Cum plătesc?

Metode de plată pentru programele Descoperă Delta Dunării

1. Transfer bancar sau plata la ghișeul băncilorDupă completarea cererii de rezervare, cu bifarea opțiunii de plată prin transfer bancar sau la ghișeul băncii, un agent va prelua cererea dumneavoastră și veți primi un email cu conturile în care puteți face plata, odată cu confirmarea disponibilității serviciului solicitat. Avem conturi deschise la Banca Transilvania și ING Bank.

2. Plata online (link de plată)Dacă în cererea de rezervare bifați opțiunea “Link de plata online”, veți primi odată cu confirmarea disponibilității și un link de plată, prin intermediul platformei “EuPlatesc”. Accesând acest link și urmând instrucțiunile de plată, puteți plăti online, în câteva secunde, serviciul solicitat.

Pentru această opțiune, trebuie să aveți un card Visa sau MasterCard. Sistemul EuPlatesc confirmă plata în câteva minute (pe email) iar tranzacția are comision zero.

3. Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)Puteți achita sejurul dumneavoastră în Delta Dunării cu vouchere de vacanță de la Edenred, Up (Cheque Vacances) și Sodexo. Alegeți oricare dintre pachetele noastre de sejur (care includ cazare) și scrieți în câmpul de observații că doriți să achitați cu vouchere de vacanță.

  • Este necesar ca voucherele de vacanță să aibă termen de valabilitate încă minim 45 de zile de la dată încasării.
  • Conform legii, tichetele de vacanță trebuie să fie pe numele uneia dintre persoanele prezente în sejur iar plățile făcute cu aceste tichete NU sunt rambursabile.

DiferențaPuteți achita diferența de plată, la punctul de îmbarcare, prin card bancar, numerar sau vouchere de vacanță. Dacă doriți să achitați diferența de plata prin transfer bancar sau link de plata, această trebuie făcută cu minim 10 zile înainte de intrarea grupului. Vă rugăm să luați legătură cu noi înainte de a veni în Delta Dunării pentru a vă furniza detaliile / linkul de plată.

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP