Dobrogea în 2 țări - România și Bulgaria - circuit 7z/6n "Locuri și păsări"

Previous slide
Next slide

Când spui Dobrogea, te gândești la un ținut mistic, cu totul și cu totul special. Dar Dobrogea nu înseamnă numai România, Dobrogea se întinde și în Bulgaria, dincolo de graniță aflându-se locuri la fel de frumoase ca și aici. La fel ca și aici, fauna este bogată și specială și vrem să vă arătăm toate aceste locuri, păsări și animale.

Programele organizate de noi sunt dedicate observării și fotografierii păsărilor (NU sunt excursii clasice în care vizităm doar locuri). Desigur că vom descoperi locuri minunate în Dobrogea, vom afla poveștile lor (nu sunt destinații clasice de turism) dar vom pune un accent foarte puternic pe faună.

Acest program este un circuit prin Dobrogea, în fiecare noapte vom avea cazarea în alt loc, în fiecare zi vom experimenta preparate culinare specifice locului, vom vedea locuri noi, locuri frumoase, vom căuta fauna desoebită a acestor locuri.

Facem aceste ture numai ca PROGRAM PRIVAT, adică veți avea ghid și mașină numai pentru grupul dvs. NU formăm noi grupuri de 6 persoane.

Perioada în care facem aceste ture este: 25 octombrie – 31 martie

În 25 octombrie – 28 februarie căutăm în special gâște, răpitoare și păsăret mic în locuri foarte frumoase, de-a lungul și de-a latul Dobrogei.

În martie ne axăm foarte tare pe migrația de primăvară și pe păsările care le putem vedea în Dobrogea numai în migrație, în special de-a lungul țărmului Marii Negre.

Prețul programului este:

Numar de persoane
Preț
13500
21900
31300
41050
5870
6750
SINGLE +200

Prețul din tabel este per persoană și este exprimat în euro (EUR).

Prețul include:

  • Cazare în locații de 3***, în camere duble, pentru 6 nopți
  • Mesele (intrarea cu cină în prima zi și ieșirea cu mic dejun în ultima zi)
  • Turele în Dobrogea cu mașină și ghid (5 zile de ture + ziua de întoarcere)
  • Ghidaj în limba ROMÂNĂ

Prețul NU include:

  • Băuturile (altele decât apa la masă)
  • Alte servicii sau produse nespecificate în program
  • Asigurări de orice fel (călătorie, bunuri etc)

Opționale:

Politică pentru copii

  • Vârsta minimă a copiilor care pot participa în această tură este de 12 ani.
  • Copiii (peste 12 ani) vor fi încadrați la același preț ca și adulții.

Program (schiță):

Ziua 1 – Ne întâlnim la Tulcea și ne cazăm într-un hotel de 3***. Seara ținem o ședință tehnică și discutăm programul din ziua următoare.

Zilua 2 – La 6:00 dimineață, după o cafea și un mic dejun bun, plecăm spre Nordul Dobrogei, în Munții Măcin. Urcăm pe zona cea mai spectaculoasă a munților Măcin, admirăm panoramele splendide și păsările ce-și găsesc adăpost aici. Iarna în Munții Măcinului poate oferi o experiență unică. Coborâm apoi spre alte zone din Măcin și vă arătăm frumusețile locurilor și fauna. Nu detaliem foarte tare traseul pentru că dorim să va ducem prin locuri mai “nebătute” și așa și vrem să rămână :-).

Având în vedere că zilele sunt scurte și serile lungi, folosim la maxim perioada de lumina și vizităm cât mai multe locuri. Seara, după ce apune soarele avem destul timp pentru a ne deplasa spre locația de cazare din seara respectivă.

Masa de prânz o avem la pachet iar seara ne întoarcem la hotel unde tragem concluzii asupra a ceea ce am văzut în ziua respectivă și mâncăm o cină bună.

Ziua 3 – Plecăm din nou (ca în fiecare zi) la 6:00 dimineața, spre cetățile Histria și Enisala. Pe drum oprim în locuri în care știm că sunt păsări, în special gâște și lebede de iarnă. Masa de prânz o avem din nou la pachet, seara dormim în Constanța.

Ziua 4 – Astăzi mergem să vedem un loc foarte special, Cheile Dobrogei. Avem multe să vă povestim despre aceste locuri, avem multe să va arătăm și (mai ales) să mai oprim în câteva locuri în care vom vedea păsări. Noaptea dormim în Mangalia.

Ziua 5 – Dis de dimineață pornim spre Bulgaria, mergem pe țărmul Marii Negre, căutăm să vedem neapărat cormoranul moțat (știm câteva locuri foarte bune) și alte păsări ce iernează pe țărmul marii. Intrăm să vedem Cap Kaliakra și dormim în Varna. Seara vizităm și Varna, că merită.

Ziua 6 – Azi mergem În jurul lacului Varna, căutăm păsări și locuri frumoase apoi o luăm spre Dobrich unde vedem alte locuri interesante și dormim tot în Dobrich.

Ziua 7 – După mic dejun pornim spre România. În jur de orele 9:00 – 10:00 suntem în Constanța iar pe la 12:00 – 13:00 suntem înapoi în Tulcea. Dacă veniți cu mașinile personale, vă aducem înapoi la Tulcea. Dacă veniți cu transportul în comun, vă putem lasa în Constanța, dacă aveți o legătură mai bună spre casă.

Îți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP