Descopera Dobrogea

Cand spui Dobrogea, te gandesti la un tinut mistic, cu totul si cu totul special. Dar Dobrogea nu inseamna numai Romania, Dobrogea se intinde si in Bulgaria, dincolo de granita aflandu-se locuri la fel de frumoase ca si aici.

Dobrogea, acest mozaic de culturi si civilizatii care a lasat in urma grandoare si valori inestimabile. Spectaculos strajuita de ape, bogata in cetati si situri arheologice; impodobita cu chei, munti si dealuri; Dobrogea …

Descopera Dobrogea

Un mozaic de culturi si civilizatii care a lasat in urma grandoare si valori inestimabile. Dobrogea, o regiune bogata in cetati si situri arheologice, inconjurata spectaculos de ape este impodobita cu chei, munti si dealuri.

Este intotdeauna alegerea perfecta pentru o calatorie in care va doriti nu doar sa va relaxati in mijlocul naturii ci si sa descoperiti cum timpul si-a pus amprenta asupra unor locuri cu incarcatura istorica.

Puncte forte:

  • Ghizi locali, foarte buni cunoscatori ai locurilor, pasionati de natura, de istoria si legendele locului.
  • Soferi cu experienta ce cunosc foarte bine traseele.
  • Masini foarte bine intretinute, adaptate terenului si anotimpului in care se desfasoara calatoria.
  • Programe originale, create si desfasurate de noi.

Aboneaza-te la newsletter

Pentru a afla primul noutatile legate de programele noastre precum si alte informatii utile pentru calatoria ta in Delta Dunarii.

Selectează domeniul:

Socializeaza!

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP