Cum ajung in Tulcea din Constanta

Foarte multi turisti care ajung pe litoralul romanesc isi doresc sa faca (cel putin) o excursie in Delta Dunarii deoarece aceasta este cea mai apropiata si tentanta atractie.

Ca sa va fie mai usor sa va calculati timpii de transport Constanta – Tulcea, va dam mai jos cateva idei:

Daca alegeti sa veniti cu masina personala aveti urmatoarele posibilitati:

Drumul clasic, Constanta – Ovidiu apoi dreapta spre Tulcea (E87) si apoi tot drept pana in Tulcea. Chiar daca sunt doar 130km, nu va asteptati sa faceti mai putin de 2 ore. Vara, cand este aglomerat, este posibil sa faceti si mai mult. Va rugam sa luati foarte in serios aceasta informatie altfel riscati sa intaziati si sa pierdeti excursia.

Daca folositi un GPS, puteti tasta direct Port Tulcea – Aval. Veti ajunge exact la locul de imbarcare.

Daca vreti sa veniti pe un drum mai frumos si mai putin aglomerat, faceti dreapta in Babadag, urmand indicatorul de Enisala si veniti prin Enisala, Sarichioi, Agighiol, Tulcea.

Daca nu veniti cu masina personala si alegeti transportul public, cea mai buna varianta o reprezinta microbuzele.

Pentru excursia de LETEA, cu plecare la ora 8:00 dimineata, este importanta sa plecati cu microbuzul de ora 6 din Constanta. Chiar daca avem ora de intalnire 7:45 iar microbuzul ajunge la 8:10, va rugam sa ne sunati din microbuz sa confirmati venirea si va va astepta barca. De la autogara pana la punctul nostru de imbarcare faceti maxim 15 minute cu un taxi (10-15 lei cost).

Gasiti detalii despre cursele de microbuz pe Autogari.ro (click pe link pentru detalii).

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP