Tura foto la PELICANI CRETI in penaj nuptial, in GRECIA, 5z/4n

Previous slide
Next slide

Tura foto de IARNA la PELICANI CRETI in penaj nuptial, in Grecia, probabil cel mai bun loc pentru fotografierea pelicanilor creti de aproape, cu obiective wide si un fundal de basm. Tura este condusa de un ghid local de exceptie.

Iarna este cel mai bun anotimp pentru fotografierea PELICANILOR CRETI in penaj nuptial, cuorile intense zi penajul de pe cap si gat putand fi vazute doar acum. Pe langa pelicani, multe alte specii de pasari pot fi vazute aici.

Programul include: Ghid, 3 zile de tura foto (din barca si de pe mal), transport din Bucuresti sau Thessaloniki (aeroport), cazare 4 nopti, transportul zilnic de la cazare la locul de fotografiere.

Aceasta tura se desfasoara cu maxim 4 clienti + ghid.

Data limita de inscriere: 15 Decembrie 2023

Pentru sezonul 2024, avem disponibila perioada:

Eroare tehnica. Pentru moment nu putem afisa lista de disponibilitati. Va rugam sa ne contactati la telefon

Pentru a solicita o rezervare, click pe “Rezerva” in tabelul de mai sus (numerele afisate langa butonul de rezervare reprezinta numarul de locuri disponibile pentru fiecare tura) și completați cererea de rezervare în continuare.

Pretul afisat este in euro (EUR).

Optionale:

  • Supliment de single – 100 euro/pers/program

Pretul include:

  • Ghidaj (Romana sau Engleza)
  • 3 zile ture pentru fotografie
  • Cazare 4 nopti, in camere duble/single, dupa preferinte
  • Branch in zilele de ture, mic dejun in ultima zi
  • Transport dus/intors din Bucuresti.

Pretul NU include:

  • Zboruri
  • Bauturi
  • Alte mese decat cele descrise mai sus
  • Asigurari de niciun fel

Program:

Ziua 1: Ghidul va pleca dimineata devreme din Bucuresti catre Thessaloniki, sunt in jur de 14 ore de mers, seara cazare la pensiune.

Zilele 2, 3 si 4: Dimineata transfer catre locul de fotografiere, sesiunea de dimineata dureaza aprox 4 ore. Vor fi atat sesiuni din barca dar si de pe mal. Retur la pensiune pentru un branch local apoi sesunea foto de seara.

Pentru sesiunile de pe mal, recomandam sa aveti cu voi un izopren. Atata izoprenul cat si imbracamintea, trebuie sa fie in culori cat mai apropiate mediului natural.

Ziua 5: Dupa un mic dejun relaxat (7:00), veti avea transferul de retur.

Detalii

Cazarea

Se face intr-o pensiune locala, in camere duble sau single, cu baie proprie.

Turele foto

Va rugam sa va aduceti haine in culori naturale, evitati culorile stridente.

Clima

In general, temperaturile de iarna de aici sunt de 5 la 15 grade. Pentru sesiunile pe apa, va rugam sa aveti un rucsac rezistent la umezeala.

Necesar

Pentru fotografie – obiective wide (10-50mm)pentru cadrele generale din barca dar si tele pentru closeup shots. Obiective lungi pentru rstul pasarilor (flamingo, gaste, pasari de tarm).

Pentru fotografi – haine si incaltaminte calduroase, adaptate sezonului.

Rezervari

Rezervarile se fac in baza unui avans de 500 euro. Puteti plati online (link de plata), transfer bancar sau la ghiseele bancilor. Diferenta se va achita cu o spatamana iniante de program.

Cu mai mult de 90 de zile inainte de program, puteti reprograma un sejur (veti primi un voucher valabil 2 ani). Cu mai putin de 90 de zile inainte de program, nu se mai reprogrameaza iar avansul nu se returneaza.

Confirmarea grupului

Acest program se desfasoara cu minim 2 fotografi inscrisi. In cazul in care nu se atinge numarul minim de persoane, avansul va fi returnat integral.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro

Tel: 0740 357 073

TOP