Ture cu caiacul în Delta Dunării 4 zile, Mila23 - prog 2021

Previous
Next

Alătură-te grupului format de noi, pentru o tură cu caiacul de 4 zile / 3 nopți și vei descoperi cu adevărat Delta Dunării. Programul propus îmbină activități atât pe apă cât și pe uscat, iar pe întreg parcursul turei veți fi asistați de un ghid foarte bun cunoscător al locului. Vâslește 4 zile alături de ghizii noștri!

Se doarme numai la cort iar fiecare participant își duce în caiac propriile bagaje. Noi vă punem la dispoziție un loc în caiac, ghidul și toate cunoștințele noastre despre Delta Dunării.

Perioade și tarife pentru sezonul 2021

Date
Locuri
Preț
17 iun - 20 iun
600
24 iun - 27 iun
600
1 iul - 4 iul
600
8 iul - 11 iul
600
15 iul - 18 iul
600
22 iul - 25 iul
600
29 iul - 1 aug
600
5 aug - 8 aug
600
12 aug - 15 aug
600
19 aug - 22 aug
600
26 aug - 29 aug
600
 • Prețul afișat este în lei (RON) și include TVA.
 • Pentru rezervare, dați click pe numărul de locuri disponibile (cu bulină verde) și completați formularul de cerere de rezervare.

Prețul include:

 • Caiacul pentru 4 zile (un loc în caiac) / padelă / vestă de salvare
 • Ghid, care va merge alături de voi, într-un caiac single
 • Permis de acces în Delta Dunării

Prețul NU include:

 • Transferurile la / de la Mila23
 • Asigurări de orice fel (de bunuri, de călătorie etc)
 • Mesele (pot fi comandate în gospodăria locală; mic dejun 25 lei/pers; prânz 60 lei/pers; cină 40 lei/pers)

Opționale:

 • Campare în gospodărie locală – 30 lei/noapte/persoană

Politica pentru copii în caiac:

 • Vârstă minimă de participare în tură este de 5 ani
 • Copiii până în 12 ani achită 75% din tarif
 • Copiii peste 12 ani achită tariful integral
 • Copiii până în 14 ani vor participa obligatoriu alături de un adult (1 copil / 1 adult)
 • Răspunderea supravegherii copiilor pe durata turelor revine exclusiv adultului în grijă căruia se află
 • Numai copiii peste 14 ani pot primi un caiac single
 • Toți copiii vor purta veste de salvare atâta timp cât se află în caiac, indiferent cât de bine știu să înoate

Program

Ziua 1

Sunteți așteptați pentru check-în la gospodăria locală până la ora 12:00. Vă instalați corturile iar ghidul vă va comunica orele pentru programul ce va urma.

Ieșiți pe apă într-o tură de instructaj / evaluare, pe un traseu ușor. Ghidul va merge împreună cu voi, într-un caiac single. Cunoștințele, răbdarea și profesionalismul sunt componențele cheie ale echipei noastre de ghizi.

Traseu Mila23 – brațul închis. Lungime 5-6 km; Durata 2-3h; Dificultate: Mică

Este un traseu numai bun de început o tură, poate fi făcut lejer într-o după-amiază, vâslind relaxat. Curenții sunt foarte mici în această zonă iar copacii și vegetația vă apără de vânt.

După această tură, ghidul vă va propune un program / traseu (realistic) pentru următoarele 3 zile.

În această seară veți inopta în Mila23.

Zilele 2 și 3

Tură cu caiacul, pe traseul agreat împreună cu ghidul. Trebuie să știți că ghidul va decide forma finală a traseului, în funcție de cei mai lenți participanți la tură. Indiferent cât de entuziaști sunteți în alegerea unei ture, nu uitați că experiența ghizilor noștri este foarte mare și știu foarte bine să aprecieze turele propuse.

Dacă doriți neapărat un anume traseu, vă sugerăm o tură privată, într-un grup în care cunoașteți bine capacitățile fizice ale tuturor participanților.

Ziua 4

Finalizarea traseului din această zi, la Mila23, în același punct din care ați plecat, urcarea caiacelor pe mal, împachetarea bagajelor și plecarea.

Puteți alege să inoptati în aceeași gospodărie în care ați campat în prima noapte dacă nu doriți să reveniți în Tulcea tot azi. În funcție de sezon și de gradul de ocupare este bine să aveți o rezervare făcută pentru transferul de la Mila23 către Tulcea.

Alternativele de trasee pentru zilele 2-4 sunt primele 5 descrise aici: Trasee propuse pentru caiace

Cum ajung la Mila23?

Puteți ajunge în satul Mila23 doar pe apă. Recomandăm cursele cu bărci rapide, ale companiilor private. Odată cu confirmarea rezervării, agenții noștri vă vor trimite detaliile de contact ale colaboratorilor locali iar voi vă veți face rezervarea în funcție de orele la care considerați că ajungeți în Tulcea. Costul unui bilet este 65 lei/sens (preț informativ, acesta poate fi modificat de firmele de transport, fără notificare).

Veți fi lăsați chiar la pontonul campingului (anunțați șoferul bărcii la plecare despre locul în care vreți să fiți lăsați).

Odată ajunși în camping, puteți să vă instalați cortul apoi puteți explora satul pitoresc. În sat există magazine de la care vă puteți aproviziona cu alimente și apă pentru zilele de tură cu caiacul. Prețurile din magazine sunt foarte apropiate de cele din orașul Tulcea.

Necesar

 • Cort, sac de dormit, izopren.
 • Primus, veselă, tacâmuri.
 • Haine de sezon – neapărat pălărie de soare, haine lungi, să nu vă ardă soarele, haine mai groase pentru seară/dimineață. Neapărat haine impermeabile subțiri.
 • Soluții de plajă.
 • Soluții de țânțari (anti-insecte).
 • Puteți lua cu voi soluții de hidratare, sucuri energizante (NU RedBull ci variantele pentru sportivi) și dulciuri pentru a avea energie în timpul zilei.
 • Protecții impermeabile pentru telefoane și aparatură foto.
 • Saci impermeabili pentru haine și echipamente.

Vă rugăm să luați în serios echiparea personală. Noaptea, pe baltă, nu va veni nimeni să vă aducă ceea ce vă lipsește.

Camping

Fiecare participant va dormi în cortul propriu. Montarea și demontarea cortului revine participanților.

În turele noastre nu furnizăm echipamente de camping sau mâncare.

Turele cu caiacul

În traseele propuse de noi veți vâsli în jur de 15-20 km pe zi dar acestea pot fi ajustate în funcție de nivelul de experiență al fiecărui grup sau de preferințele voastre.

Vara veți avea 2 etape de cca 4 ore, de vâslit, dimineața și seară, cu o pauză mai lungă la prânz, pentru masă și relaxare la umbră. La fiecare 2 ore veți avea o pauză de aproximativ 15-20 de minute. Nu vă forțează nimeni să vâsliti mult sau puțin dar trebuie să discutați cu ghidul, să știe ce vreți și cum să facă traseul în așa fel încât să vă întoarceți în timp util la Mila23.

Bagaje

În caiac orice se poate uda. Vă recomandăm ca toate bagajele să fie puse în saci impermeabili sau să băgați gențile în saci de plastic. Nu luați genți voluminoase. Bagajele mici se așează mult mai bine în compartimentul de bagaje decât unele mari. Puteți avea un sac impermeabil pe care să-l legați deasupra caiacului (în spate). Nu luați cu voi nimic din ce nu aveți strictă nevoie.

Mâncarea

În sezonul cald nu luați cu voi foarte multă mâncare, strict cât mâncați prima și a doua zi, până la cină. Nu luați mezeluri proaspete sau alte forme de carne, este foarte bine să evitați carnea în totalitate. Luați brânzeturi ambalate, batoane energizante (batoane de cereale), batoane proteice, dulciuri, fructe uscate, fructe proaspete etc.

Programul se desfășoară cu minim 4 persoane înscrise

Tariful nu include barcă de asistență pentru preluarea caiacelor sau a persoanelor.

Vrei să înscrii un grup de minim 6 persoane adulte? Cere preț pe email.

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea unui avans de 20%.

Cerere de rezervare

Alegeți perioada pe care o doriți, din tabelul atașat programului, click pe numărul de locuri  (cele cu bulină verde), și completați cererea de rezervare.

Înainte de rezervare va rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Cum plătesc?

 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Plată online (link de plată)
 • Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)

Detalii suplimentare despre metodele de plata.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Îți place această pagină? Distribui-o, afle și prietenii tăi despre ea.

TOP