Tură de fotografie de IARNĂ în Delta Dunării - cu plecare din Tulcea

Previous slide
Next slide

O aventură fotografică pe care orice fotograf de natură ar trebui să o încerce cel puțin odată în viață. Asprimea și frumusețea iernii deltaice transpune atmosfera hibernală în imagini ce-ți rămân întipărite în suflet.

Cazarea în Tulcea se face pe cont propriu, în funcție de buget și preferințe, noi oferindu-vă turele zilnice de fotografie.

Întâlnirea are loc în fiecare dimineață în Port Tulcea Aval, de unde ne îmbarcăm și pornim în căutarea subiectelor fotografice: peisaje, păsări, locuri, oameni.

În funcție de informațiile din teren, pornim zilnic către o nouă destinație pe care o explorăm încadrându-ne în orele limitate de lumină naturală. Având în vedere că returul se face la apus, vă rămâne timp și pentru a explora orașul.

Prețul turei

Este de 1.200 lei/zi/barcă pentru 1-2 zile de tură.

Sau de 1.000 lei/zi/barcă de la 3 zile de tură în sus.

Prețul include:

  • Barcă și ghid pentru numărul de zile rezervat

Prețul NU include:

  • Cazare, mese, băuturi
  • Asigurări de orice fel

Pentru confortul clienților noștri punem la dispoziție o barcă mică (6,3m) ideală pentru maximum 4 fotografi. Barca este deschisă, stabilă și silențioasă, perfectă pentru turele de fotografie. Toți participanții acestui program de iarnă trebuie să fie echipați corespunzător.

Ce vedemIarna în Delta Dunării  – Întodeauna căutăm să vă povestim câte ceva despre locurile prin care mergem, despre păsările și flora deltei, aglomerări de păsări. Fiecare anotimp are frumusețile sale, fiecare zonă a deltei are specificul sau iar noi vă vom ajuta să-l descoperiți.

Echipament personal

Vă rugăm insistent să citiți cu atenție postul nostru din blog, despre ce trebuie să purtați când veniți IARNA în Delta Dunării: Necesar în Delta Dunării.

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea integrală a tarifului excursiei.

Cerere de rezervare

Trimiteți un email pe adresa de mai jos și spuneți-ne câte persoane sunteți, în ce perioada doriți tura și nu în ultimul rând ce subiecte preferați. Agenții noștri vor prelua comanda și vă vor răspunde în maximum 24 ore. Dacă nu ați primit un răspuns în acest interval, verificați și în folderul de SPAM (JUNK) sau sunați la numerele de contact afișate.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749 120 009 |  0742 070 779

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP