Cum ajung în Tulcea din Constanța

Foarte mulți turiști care ajung pe litoralul românesc își doresc să facă (cel puțin) o excursie în Delta Dunării deoarece aceasta este cea mai apropiată și tentantă atracție.

Ca să vă fie mai ușor să vă calculați timpii de transport Constanța – Tulcea, va dăm mai jos câteva idei:

Dacă alegeți să veniți cu mașina personală aveți următoarele posibilități:

Drumul clasic, Constanța – Ovidiu apoi dreapta spre Tulcea (E87) și apoi tot drept până în Tulcea. Chiar dacă sunt doar 130km, nu vă așteptați să faceți mai puțin de 2 ore. Vara, când este aglomerat, este posibil să faceți și mai mult. Vă rugăm să luați foarte în serios această informație altfel riscați să intaziati și să pierdeți excursia.

Dacă folosiți un GPS, puteți tasta direct Port Tulcea – Aval. Veți ajunge exact la locul de îmbarcare.

Dacă vreți să veniți pe un drum mai frumos și mai puțin aglomerat, faceți dreapta în Babadag, urmând indicatorul de Enisala și veniți prin Enisala, Sarichioi, Agighiol, Tulcea.

Dacă nu veniți cu mașina personală și alegeți transportul public, cea mai bună varianta o reprezintă microbuzele.

Pentru excursia de LETEA, cu plecare la ora 8:00 dimineață, este important să plecați cu microbuzul de ora 6 din Constanța. Chiar dacă avem ora de întâlnire 7:45 iar microbuzul ajunge la 8:10, vă rugăm să ne sunați din microbuz să confirmați venirea și vă va aștepta barca. De la autogară până la punctul nostru de îmbarcare faceți maxim 15 minute cu un taxi (10-15 lei cost).

Găsiți detalii despre cursele de microbuz pe Autogări.ro (click pe link pentru detalii).

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP