Despre noi

Prezentare

Suntem o echipa de entuziasti care se straduiesc din rasputeri sa arate lumii fata frumoasa a Deltei, Delta Dunarii asa cum o vedem noi, salbatica, misterioasa, plina de viata, linistita dar totusi agitata.

Avem solutii de cazare in aproape toate zonele Deltei Dunarii, de la case mici (pensiuni rurale) pana la hoteluri de 4 stele in care va veti simti minunat si veti pleca acasa plini de amintiri placute. Ne straduim sa promovam pensiuni ce respecta locul in care se afla, prin modul lor de a se comporta, prin grija pe care o arata fata de natura, prin arhitectura in care este construita, prin modul in care inteleg sa faca un eco-turism in Delta Dunarii.

Suntem foarte bine informati in tot ceea ce este legat de Delta Dunarii, cunoastem foarte bine locurile, canalele, lacurile si padurile Deltei precum si imprejurimile.

Suntem specializati in, excursii, expeditii de vizitare, fotografie sau filmari, precum si in ture de explorare cu caiacele in toata Delta. In oferta noastra veti gasi oportunitati de a vedea orice coltisor al Deltei Dunarii, in orice anotimp, pe orice vreme.
De asemenea organizam team building-uri foarte apreciate de cei ce iubesc natura si apa.

Dar, pe langa toate acestea, ceea ce veti gasi numai la noi sunt grupurile de fotografie. Organizam frecvent excursii de fotografie pentru iubitorii de natura, avem subiecte pentru toata lumea. De la expeditii in locuri indepartate: Padurea Letea (asa cum numai noi stim sa o aratam), Insula Sahalin, plaja si zona Perisor, Campul Chiliei, Grindul Stipoc etc pana la plimbari cu barca, cu caiacul sau pe jos in cautare de pasari, animale salbatice (wildlife), flora, subiecte de macrofotografie (insecte si flora), satele Deltei, oamenii Deltei si peisaje inedite.

Daca vreti sa vedeti Delta asa cum ne place noua haideti cu noi!

Echipa de ghiziPovestea noastra

Date identificare firma:

Siteul DescoperaDeltaDunarii.ro si agentia de turism “Alternative Travel” sunt administrate de:

SC Dobrogea Misterioasa SRL

Reg com: J36/151/2008

CUI: 23526340

Str Isaccei 31

Tulcea, Romania

Licenta de turism nr: 7309 din 06.07.2015

Polita de asigurare nr: I 45713 valabila pana la 30.03.2018

licenta turismpolita asigurare

Brand:

“Descopera Delta Dunarii” este marca inregistrata la OSIM cu nr 143173.

ddd marca inregistrata

Conditii legale:

Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorului