fbpx

Ture cu caiacul în Delta Dunării 4 zile, Mila23 - prog 2021

Previous
Next

Alăturati-vă grupului format de noi, pentru o tură cu caiacul de 4 zile / 3 nopți și vei descoperi cu adevărat Delta Dunării. Programul propus îmbină activități atât pe apă cât și pe uscat, iar pe întreg parcursul turei veți fi asistați de un ghid foarte bun cunoscător al locului. Vâsliți 4 zile alături de ghizii noștri!

Se doarme numai la cort iar fiecare participant își duce în caiac propriile bagaje. Noi vă punem la dispoziție un loc în caiac, ghidul și toate cunoștințele noastre despre Delta Dunării.

Perioade și tarife pentru sezonul 2021

Pentru a solicita o rezervare, click pe numărul de locuri  (cele cu bulină verde), în coloana pensiunii alese și completați cererea de rezervare în continuare.

Eroare tehnica. Pentru moment nu putem afisa lista de disponibilitati. Va rugam sa ne contactati la telefon

 • Prețul afișat este în lei (RON) și include TVA.
 • Pentru rezervare, dați click pe numărul de locuri disponibile (cu bulină verde) și completați formularul de cerere de rezervare.

Prețul include:

 • Caiacul pentru 4 zile (un loc în caiac) / padelă / vestă de salvare
 • Ghid, care va merge alături de voi, într-un caiac single
 • Permis de acces în Delta Dunării

Prețul NU include:

 • Transferurile la / de la Mila23
 • Asigurări de orice fel (de bunuri, de călătorie etc)
 • Mesele (pot fi comandate în gospodăria locală; mic dejun 25 lei/pers; prânz 60 lei/pers; cină 40 lei/pers)

Opționale:

 • Campare în gospodărie locală – 30 lei/noapte/persoană

Politica pentru copii în caiac:

 • Vârstă minimă de participare în tură este de 5 ani
 • Copiii până în 12 ani achită 75% din tarif
 • Copiii peste 12 ani achită tariful integral
 • Copiii până în 14 ani vor participa obligatoriu alături de un adult (1 copil / 1 adult)
 • Răspunderea supravegherii copiilor pe durata turelor revine exclusiv adultului în grija căruia se află
 • Numai copiii peste 14 ani pot primi un caiac single
 • Toți copiii vor purta veste de salvare atâta timp cât se află în caiac, indiferent cât de bine știu să înoate

Program

Ziua 1

La ora 12:00 are loc întâlnirea și organizarea taberei în gospodăria locală din Mila23. După instalarea cortului, ghidul vă va comunica orele pentru programul ce va urma.
Se iese pe apă într-o tură de instructaj/evaluare Traseu Mila23 – brațul închis – Mila23. Lungime 5-6 km; Durata 2-3h; Dificultate: Mică

Este un traseu ideal pentru debutul unei turei, putând fi făcut lejer într-o după-amiază de vasit relaxat. Ghidul vă va însoți, într-un caiac single. Cunoștințele, răbdarea și profesionalismul sunt componentele cheie ale echipei noastre de ghizi.

Ținând cont de această tură, ghidul vă va propune programul/traseul pentru următoarele 3 zile.
Campare în Mila23.

Traseu Mila23 – brațul închis. Lungime 5-6 km; Durata 2-3h; Dificultate: Mică

Este un traseu numai bun de început o tură, poate fi făcut lejer într-o după-amiază, vâslind relaxat. Curenții sunt foarte mici în această zonă iar copacii și vegetația vă apără de vânt.

După această tură, ghidul vă va propune un program / traseu (realistic) pentru următoarele 3 zile.

În această seară veți inopta în Mila23.

Zilele 2 și 3

După micul dejun se va pleca pe traseul stabilit cu o seara înainte. Trebuie să aveți în vedere că ghidul este cel care va decide forma finală a traseului, în funcție de cei mai lenți participanți la tură. Indiferent cât de entuziaști sunteți în alegerea unei ture, nu uitați că experiența ghizilor noștri este foarte mare și pot aprecia corect nevoile și abilitățile dumneavoastră.

Dacă doriți personalizarea unui traseu, vă sugerăm să optați pentru o tură privată, ajustată după nivelul de dificultate dorit.

Camparea va fi în Mila23 sau la o colibă pescărească în funcție de traseul stabilit.

Ziua 4

Finalizarea traseului din această zi, la Mila23, în același punct din care ați plecat, urcarea caiacelor pe mal, împachetarea bagajelor și plecarea.

Puteți alege să inoptati în aceeași gospodărie în care ați campat în prima noapte dacă nu doriți să reveniți în Tulcea tot azi. În funcție de sezon și de gradul de ocupare este de preferat să aveți o rezervare deja făcută pentru transferul de la Mila23 către Tulcea.

Alternativele de trasee pentru zilele 2-4 sunt primele 5 descrise aici: Trasee propuse pentru caiace

Cum ajung la Mila23?

Singura modalitate de a ajunge în satul Mila23 este pe apă; având posibilitatea de a alege între cursele Navrom (vapoare mari, ale companiei de stat) și bărcile rapide, ale companiilor private. Recomandăm cursele cu bărci rapide, ale companiilor private. Împreună cu confirmarea rezervării, agenții noștri vă vor transmite detaliile de contact ale colaboratorilor locali iar voi vă puteți face rezervarea în funcție de orele la care considerați că ajungeți în Tulcea. Costul unui bilet este 65 lei/sens (preț informativ, acesta poate fi modificat de firmele de transport, fără notificare).

În cazul în care alegeți să călătoriți cu bărcile rapide, veți fi lăsați chiar la pontonul campingului (anunțați șoferul bărcii, la plecare, despre locul în care vreți să fiți lăsați).

Odată ajunși în camping, puteți să vă instalați cortul apoi puteți explora satul pitoresc. În sat există magazine de unde vă puteți aproviziona cu alimente și apă pentru zilele ce urmează. Prețurile din magazine sunt foarte apropiate de cele din orașul Tulcea.

Necesar

 • Cort, sac de dormit, izopren.
 • Primus, veselă, tacâmuri.
 • Haine de sezon – neapărat pălărie de soare, haine lungi, să nu vă ardă soarele, haine mai groase pentru seară/dimineață. Neapărat haine impermeabile subțiri.
 • Soluții de plajă.
 • Soluții de țânțari (anti-insecte).
 • Puteți lua cu voi soluții de hidratare, sucuri energizante (NU RedBull ci variantele pentru sportivi) și dulciuri pentru a avea energie în timpul zilei.
 • Protecții impermeabile pentru telefoane și aparatură foto.
 • Saci impermeabili pentru haine și echipamente.

Vă rugăm să luați în serios echiparea personală. Noaptea, pe baltă, nu va veni nimeni să vă aducă ceea ce vă lipsește.

Camping

Fiecare participant va dormi în cortul propriu. Montarea și demontarea cortului revine în exclusivitate participanților.

În turele organizate de noi, nu furnizăm echipamente de camping sau mâncare.

Turele cu caiacul

Traseele propuse de noi sunt concepute pentru a vâsli în jur de 15-20 km pe zi însă pot fi ajustate în funcție de nivelul de experiență al fiecărui grup.

Vara veți avea 2 etape de vâslit a cca 4 ore fiecare, dimineața și seara, întrerupte de o pauză, pentru masă și relaxare la umbră. La fiecare 2 ore veți face o pauză de aproximativ 15-20 de minute. Ritmul de vâslit va fi adaptat în funcție de traseu, condițiile meteo și siguranța dumneavoastră.

Bagaje

În caiac orice se poate uda. Vă recomandăm ca toate bagajele să fie puse în saci impermeabili sau băgate în saci de plastic. Nu luați genți voluminoase, bagajele mici se așează mult mai bine în compartimentul de bagaje. Puteți avea un sac impermeabil pe care să-l legați deasupra caiacului (în spate). Vă indemnanm să nu vă îngreunați bagajul cu articole de îmbrăcăminte în exces sau accesorii inutile.

Mâncarea

Vă recomandăm produse bogate în proteine cu un aport energetic ridicat, pentru a vă putea susține efortul depus pe parcursul traseului. Cele mai potrivite produse sunt brânza ambalată, salamul uscat, batoanele energizante, bananele, fructele uscate dar și legumele proaspete. Nu este indicat să vă aduceți mâncare în exces, greutatea totală a încărcăturii trebuie să fie cât mai mică, în schimb este obligatoriu ca fiecare participant să dețină cel puțin 2 litri de apa pe zi.

Programul se desfășoară cu minim 4 persoane înscrise

Tariful nu include barcă de asistență pentru preluarea caiacelor sau a persoanelor.

Vrei să înscrii un grup de minim 6 persoane adulte? Cere preț pe email.

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitare integrală.

Cerere de rezervare

Alegeți perioada pe care o doriți, din tabelul atașat programului, click pe numărul de locuri  (cele cu bulină verde), și completați cererea de rezervare.

Înainte de rezervare va rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Cum plătesc?

 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Plată online (link de plată)
 • Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)

Detalii suplimentare despre metodele de plată.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Îți place această pagină? Distribui-o, afle și prietenii tăi despre ea.

TOP