Termeni si conditii

REZERVARE

Pe acest site puteti gasi produse oferite de cei mai buni furnizori de servicii din Delta Dunarii, numiti in continuare VANZATORI.

Rezervarea unui produs se face prin achitarea avansului, NUMAI dupa confirmarea disponibilitatii serviciului. Se considera rezervarea facuta dupa intrarea banilor in contul vanzatorului.

 • Faptul ca ati sunat si vi s-a comunicat disponibilitatea unui serviciu, NU inseamna ca aveti o rezervare.
 • Faptul ca vi s-a dat in scris o disponibilitate dar NU ati achitat avansul, NU inseamna ca aveti o rezervare.

Pentru o buna desfasurare a procesului de rezervare, va sugeram sa folositi intotdeauna varianta scrisa (email), prin convorbiri telefonice pot aparea divergente de perceptie. Pastrati toate discutiile cu VANZATORUL pentru ulterioare clarificari, daca va fi cazul.

Plata AVANSULUI:

 • Plata avansului se va face in contul fiecarui VANZATOR si poate diferi ca procent, de la un furnizor la altul. Achitati intotdeauna banii de avans intr-un cont bancar (de persoana juridica, adica SRL, PFA, Intreprindere Individuala etc, NICIODATA pe numele unei persoane fizice) pentru a putea face dovada platii. Nu trimiteti banii numerar, prin posta sau alte forme de plata.
 • Plata va fi facuta NUMAI dupa confirmarea disponibilitatii serviciului ales.

Conditiile ANULARII / AMANARII unei rezervari

O rezervare poate fi amanata cu minim 45 zile inainte de inceperea programului turistic si in acest caz se va lua in consideratie avansul platit dar se va solicita suplimentarea avansului cu 50% din restul de plata ramas, pentru realocarea rezervarii.

Penalizari pentru anularea / amanarea unei rezervari:

 • Pierderea a 50% din avans pentru renuntare cu mai mult de 45 de zile inainte de inceperea sejurului.
 • In cazul neprezentarii la un program la data stabilita, avansul NU se returneaza si NU se va folosi pentru o rezervare ulterioara.

Va rugam sa intelegeti ca nu avem aceste reguli din rea vointa ci pur si simplu acesta este un principiu comercial prin care incercam sa supravietuim in turismul romanesc.

Termeni si conditii - sejururi

Termeni si conditii pentru copii

Termeni si conditii - ture de fotografie in Delta Dunarii

Termeni si conditii - ture si inchirieri de caiac sau canoe in Delta Dunarii

Termeni si conditii - partide de pescuit in Delta Dunarii

Cartea de oaspeti

 • Cartea de oaspeti de pe acest site este dedicata NUMAI persoanelor care au facut o rezervare prin noi si puteti scrie pareri NUMAI despre pensiunile sau furnizorii de servicii pe care i-ati rezervat pe acest site.
 • Vor fi sterse pareri despre alti furnizori de servicii decat VANZATORII de pe acest site, nu vom pastra pareri despre alte pensiuni decat cele cu care lucram sau pentru servicii care nu sunt incluse/cumparate prin noi.
 • Pentru pareri negative despre un VANZATOR este posibil sa avem nevoie, in cazul contestarii, de dovezi de plata sau facturi de servicii. In cazul in care sunteti nemultumit de un serviciu va rugam sa cereti VANZATORULUI factura pentru serviciul prestat.
 • Cartea de oaspeti nu inseamna neaparat o colectie de pareri pozitive ci va incurajam sa fiti cat mai obiectivi in realizarea postarilor, aceste pareri ale dvs pot duce la cresterea calitatii serviciilor VANZATORILOR.

Textele si fotografiile

 • Toate textele si fotografiile de pe acest site sunt proprietatea VANZATORILOR, fiecare a declarat ca este detinatorul acestora sau ca are permisiunea de publicare.
 • In cazul in care descoperiti texte sau fotografii care va apartin si NU ati permis publicarea lor in acest scop, va rugam sa ne contactati pe adresa: contact@descoperadeltadunarii.ro

Confidentialitatea datelor

 • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Descopera Delta Dunarii SRL., cu sediul in Tulcea, str Neptun nr 8, judetul Tulcea, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct.
 • Toate datele personale trimise prin intermediul acestui site sunt pastrate in conditii de maxima siguranta.
 • Datele persoanle ale clientilor NU vor fi folosite in scopuri comercile si NU vor fi instrainate sub nici o forma.

Temeni de conciliere

In cazul in care considerati ca unul dintre vanzatorii nostri nu-si respecta angajamentele asumate sau ca serviciul primit nu este cel indicat pe site la momentul vanzarii, va rugam sa luati legatura cu noi:

Iliuta Goean  |   contact@descoperadeltadunarii.ro  | 0740 357 073