fbpx

Ture de fotografie de IARNĂ în Delta Dunării - program privat

Previous
Next

Ofertă specială pentru fotografii curajoși, care doresc o aventură fotografică de neuitat. Tură de fotografie în Delta Dunării IARNA! Un anotimp absolut special pentru fotografii de natură.

Pelicani creți și cormorani mari în penaj nupțial, cormorani mici, rațe nordice, gâște, codalbi, pițigoi codați, ferestrași, cufundaci polari, egrete mari, stârci cenușii și multe alte păsări pe care nu le puteți vedea vara, sunt acum în Delta Dunării. Dacă mai vorbim și de un peisaj de vis, înghețat, cu cețuri misterioase, cu o lumină fantastică, copaci plini de chiciură sau glazurati cu un strat subțire de gheață.

Sunt ture restrânse ca număr de participanți, în fiecare tură vor fi maxim 6 persoane pentru a avea un maxim de libertate de mișcare în barcă. Barca are 3 banchete pe care se stă foarte confortabil. Barca este deosebit de stabilă și silențioasă, suficient de joasă pentru fotografierea păsărilor și animalelor aflate la nivelul apei „ochi în ochi”.

Preț

Pers / Perioadă4z/3n (3 nopți cazare, 2 zile ture foto, 2 transferuri)5z/4n (4 nopți cazare, 3 zile ture foto, 2 transferuri)
236004800
334004600
422003700
521003500
619502600
Suplim single450600

Prețurile din tabel sunt per persoană, sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA.

Prețul include:

  • Cazare la pensiune de 3*** , în cameră dublă, numărul de nopți este stabilit de pachetul ales de dvs.
  • Mesele (intrarea cu cină în prima zi și ieșirea cu mic dejun în ultima zi)
  • Turele foto în Delta Dunării, aveți mai sus descrierile și detaliile. Întotdeauna prima și ultima zi sunt dedicate transferurilor, restul zilelor sunt de ture.
  • Ghidaj în limba ROMÂNĂ (ghid membru AGPDD)
  • Transfer cu barcă Tulcea – Mila23 și retur
  • Taxele ARBDD de vizitare a rezervației Delta Dunării

Prețul NU include:

  • Asigurări de orice fel (de călătorie, pentru bunuri, etc)
  • Băuturile (altele decât apă la masă)

Opționale:

  • Cazare în camere single, preț conform tabelului

O propunere de program arată așa (exemplu de program de 4 zile/3 nopți)

Ziua 1

Vă așteptăm la punctul de îmbarcare de la  Port Aval – Tulcea, la ora 11:00 și vă conducem la pensiune, la Mila23, pe un traseu turistic deosebit de frumos. Seara aveți pregătită o masă pescărească tradițională (dacă există în grup persoane care nu mănâncă pește vă rugăm să anunțați acest lucru la rezervare).

Drumul până la pensiune se face cu viteză mică și urmărim tot timpul subiecte fotografice, practic, încă de la plecarea din Tulcea, deja sunteți în tură foto, nu pierdem nici o secundă :-).

Zilele 2 și 3

De dimineață, după mic dejun, plecăm în excursie, în căutare de subiecte fotografice: chiciura de dimineață pe copaci, răsărit, ceața de dimineață, păsări, peisaje înghețate etc. Avem la noi termosuri cu ceai cald (nu se admit băuturi alcoolice în barcă) și ceva dulce, pentru energie. Pe la 16:00 ne întoarcem pentru că nu mai este lumină și suntem așteptați cu o țuică fiartă și o masă bună.

Știm locurile în care stau pelicanii creți aflați în plin penaj nupțial, știm unde să căutăm codalbii aflați în urmărirea lișițelor și rațelor sălbatice, știm unde trebuie să mergem pentru peisaje spectaculoase, pentru păsări și animale.

Ziua 4

Mic dejun și transferul la Tulcea, dacă este posibil mergem pe traseul turistic nr 1 (dacă este dezghețat). Nici de această dată nu pierdem timpul ci căutăm să mai facem câteva fotografii spectaculoase pe drum.

*În cazul în care nu este posibil să ajungem la Mila23, din cauza condițiilor meteo, facem cazarea în Tulcea și ieșim zilnic pe apă, pentru fotografie.

Turele de fotografie în Delta Dunării se fac cu o barcă deschisă, foarte sigură, stabilă, adaptată numărului de persoane, cu GHID. Ghidul este un foarte bun cunoscător al acestor locuri, al păsărilor și naturii din Delta Dunării, un om foarte pasionat de Delta Dunării. O tură foto cu un ghid bun în Delta Dunării reprezintă un serviciu pe care extrem de puțini îl pot presta la modul calitativ pe care îl facem noi.

Benzina pentru turele foto în Delta Dunării este inclusă în preț.

Echipament personal

Vă rugăm insistent să citiți cu atenție postul nostru din blog, despre ce trebuie să purtați când veniți IARNA în Delta Dunării: Necesar în Delta Dunării.

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea integrală a tarifului excursiei.

Cerere de rezervare

Dați click pe butonul “Cerere de rezervare” (cel verde, de sub tabelul cu prețuri) și completați formularul. Unul dintre agenții noștri va prelua comandă și vă va răspunde în maxim 24 ore. Dacă nu ați primit un răspuns în acest interval, verificați și în folderul de SPAM (JUNK) sau sunați la numerele de contact.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749 120 009 |  0742 070 779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. TOATE rezervările se fac doar în scris, completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Îți place această pagină? Distribui-o, afle și prietenii tăi despre ea.

TOP