să aveți în vedere că în rezervația biosferei Deltei Dunării există un singur bancomat (la Sulina), și din acest motiv vă recomandăm să aveți la dumneavoastră numerar.

*In orasul Tulcea gasiti peste 30 de bancomate ale mai multor banci: ING, Transilvania, Raiffeisen, BCR, BRD, Garantibank, Alpha Bank, Firstbank, CEC Bank, OTP Bank, UniCredit Bank dar si altele.

Care este locul de întălnire/pentru parcare/prezență/îmbarcare ?

 

Pentru toate excursiile noastre realizate cu bărcile deschise, întâlnirea are loc în portul privat AVAL – Tulcea. Fiecare program are menționată pe pagina sa ora de întălnire dar regăsiți informațiile și pe voucherul primit după achitarea avansului.

Adresa oficială a portului AVAL este: Județul Tulcea, Orașul Tulcea, Strada Intrarea Marmurei, Nr. 3
Coordonate GPS LAT: 45.187893 LON:28.807539

Adresa oficială a portului AVAL este: Județul Tulcea, Orașul Tulcea, Strada Intrarea Marmurei, Nr. 3
Coordonate GPS LAT: 45.187893 LON:28.807539

Pentru a intra în portul AVAL trebuie să treceți de două bariere aflate la intrarea în curte. La barieră, aparatul vă va elibera un tichet cu care veți putea achita parcarea la finalul sejurului. Întreaga incintă a portului AVAL poate fi utilizată pentru parcarea mașinilor iar numărul locurilor find limitat la aproximativ 300 de autoturisme nu se poate face pre-rezervare. Plata parcării se poate face la parcometrul amplasat lângă cafeneaua portului. Tariful parcării este de 30 lei/zi pentru autoturisme și poate fi schimbat fară preaviz de către administrația portului AVAL. După achitarea parcării aveți la dispoziție aproximativ 5 minute pentru a părasii incinta. Dacă aveți nelămuriri cu privire la locurile de parcare vă puteți adresa personalului de la pază a portului AVAL.

*Parcarea portului AVAL este supravegheată video și păzită inclusiv pe timp de noapte.

La excursiile în regim de grup sau în regim privat prezența pentru îmbarcare se face cu 15 minute înainte de ora plecării. Pontonul de îmbarcare “DEBARCADERE PASAGERI” se află la 300 de metri de la intrarea în portul Aval, după trecerea de bariere. Datorită nivelului scăzut al apei, în unele perioade din an, puteți vedea debarcaderul doar atunci când vă apropiați de apă. Sunteți așteptați pentru prezență (chiar dacă ați achitat deja contravaloarea integrală a sejurului), la MAGAZINUL DE SUVENIRURI (debarcaderul are un singur magazin de suveniruri). Colegii noștri se vor ocupa de încasarea diferențelor și de îmbarcare.

Pe pontonul de îmbarcare “DEBARCADERE PASAGERI” la MAGAZINUL DE SUVENIRURI (debarcaderul are un singur magazin de suveniruri) tot colegii noștri care se ocupă de încasarea diferențelor și de îmbarcare se ocupă și de formalitățile cu privire la închirierea binoclurile. Tarifele sunt afișate în magazinul de suveniruri iar plata se face la momemntul închirierii.

Îmbarcarea se face doar la indicațiile colegilor noștri. Când toate persoanele din grupul dumneavoastră sosesc veți fi anunțați care este barca cu care veți merge în sejur și cine este ghidul dumneavoastră. Îmbarcarea se face la ora stabilită indiferent dacă au sosit sau nu toate persoanele din grup. În cazuri excepționale (pentru persoane care sunt deja în portul AVAL și se îndreaptă către debarcader) putem amâna plecarea cu maxim 5 minute.

În cazul în care nu ați respectat indicațiile personalului nostru și ați ajuns într-o altă barcă, a unui alt operator, este responsabilitatea dumnevoastră să vă achitați cursa iar dacă ajungeți într-un alt sat costurile de relocare vor fi suportate de dumneavoastră.

UTILE: Ce trebuie să stiu înainte de a veni pentru excursie?

 • Persoanelor aflate în stare de ebrietate li se va refuza participarea la program.
 • Persoanele cu un comportament neadecvat pot fi excluse din program, fără obligația returnării sau compensării financiare.
 • În barcă fumatul este strict interzis.
 • Pe toată durata excursiilor, purtarea vestei de salvare este obligatorie.
 • Ghidul este responsabil pentru siguranța dumneavoastră. Din acest motiv, indicațiile acestuia sunt obligatoriu de urmat.
 • Suprafețele de tranzit/contact sunt curățate și dezinfectate de cel puțin 2 ori pe zi.
 • În zonele de intrare/ieșire de la pensiuni au fost instalate covorașe cu dezinfectant.
 • În spațiile comune există amplasate dispensere cu soluție pentru dezinfectarea mâinilor.
 • Dacă sunteți un grup mai mare de oaspeți vă rugam să trimiteți un singur reprezentant pentru formalitățile de check-in.
 • Nu impunem purtarea măștilor sau a vizierelor în aer liber.

Gara din Tulcea și autogara sunt la o distanță de aproximativ 100 de metri una de cealaltă și localizate la începutul falezei portului Tulcea. Din acest punct pentru a ajunge în portul AVAL, dacă alegeți să veniți pe jos drumul va dura aproximativ 40 de minute (desigur, situația se poate schimba radical în funcție de numărul dumneavoastră de bagaje și de greutatea lor).

Vă recomandăm să optați pentru un taxi. Durează aproximativ 7-8 minute iar costul este de aproximativ 15 lei. Aveți o statie de taxiuri în fata gării sau puteți apela la un dispecerat utilizând numerele de telefon 0240 941 sau 0240 942.

Adresa oficiala a portului AVAL este: Județul Tulcea, Orașul Tulcea, Strada Intrarea Marmurei, Nr. 3
Coordonate GPS LAT: 45.187893 LON:28.807539

Pe site-ul nostru sunt publicate doar fotografii reale cu bărcile agenției noastre.

Bărcile pe care le folosim în excursiile și sejururile noastre sunt BĂRCI DESCHISE, fără acoperiș, parbriz sau pereți laterali, ideale pentru o excursie în inima deltei, la viteză mică.

Bărcile folosite de noi au fost special concepute la cererea noastră iar mai multe detalii despre ele (capacitate, motorizare, pescaj) aveți acesand acest link: Modelele de bărci Descoperă Delta Dunării

Rezervarea meselor de prânz pentru excursiile de o zi (în regim de grup sau privat) se face în dimineața îmbarcării. Ghidul este cel care face rezervarea și tot el vă va însoți către gospodăria/pensiunea unde este servită masa de prânz. Plata către parteneri se poate face doar în numerar.

 • Meniul este stabilit de către gazda în dimineața acelei zile, în funcție de cantitatea de pește și de tipul de pește furnizat de pescărie.
 • Datorită faptului că nu există condiții de depozitare în echipamente cu regim termic controlat, NU este permisă intrarea în gospodărie cu alimente din exterior.
 • În pensiunile/gospodăriile colaboratoare, în principal mesele tradiționale se bazează pe pește gătit în stil lipovenesc sau ucrainean. Alternativele sunt meniul pe baza de pui sau meniul vegetarian.
 • Toate pensiunile/gospodăriile colaboratoare servesc mesele în regim de „Meniul zilei” – toată lumea primește același meniu care vă fi servit individual sau pe platouri pentru mai multe persoane.
 • Persoanele cu alergii alimentare sau o dietă specială vor anunța acest lucru ghidului.
 • Pentru preparatele gătite în mod tradițional, folosind o rețetă autentică, nu se vor face modificări în funcție de preferințe.

În locațiile partenere au acces doar persoanele care au o rezervare pentru masa de prânz .

În satul Mila23 sunt patru magazine alimentare iar unul dintre ele se află chiar în centrul satului. Tarifele produselor sunt puțin mai ridicate decât ale celor din orașul Tulcea dar nu într-atât încât să fie necesar să vă faceți cumpărăturile din Tulcea și să veniți încarcați de bagaje. Găsiți atât alimente de bază cât și produse de uz personal. În satul Mila23 nu există restaurante iar fiecare pensiune sau gospodărie tradițională oferă mesele doar în sistem organizat pentru turiștii lor.

În satul Letea este un singur magazin în centrul satului care din păcate este micuț și nu oferă prea multe produse din care puteți alege. În satul Letea nu sunt restaurante. Este o singură pensiune care oferă mese doar pentru turiștii lor și o singură gospodărie unde puteți avea masa de prânz „La Tanti Viorica” unde se gătește în stil tradițional hahol/ucrainean.

În satul Caraorman este un singur magazin alimentar, asemănător cu cel din Letea (micuț și cu puține variante de produse). În satul Caraorman nu sunt restaurante și nici pensiuni. Exista o singură gospodărie unde puteți avea masa de prânz (se gătește în stil tradițional lipovenesc).

În orașul Sulina pe lângă numeroasele restaurante de pe faleza orașului sunt aproximativ zece magazine alimentare iar pe plaja din Sulina aflată la aproximativ 2 km de oraș este o singură terasă (Filipka Beach Bar) care oferă doar băuturi.

Nu impunem o greutate maximă pentru bagajele dumneavoastră dar vă recomandăm să aveți maximum un troler și un rucsac pentru fiecare persoană. Ideale sunt cele din materiale impermeabilile sau ce pot fi purtate pe umăr.

În cazul în care din motive personale sunteți nevoiți să călătoriți cu mai mult de un troler și un rucsac de persoană vă rugam frumos să ne anunțați la momentul rezervării.

Vă recomandăm sa aveti o îmbrăcăminte cât mai comodă, din bumbac sau fibre sintetice care respiră.

Persoanelor care nu sunt echipate corespunzător, ne rezervăm dreptul de a le refuza participarea la program fară compensații financiare sau reprogramare în baza sumei deja achitate.

 • Jachetă de vânt (wind stopper)
 • Pălărie, NU șapcă!
 • Bluză cu mânecă lungă
 • Pantaloni lungi
 • Pantofi sau sandale de munte / drumeție (NU ȘLAPI!)
 • Pelerină de ploaie – această trebuie să vă însoțească permanent în Delta Dunării!
 • Cremă de soare cu factor de protecție ridicat – soarele poate fi foarte puternic iar reflexia apei face că nivelul de radiație să fie mai mare decât pe uscat.
 • Ochelari de soare, foate indicați sunt cei cu lentile polarizate, vor tăia reflexia apei și veți avea ochii odihniți la sfârșitul unei zile pe apă.
 • Creme/soluții împotriva țânțarilor
 • Pălărie cu plasă de protecție împotriva insectelor
 • Dacă sunteți sensibil(a) la pișcaturile de insecte este bine să aveți și o soluție calmantă

Dacă veniți în Delta Dunării primăvara devreme sau toamna tărziu, nu trebuie să vă lipsească din bagaj:

 • Căciulă care să vă acopere urechile
 • Mănuși
 • Costum de iarnă impermeabil și rezistent la vânt + ehipament de corp termoizolant
 • Pâslari + cioarapi groși de ski

Toți participanții, indiferent de vârstă, primesc veste de salvare și au obligația de a le purta pe toată durata excursiei. Vestele de salvare sunt omologate și igienizate periodic în curățătorii specializate. Dacă alegeți să vă aduceți în bagaj și veste de salvare proprii nu vă impunem să purtați vestele noastre.

*Refuzul de a purta vesta de salvare sau lipsa vestei se sancționează de către căpitănia zonală cu amenzi între 100 și 1000 lei.

Protejarea de apă a echipamentelor electronice (telefon mobil, tabletă, camera foto/video etc.) revine exclusiv în sarcina posesorului.

De-a lungul unui sezon, Delta Dunării se află într-o continuă transformare, motiv pentru care nu putem anticipa sau garanta un traseu exact cu mai mult de câteva zile. Fiecare ghid are libertatea de a decide traseul zilei respective în funcție de nivelul apei, de vânt și valuri sau de condițiile meteo (traseul se mai poate ajusta și pentru a ocolii norii de ploaie).

În cazul unor condiții meteo extreme apărute înainte de începerea programului, în care ghidul decide că programul nu poate fi desfășurat în condiții de siguranță dar și autoritățile emit atenționări de condiții meteo extreme (cod roșu), vom oferi alternative similare sau returnarea integrală a sumei achitate.

În cazul unor ploi scurte de vară programul se ajustează ușor. Se poate amâna plecarea cu 10-15 minute până la trecerea norului de ploaie sau prelungirea popasului într-un anumit loc. De asemenea, pentru a ocolii norii de ploaie ghidul poate ajusta traseului pe anumite porțiuni.

Programele unde noi formăm grupurile sunt dedicate persoanelor adulte active iar vârsta minimă pentru a participa este de 5 ani.

 • În anumite cazuri este posibil să vi se solicite certificatul de naștere al copilului, pentru stabilirea vârstei.
 • SUPRAVEGHEREA copiilor, pe toată durata unui sejur, în barcă, la pensiune, în excursii, revine în totalitate părinților.
 • Prejudiciile aduse de copii pensiunilor/bărcilor, vor fi suportate de către părinți sau tutori.
 • La mese, orice comandă extra se va plăti fără a se putea scădea prețul meniului inclus în pachet.

Dacă în grupul dumneavoastră aveți copii mai mici de 5 ani alternativa este excursia în regim privat (ghidul și barca vor fi doar pentru dumneavoastră). Vă recomandăm să NU veniți în Delta Dunării cu copii mai mici de 3 ani. Distanțele dintre satele din Delta Dunării sunt de ore bune pe apă iar copiii suportă cu greu condițiile meteo deosebite care pot apărea (ploaie, vant etc).

Nu vă recomandăm să veniți în Delta Dunării dacă aveți o situație medicală deosebită care poate necesita asistență de specialitate. Accesul către satul Mila23 precum și către alte sate din Delta Dunării, se poate face doar pe apă și poate dura câteva ore până sunteți preluați de un echipaj disponibil.

Activitățile propuse în programele noastre nu implică un efort fizic deosebit și nu sunt un factor de risc pentru femeile însărcinate.

Bărcile noastre și pensiunile/gospodăriile partenere nu sunt adaptate persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De asemenea, nu toate pontoanele de acostare sunt la nivelul bărcilor iar uneori coborârea din barcă poate necesita pentru o persoană activă, un mic efort.

*Nici una dintre cele trei pensiuni partenere din Mila23 nu are camere la parter.

*În Delta Dunării rampele de acces sunt aproape inexistente.

*Satele Letea și Caraorman sunt străbătute de ulițe de nisip.

Ne pare rău, dar atât din motive de siguranță cât și pentru a nu pune într-o situație delicată persoanele cu dizabilități locomotorii, suntem nevoiți să le refuzăm înscrierea la programele noastre.

Pentru că ne dorim că toți turiștii noștri să aibă parte de aceeași experiență frumoasă, atât în pensiunile/gospodăriile partenere cât și în bărcile de sejur/excursii nu sunt acceptate animalele de companie indifirent de specie, rasă sau dimensiune.

Excursiile cu barca pot deveni extrem de solicitante pentru un animal de companie.

Participanții la sejur au responsabilitatea de a veni echipați corespunzător: pălării de soare, creme de protecție, pelerine de ploaie, încălțăminte de drumeție etc. Toate acestea sunt măsuri de precauție pentru a nu avea de suferit la finalul zilei.

Atunci când călătoriți însoțiți de animale de companie, vă rugăm să aveți în prim-plan bunăstarea lor!

Dacă alegeți să călătoriți singuri vă așteptam cu drag să vă alăturați unuia dintre grupurile noastre!

Noi formam grupurile dar nu putem oferi datele personale ale celorlalți participanți în vederea găsirii unui partener de călătorie.

Excursiile de o zi unde noi formăm grupurile se țin cu minim 4 persoane înscrise.

În cazul în care, cu o zi înainte, până la ora 16:00 nu se înscriu minim 4 persoane, veți fi anunțați telefonic și pe mail care sunt alternativele:

 • Vă puteți reprograma pentru o altă zi, doar dacă doriți și în funcție de disponibilitate
 • Vă puteți schimba voucherul/biletul pentru un alt traseu de excursie unde sunt și alte persoane înscrise (plecare garantată)
 • Puteți alege returnarea integrală a sumei achitate

Odată cu primirea pe mail a voucherului/biletului dumneavoastră, pentru programele care au inclusa în tarif și taxa de acces în Delta Dunării vi se va cere să transmiteți în scris, pe mail și numele celorlalte persoane participante.

Din motive ce țin de protecția datelor cu caracter personal, lista cu numele tuturor personelor va fi transmisă doar ghidului.

Pentru excursiile de grup dedicate explorării Deltei Dunării, indiferent dacă undița este una reală sau una “de jucărie” pentru copil, este strict interzis pescuitul din barcă. Fiind barca în mișcare, cârligul se va agăța în vegetație și se va rupe și pot apărea și situații în care poate fi rănită atât persoana care ține undița cât și un alt participant din grup.

Dacă vă doriți o experiență dedicată pescuitului vă invităm să explorați ofertele noastre prezentate pe site la secțiunea/butonul “PESCUIT“.

*Puteți ajunge la secțiunea “PESCUIT” și dând click pe acest link: Pescuit in Delta Dunarii la Mila23 sau Holbina

Dacă vă doriți să achiziționați pește sau diverse produse pescărești vă rugam să aveți în vedere că în bărcile de excursie și pensiunile partenere este interzisă depozitarea preparatelor din exterior. De asemenea, gazdele de la pensiuni sau ghizii NU au obligația de a curăță peștele adus de dumneavoastră.

Vă rugăm să faceți aceste cumpărături din orașul Tulcea. Aveți mai multe cherhanale care se aprovizionează cu pește proaspăt în principal de la cherhanalele din satul Mila23. Găsiți 3 cherhanale în “Piață Nouă” care se află foarte aproape de centrul orașului Tulcea, pe strada Păcii, la o distanță de aproximativ 7 minute de portul Aval. Puteți cumpără și gheață din aceste cherhanale sau de la benzinariile aflate la ieșirea din orașul Tulcea către E87 (Petrom, Lukoil, MOL).

Putem cota semnalul în satele din Delta Dunării la 7 dintr-un maxim de 10. Puteți naviga pe internet, realiza apeluri video și posta diverse pe rețelele de socializare (cam toate operațiunile care nu necesită un consum mare de date). În timpul excursiilor, pe lacuri, cel mai probabil nu veți avea semnal indiferent de operator. În anumite zone este posibil chiar să primiti SMS-uri de înștiințare cu tarifelele practicate în rooming de rețelele ucrainiene.

Exista un singur bancomat în rezervația biosferei Delta Dunării, la Sulina (de multe ori indisponibil datorită numărului mare de turiști). Plata cu cardul în Delta Dunării poate deveni o adevărată aventură datorită faptului că semnalul fiind slab în cele mai multe zone, aparatele POS sunt inutilizabile (majoritatea operatorilor le evită datorită timpului de așteptare sau erorilor care pot apărea în timpul tranzacțiilor).

*In orasul Tulcea gasiti peste 30 de bancomate ale mai multor banci: ING, Transilvania, Raiffeisen, BCR, BRD, Garantibank, Alpha Bank, Firstbank, CEC Bank, OTP Bank, UniCredit Bank dar si altele.

La jumătatea lunii Iunie apar țânțarii iar în satul Mila23 fiind în mijlocul Deltei Dunării nu se folosesc substanțe speciale pentru alungarea lor (vor dispărea în Octombrie când se răcește).

*Toate pensiunile au site la geamuri și nu veți fi deranjați de țânțari.

*Pe parcursul zilei țânțarii stau ascunși în locurile umbroase și răcoroase iar pentru plimbările prin sat seara este bine să aveți o cremă împotrivă țânțarilor (poate fi de ajutor și o soluție calmantă).

Vă așteptăm să descoperiți Delta Dunării alături de echipa noastră!

TOP