Modalitati de plata

Puteti achita avansul / valoarea sejurului prin urmatoarele metode de plata:

Transfer bancar

transfer bancarDupa completarea cererii de rezervare, cu bifarea optiunii de plata prin transfer bancar sau la ghiseul bancii, veti primi un email cu conturile in care puteti face plata, odata cu confirmarea disponibilitatii serviciului/produslui solicitat.

Aceasta optiune este valabila pentru:

  1. Transfer bancar (din contul dvs in contul nostru), inclusiv prin internet banking
  2. Plata in numerar la casieriile bancilor.

Avem conturi deschise la Banca Transilvania si ING Bank.

plata onlinePlata online

Puteti plati online, cu orice card Visa sau MasterCard, din orice colt al lumii, din orice moneda. Plata se realizeaza prin intermediul unui link de plata, generat de noi din sistemul EuPlatesc. Primiti acest link dupa completarea formularului de rezervare si bifarea optiunii de plata online. Aveti nevoie doar de un computer / tableta / telefon conectat la internet si cardul dvs pentru a realiza aceasta plata.

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

De asemenea, daca doriti sa achitati diferenta de pret a serviciului ales, va rugam solicitati un link de plata pentru restul sumei.

Rate

Poti achita vacanta ta in rate, cu cardurile de rate emise de Banca Transilvania, BCR, BRD Finance sau Alpha Bank.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

rate star btAcum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

  • Rate fara dobanda
  • perioada de gratie de pana la 56 de zile
  • comision zero la toate cumparaturile
  • plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

  0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
  *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
  0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

Prin card de credit emis de BCR:

card rate bcrE usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe DescoperaDeltaDunarii.ro si beneficiezi de oferta standard de 6 rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:
•             BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
•             BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
•             MasterCard GOLD EUR
•             EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?  
•             Aplica acum pe  www.bcr.ro sau
•             Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
•             Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Spor la cumparaturi!

 Prin card de credit emis de BRD Finance

card rate brdUita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :
-        alegi produsele dorite
-        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :
    a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.
    b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin card de credit emis de Alpha Bank

rate alpha bankOptiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

Plata cu cardul

Pentru achitarea diferentei de plata, puteti plati cu cardul la punctul nostru de imbarcare.

Vouchere de vacanta, inclusiv electronice (card)

tichete de vacantaPuteti achita sejurul dvs in Delta Dunarii si cu vouchere de vacanta.

Primim vouchere de vacanta emise de Edenred, Up (Cheque Vacances) si Sodexo.

Alegeti oricare dintre pachetele noastre si scrieti in campul de observatii ca doriti sa achiti cu vouchere de vacanta.

*Este necesar ca voucherele de vacanta sa aiba termen de valabilitate inca minim 45 zile de la data incasarii.