Aniversare: 20 de ani de experienta in Delta Dunarii

20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru “Descoperă Delta Dunării”. Echipa și-a propus mereu să demonstreze că turismul şi conservarea pot merge mână în mână, iar în acest sezon aniversar, dorește să arate tuturor cum visul lor a devenit o realitate.

Întemeiată cu 20 de ani in urma, această companie a reușit să transforme o frumoasă pasiune pentru natură și un profund respect pentru mediul înconjurător într-o afacere durabilă și de succes. Cu fiecare an ce a trecut, “Descoperă Delta Dunării” a adunat în jurul său o echipă dedicată și pasionată, gata să ofere turismului o nouă perspectivă.

Cu fiecare turist ghidat prin labirintul minunat al Deltei, cu fiecare pasionat de natură  educat și cu fiecare inițiativă de îmbunătățire a comunităților locale, “Descoperă Delta Dunării” și-a consolidat statutul de lider în turismul sustenabil în Delta Dunării.

Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani de activitate, echipa “Descoperă Delta Dunării” a relansat programelede succes cu care a schimbat turismul in Delta Dunarii, intr-o noua forma, intr-un nou concept, dedicat celor ce doresc sa se simta invitați speciali din lumea ecoturismului și conservării naturii.

De-a lungul celor 20 de ani, echipa a învățat că protejarea Deltei Dunării nu se limitează doar la aspectele ecologice, ci include și dezvoltarea economică și socială a comunităților locale. Astfel, “Descoperă Delta Dunării” a investit în programe de educație pentru tineri, oferindu-le informații despre mediul înconjurător și despre importanța conservării acestuia precum si posibilitatea de a participa la cursuri de pregatire profesionala in ghidaj.

Astfel, în mijlocul naturii sălbatice și pline de viață, s-au strâns promisiuni și angajamente pentru încă 20 de ani de turism sustenabil și conservare a Deltei Dunării. Cu sunetele păsărilor în fundal și frumusețea unică a Deltei, “Descoperă Delta Dunării” a dovedit că pasiunea și devotamentul pot schimba lumea și o pot proteja pentru generațiile viitoare.

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP