Cum plătesc?

Metode de plată pentru programele Descoperă Delta Dunării

1. Transfer bancar sau plata la ghișeul băncilorDupă completarea cererii de rezervare, cu bifarea opțiunii de plata prin transfer bancar sau la ghișeul băncii, un agent va prelua cererea dvs și veți primi un email cu conturile în care puteți face plata, odată cu confirmarea disponibilității serviciului solicitat. Avem conturi deschise la Banca Transilvania și ING Bank.

2. Plata online (link de plata) – Dacă în cererea de rezervare bifați opțiunea „Link de plata online”, veți primi odată cu confirmarea disponibilității și un link de plata, prin intermediul platformei „EuPlatesc”. Accesând acest link și urmând instrucțiunile de plata, puteți plăti online, în câteva secunde, serviciul solicitat.

Pentru această opțiune, trebuie aveți un card Visa sau MasterCard. Sistemul EuPlatesc confirmă plata în câteva minute (pe email) iar tranzacția are comision zero.

3. Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card) – Puteți achita sejurul dvs în Delta Dunării cu vouchere de vacanță de la Edenred, Up (Cheque Vacances) și Sodexo. Alegeți oricare dintre pachetele noastre de sejur (care includ cazare) și scrieți în câmpul de observații doriți achitați cu vouchere de vacanță.

  • Este necesar voucherele de vacanță aibă termen de valabilitate încă minim 45 de zile de la dată încasării.
  • Conform legii, tichetele de vacanță trebuie fie pe numele uneia dintre persoanele prezente în sejur iar plățile făcute cu aceste tichete NU sunt rambursabile.

DiferențaPuteți achita diferența de plata, la punctul de îmbarcare, prin card bancar, numerar sau vouchere de vacanță. Dacă doriți achitați diferența de plata prin transfer bancar sau link de plata, această trebuie făcută cu minim 10 zile înainte de intrarea grupului. rugăm luați legătură cu noi înainte de a veni în Delta Dunării pentru a furniza detaliile / linkul de plata.

Iți place aceasta pagina? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP