Ture de fotografie de IARNĂ în Delta Dunării, la Holbina

Previous slide
Next slide

Un program special pentru fotografii curajoși, care doresc o aventură fotografică de neuitat. Tură de fotografie în Delta Dunării IARNA! Un anotimp absolut special pentru fotografii de natură.

Pelicani creți și cormorani mari în penaj nupțial, cormorani mici, rațe nordice, gâște, codalbi, pițigoi codați, ferestrași, cufundaci polari, egrete mari, stârci cenușii și multe alte păsări pe care nu le puteți vedea vara, sunt acum în Delta Dunării. Dacă mai vorbim și de un peisaj de vis, înghețat, cu cețuri misterioase, cu o lumină fantastică, copaci plini de chiciură sau glazurati cu un strat subțire de gheață.

Sunt ture restrânse ca număr de participanți, în fiecare tură vor fi maxim 6 persoane pentru a avea un maxim de libertate de mișcare în barcă. Barca are 3 banchete pe care se stă foarte confortabil. Barca este deosebit de stabilă și silențioasă, suficient de joasă pentru fotografierea păsărilor și animalelor aflate la nivelul apei “ochi în ochi”.

Cazarea se face la hotelul Holbina 3 Bibani. Resortul este deschis tot anul, are încălzire centrală și asigură tot confortul în condiții de iarnă.

Tarif

Tarif / Perioadă3z/2n (2 nopți cazare, 3 zile ture foto)4z/3n (3 nopți cazare, 4 zile ture foto)
224003400
320002800
418502500
517002300
615002000
Suplim single450600

Prețurile din tabel sunt per persoană, sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA.

Tariful include:

  • Cazare la Holbina 3 Bibani, în cameră dublă, numărul de nopți este stabilit de pachetul ales de dvs.
  • Mesele (intrarea cu cina în prima zi și ieșirea cu mic dejun în ultima zi)
  • Turele foto în Delta Dunării, aveți mai jos descrierile și detaliile.
  • Ghidaj în limba ROMÂNĂ (ghid membru AGPDD)
  • Taxele ARBDD de vizitare a rezervației Delta Dunării

Tariful NU include:

  • Asigurări de orice fel (de călătorie, pentru bunuri, etc)
  • Băuturile

Opționale:

  • Cazare în camere single, preț conform tabelului
  • Pranzurile din zilele 1 si/sau 3 – 110 lei/pers/pranz.

O propunere de program arată așa (exemplu de program de 4 zile/3 nopți)

Ziua 1

Vă așteptăm la punctul de îmbarcare de la Dunavățu de Jos (veți primi toate detaliile la rezervare), aici puteți lăsă mașina în parcare privată, costul este de 25 lei/zi (preț informativ), la ora stabilită de comun acord, poate fi prima oră a dimineții.

Pornim cu viteză mică spre Holbina, în sudul Deltei Dunării, pe canale și lacuri (în funcție de cotele apelor Dunării) ce oferă peisaje deosebite și o faună bogată. Nu este un transfer standard ci o tură foto, vom opri de câte ori avem subiecte de fotografiat, vom alege rute ce includ locuri bune pentru pasări. În funcție de cum rezistați la frig, facem intre 2 și 4 ore până la hotel. Aici vă veți caza apoi puteți avea masa de prânz (opțional), să vă încălziți după drum. După prânz ieșim din nou pe apă, pentru lumina de apus. Desigur, putem sta pe apă cât este lumină, apoi aveți un prânz târziu iar până la cină aveți timp de descărcat poze și încărcat acumulatori.

Cina o veți avea în restaurantul hotelului, dacă există în grup persoane care nu mănâncă pește vă rugăm să anunțați acest lucru la rezervare.

Zilele 2 și 3

De dimineață, după mic dejun, plecăm în excursie, în căutare de subiecte fotografice: chiciura de dimineață pe copaci, răsărit, ceața de dimineață, păsări, peisaje înghețate etc. Avem la noi termosuri cu ceai cald (nu se admit băuturi alcoolice în barcă) și ceva dulce, pentru energie. Pe la 16:00 ne întoarcem pentru că nu mai este lumină și sunteți așteptați cu o masă bună.

Știm locurile în care stau pelicanii creți aflați în plin penaj nupțial, știm unde să căutăm codalbii aflați în urmărirea lișițelor și rațelor sălbatice, știm unde trebuie să mergem pentru peisaje spectaculoase, pentru păsări și animale.

Aveți incluse cele 3 mese ale zilei. Le puteți avea în restaurantul hotelului sau la pachet (mic dejun sau prânz).

Ziua 4

Mic dejun și apoi pornim spre Dunavățu de Jos, nici de această dată nu pierdem timpul ci căutăm să mai facem câteva fotografii spectaculoase pe drum. Debarcarea va fi spre seară, dacă nu aveți alte cerințe de oră de terminare a turei.

Turele de fotografie

Turele de fotografie în Delta Dunării se fac cu o barcă deschisă, foarte sigură, stabilă, adaptată numărului de persoane, cu GHID. Ghidul este un foarte bun cunoscător al acestor locuri, al păsărilor și naturii din Delta Dunării, un om foarte pasionat de Delta Dunării. O tură foto cu un ghid bun în Delta Dunării reprezintă un serviciu pe care extrem de puțini îl pot presta la modul calitativ pe care îl facem noi.

Barca este DESCHISĂ, nu are pereți, geamuri sau încălzire.

Echipament personal

Vă rugăm insistent să citiți cu atenție postul nostru din blog, despre ce trebuie să purtați când veniți IARNA în Delta Dunării: Necesar în Delta Dunării.

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea integrală a tarifului excursiei.

Cerere de rezervare

Trimiteți un email pe adresa de mai jos și spuneți-ne câte persoane sunteți, în ce perioada doriți tura și nu în ultimul rând ce subiecte preferați. Agenții noștri vor prelua comanda și vă vor răspunde în maximum 24 ore. Dacă nu ați primit un răspuns în acest interval, verificați și în folderul de SPAM (JUNK) sau sunați la numerele de contact afișate.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

*Condiții extreme

În cazul unor condiții meteo extreme (furtuni puternice, ninsori abundente, șosele înzăpezite, Delta înghețată complet), tura se anulează iar banii vor fi rambursați integral.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749 120 009 |  0742 070 779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. TOATE rezervările se fac doar în scris, prin email.

Îți place această pagină? Distribui-o, afle și prietenii tăi despre ea.

TOP