Tura foto cu Marian Sterea in Delta Dunarii 1-4 octombrie 2020

In perioada 1-4 Octombrie 2020 va invitam la o noua sesiune foto in Delta Dunarii. Veti avea ocazia sa realizati fotografii de natura (wildlife si peisaj).

Aceasta tura foto il va avea ca si coordonator pe fotograful Marian Sterea:  https://www.mariansterea.ro/index

Taxa de participare de 1300 lei/persoana in camera dubla sau 1600 lei/persoana in camera single.

Mai sunt disponibile: 6 locuri

Pretul include:

 • 3 nopti cazare in camera dubla/camera single (dupa caz) la pensiunea Alexandru si Alexandra 3*
 • Toate mesele (in regim de pensiune completa: mic dejun, pranz si cina). Se incepe cu cina pe 01.10.2020 si se incheie cu micul dejun pe 04.10.2020.
 • Bauturi: apa, ceai, cafea la micul dejun si doar apa in cazul celorlalte mese
 • Transportul din Tulcea la Mila 23 si retur cu barci cu motor
 • Transportul cu barcile cu motor in fiecare zi la sesiunile de fotografie (rasarit, apus, pasari, etc)

Pretul NU include:

 • Bauturile (altele decat apa la masa)
 • Orice fel de asigurari (turistice / de sanatate / de viata / de bagaje sau echipamente)

Politica pentru copii:

 • Copiii peste 12 ani se incadreaza la adulti
 • Supravegherea copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor.
*Varsta minima pentru participarea la acest program, este de 12 ani. 

Program:

Joi, 1 Octombrie: Intalnire in Port Tulcea – Aval la ora 14.00 de unde se va face transferul cu barcile cu motor la Mila 23, la pensiunea la care vom fi cazati. Seara ne vom bucura de cina pregatita in stil traditional pescaresc.

Vineri, 2 Octombrie: Ne trezim de dimineata si mergem sa admiram rasaritul soarelui pe canalele Deltei. Ziua o vom petrece iesind la sesiuni de fotografie de peisaj si wildlife si totodata discutand pe marginea fotografiilor realizate . Seara vom fotografia apusul soarelui pe lacurile din apropiere.

Sambata, 3 Octombrie: Si in aceasta dimineata ne vom trezi devreme pentru a merge sa fotografiem rasaritul soarelui intr-o alta parte a Deltei. Ne intoarcem la micul dejun. Dupa micul dejun vom continua testarea echipamentului foto mergand pe lacuri (Ligheanca, Vacaru, Fortuna, Trei Iezere, etc) si cautand locuri cu pasari. Seara urmeaza o noua sesiune de fotografie la apus. Locul pentru apus va fi diferit de cel din zilele anterioare pentru a admira o noua zona a Deltei.

Duminica, 4 Octombrie: Ultima dimineata inseamna ultimul rasarit de soare, pe noi lacuri ale Deltei, aflate in imprejurimi. Dupa rasarit ne intoarcem la pensiune pentru micul dejun apoi vom porni spre Tulcea. Transferul catre Tulcea va fi realizat tot cu barcile cu motor.

Rezervarile la acest program se fac prin achitarea integrala a pretului turei.

Cerere de rezervare

Trimite email la contact@descoperadeltadunarii.ro si pune ca vrei sa te participi la “Tura Marian Sterea 2020″

Inainte de rezervare va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea acestora.

Pretul este per persoana/sejur, este exprimat in LEI (RON) si include TVA.

1. Transfer bancar sau plata la ghiseul bancilor – Dupa completarea cererii de rezervare, cu bifarea optiunii de plata prin transfer bancar sau la ghiseul bancii, un agent va prelua cererea dvs si veti primi un email cu conturile in care puteti face plata, odata cu confirmarea disponibilitatii serviciului solicitat. Avem conturi deschise la Banca Transilvania si ING Bank.

2. Plata online (link de plata) – Daca in cererea de rezervare bifati optiunea “Link de plata online”, veti primi odata cu confirmarea disponibilitatii si un link de plata, prin intermediul platformei “EuPlatesc”. Accesand acest link si urmand instructiunile de plata, puteti plati online, in cateva secunde, serviciul solicitat.

Pentru aceasta optiune, trebuie sa aveti un card Visa sau MasterCard. Sistemul EuPlatesc confirma plata in cateva minute (pe email) iar tranzactia are comision zero.

Imbarcarea si debarcarea pasagerilor pentru aceasta excursie se face din Port Tulcea Aval.

Cum treceti de barierele de la intrarea in port, la 200 de metri, se afla pontonul pe care scrie “DEBARCADER PASAGERI”. Pe ponton ne gasiti in Magazinul de Suveniruri.

Pentru finalizarea platilor (daca este cazul) si comunicarea cu privire la barca cu care veti merge pana la Mila23, va asteptam cu 30 de minute inaintea orei de plecare.

Imbarcarea se va face la indicatiile personalului nostru. Veti fi strigati nominal si vi se va indica barca cu care veti merge. Va rugam NU va urcati in prima barca pe care o gasiti la ponton, din acest loc se imbarca mai multe companii si riscati sa ajungeti in alta locatie.

Parcarea masinilor se face tot in Port Tulcea Aval (click pe link pentru detalii dspre parcare si costuri).

Fiind o oferta de grup inseamna ca tot grupul merge cu aceasi barca, la aceleasi ore (orele din program). Va rugam sa fiti la imbarcare la orele stabilite, atat pentru transferuri cat si pentru excursii.

Neprezentarea dumneavoastra la imbarcare, la ora stabilita, inseamna pierderea zilei/etapei de excursie sau a transferului. In acest caz nu se ramburseaza costul excursiei sau al transferului si nici nu avem obligatia de a pune la dispozitia intarziatilor o alta barca.

Va putem oferi o alta barca, in functie de disponibilitatea din ziua respectiva dar o veti achita separat de costul pachetului turistic.

Aceasta activitate se face cu BARCA DESCHISA

Fara acoperis, prelata sau geamuri. Barcile arata exact ca in fotografiile prezentate pe site (sunt doar fotografii cu barcile noastre). Barcile noastre merg cu viteza mica-medie, NU sunt barci de viteza (rapide). Toate barcile noastre sunt dotate cu banchete cu spatar si perne, pentru un confort ridicat. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare ce va fi purtata pe tot parcursul excursiei (conditie legala).

Cu care se desfasoare tururile foto in Delta Dunarii a fost construita special pentru aceasta activitate si nu este o adaptare a unei barci destinata altei activitati. Barca este foarte stabila, spatioasa, dotata cu 4 banchete cu spatare si perne. Toti participantii la tura vor schimba locurile intre ei, astfel ca fiecare va sta la un moment dat pe prima sau pe ultima bancheta.

Toti fotografii stau pe banchete, cu fata la directia de mers, avand o libertate de miscare foarte mare iar campul vizual nu este blocat de nimic. Inaltimea de la care se poate trage este de 40cm deasupra apei, veti privi pelicanii chiar in ochi :-).

Trebuie sa aveti la voi:

 • Echipamentul foto, recomandam un obiectiv de minim 300mm (eventual + convertor), plus alte obiective mai scurte pentru peisaje, macro etc.
 • Carduri din belsug.
 • Baterii de rezerva. De cand plecam in tura de dupa mic dejun si pana seara, nu veti avea acces la prize pentru incarcarea bateriilor sau descarcarea cardurilor.
 • Rucsac sau geanta speciala foto (impermeabila sau cu husa de ploaie).
 • Trepied / monopied.
 • Pelerina de ploaie.
 • Alifii sau creme impotriva insectelor.
 • Creme de protectie solara.
 • Haine adecvate sezonului, OBLIGATORIU haine lungi, pantaloni + camasa + palarie de soare altfel va veti praji foarte rau de la soare. Recomandam haine in culori cat mai naturale, cat mai apropiate de natura, de evitat rosu, alb, galben, albastru.
 • Pantofi de trekking
 • Ochelari de soare.

Email:

contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp):

0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. TOATE rezervarile se fac doar in scris, completand formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP