Tura foto la CODALBI, din hide, in Ungaria - IARNA 2024

Previous slide
Next slide

Tura foto de IARNA la CODALBI, in Ungaria, din hide-uri construite de fotografi profesionisti. Cu aproximativ 200 de CODALBI in jur, aveti mari sanse sa faceti fotografii bune in zbor, la hranire ori cu comportamentul acestor pasari.

Iarna este cel mai bun anotimp pentru fotografierea Codalbilor. Tura oferita de noi se desfasoara in Parcul National Hortobagy, din hideuri. Aveti 3 zile de sesiuni foto, atat la codalbi cat si la celelalte specii de pasari si mamifere ce vin la hrana.

Programul incepe in Parcul Horotbagy, aveti incluse 3 zile in hide-uri (in fiecare zi in alt hide, pentru a avea fotografii cu fundaluri diferite), 4 nopti de cazare intr-o pensiune locala buna, demipensiune si transport din Brasov, Cluj, Oradea sau Budapesta.

Pentru sezonul 2024, avem 2 ture:

Date
Locuri
Preț
6 ian - 10 ian
Locuri epuizate
21 feb - 25 feb
1000

Pentru a solicita o rezervare, click pe “Rezerva” in tabelul de mai sus (numerele afisate langa butonul de rezervare reprezinta numarul de locuri disponibile pentru fiecare tura) și completați cererea de rezervare în continuare.

Pretul afisat este in euro (EUR).

Optionale:

  • Supliment de single – 140 euro/pers/program

Pretul include:

  • Ghidaj (Romana sau Engleza)
  • 3 zile in hide pentru fotografie
  • Cazare 4 nopti, in camere duble/single, dupa preferinte
  • Demipensiune (cina ziua 1, mic dejun si cina in zilele 2,3 s 5, mic dejun in ultima zi)
  • Transport dus/intors din Brasov, Cluj, Oradea sau Budapesta.

Pretul NU include:

  • Zboruri
  • Bauturi
  • Asigurari de niciun fel

Program:

Ziua 1: Ghidul va pleca dimineata devreme din Brasov spre Hortobagy, daca sunteti in Cluj sau Oradea, va vom informa la ce ora veti fi preluati. In jur de 18:00 ajungeti la Hortobagy si va cazati. Daca doriti preluare din Budapesta, aceasta va fi la ora 16:00.

Zilele 2, 3 si 4: Mic dejun dis de dimineata si transfer la hide-uri. La 5:30 trebuie sa fiti in hide, pentru rezultate bune. Sesiunea foto tine pana la ora 17:00, la apus. Transferurile sunt facute cu masini 4×4, de la cazare pana la hide.

Micul dejun poate fi livrat de pensiune (12 euro/pers) sau vi-l puteti aduce voi. Cinele vor fi la cazare.

Ziua 5: Dupa un mic dejun relaxat (8:00), veti avea transferul de retur.

Detalii

Cazarea

Se face intr-o pensiune locala, in camere duble sau single, cu baie proprie.

Hide-urile

Sunt 3 hide-uri diferite, construite pentru hranirea juvenililor de Codalb ce ierneaza in acest parc dar la care vin si alte specii de pasari mamifere pentru a se hrani. De asemenea, un hide cu adapatoare, pentru pasari mici este disponibil, daca doriti diversitate.

Clima

In general, temperaturile de iarna de aici sunt de 5 la -15 grade. Hideurile au un sistem de incalzire si vor fi 15-20 de grade in interior.

Necesar

Pentru fotografie – trepied, obiective tele (400-600mm), binoclu

Pentru fotografi – hine si incaltaminte calduroase, adaptate sezonului.

Rezervari

Rezervarile se fac in baza unui avans de 30%. Puteti plati online (link de plata), transfer bancar sau la ghiseele bancilor. Diferenta se va achita cu o spatamana iniante de program.

Cu mai mult de 90 de zile inainte de program, puteti reprograma un sejur (veti primi un voucher valabil 2 ani). Cu mai putin de 90 de zile inainte de program, nu se mai reprogrameaza iar avansul nu se returneaza.

Confirmarea grupului

Acest program se desfasoara cu minim 4 fotografi inscrisi. In cazul in care nu se atinge numarul minim de persoane, avansul va fi returnat integral.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro

Tel: 0740 357 073

TOP