Gabie la Holbina - De ce lansete custom?

Marti seara, timp de o ora, Gabie va prezenta avantajele subtile ale unei lansete custom, cu exemple fizice pe care le puteti admira.

Dupa prezentare, aveti la dispozitie timp pentru intrebari si lamuriri suplimentare.

Sunt invitati toti participantii la programele de pescuit Holbina 3 Bibani, inscrisi in aceasta perioada.

2022 – Noiembrie – 29

Gabi Udilă – GĂBIE

Particip în competiții de pescuit din 1995. Pot spune că participarea la competiții mi-a accelerat procesul de cunoaștere a majorității chichițelor pescuitului la răpitori, implicit a tot ce ține de echipamentul de pescuit (lansete, mulinete, fire, năluci). Pe atunci oferta de echipamente era cu totul altceva față de zilele noastre. Un catalog Cabelas era marfă de contrabandă, erau cam 6 firme mari și tari (toate americane) care își produceau singure blankurile din carbon (de japoneze nu auzise nimeni, iar europenii erau încă în epoca de piatră la capitolul ăsta), mulinete se aduceau de peste ocean la preț dublu….
Este evident că era mult prea greu să îmi găsesc echipamente pe măsura pretențiilor, mai ales lansete. Aveam experiență lucratului migălos căpătată în cercurile de aeromodelism, fiindu-mi simplu și la îndemână să încep să monetez lansete, mai întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, ca într-un final să pot executa lansete custom la scară largă.

Oferte de pescuit in Delta Dunarii

TOP