Tichete de vacanță 2020 - ce este nou?

Și în 2020 puteți folosi tichetele (voucherele) de vacanță în Delta Dunării.

Vouchere de vacanță 2020. Legea nr. 165/2018 intrată în vigoare de la 01 ianuarie 2019. Această reglementează tichetele de masă, tichetele de creșă, tichetele cadou tichetele culturale și voucherele de vacanță. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial, partea I, nr. 509 din dată de 13 iulie 2018.

Vouchere de vacanță 2020. Bugetarii vor primi tichete în valoare de 1450 lei în 2020.

Vouchere 2020. Cum folosiți tichete de vacanță

– cu vouchere de vacanță puteți lua alături de voi pe oricine doriți, membru al familiei sau prieten.

– vă puteți acoperi orice cheltuială din concediul de odihnă, singura condiție fiind ca acesta să fie efectuat în România.

– valoarea maximă a voucherelor va fi egală cu șase salarii de bază minime brute.

– valoarea nominală permisă pentru fiecare voucher de vacanță pe suport de hârtie va fi multiplu de zece lei, dar nu mai mult de 100 de lei

Vouchere 2020. Ce trebuie să știe beneficiarii

Beneficiarii voucherelor de vacanță trebuie să știe că pot achiziționa cu aceste tichete servicii precum cazare, masă, transport, servicii de tratament și de agrement sau pachete turistice. Legea impune însă la folosirea voucherelor achiziționarea a cel puțin o noapte de cazare. Locațiile în care vor fi folosite voucherele trebuie să aibă autorizație / licență.

De asemenea, trebuie să știți că doar angajații care au primit voucherele de vacanță sunt singurii îndreptățiți să le utilizeze. Acestea nu pot fi comercializate, nici folosite în alte scopuri decât cele amintite mai sus. Nu se restituie rest de bani de la voucherul de vacanță.

Comenzile de achiziție pentru voucherele de vacanță sunt transmise de către angajator companiilor care emit astfel de beneficii. Acestea conțin următoarele date: numele și prenumele beneficiarilor; codul numeric personal al fiecărui beneficiar; numărul voucherelor de vacanță pentru fiecare beneficiar; valoarea nominală a voucherului de vacanță și valoarea nominală totală a voucherelor de vacanță acordate fiecărui beneficiar.

Cum plătiți cu vouchere de vacanță:

Puteți achita sejurul dumneavoastră în Delta Dunării cu orice fel de voucher de vacanță. Primim vouchere de vacanță de la Edenred, Up România (Cheque Vacances) și Sodexo.

Alegeți oricare dintre pachetele noastre (care includ minim o noapte de cazare) și scrieți în câmpul de observații că doriți să achitați cu vouchere de vacanță.

*Este necesar ca voucherele de vacanță să aibă termen de valabilitate încă minim 45 de zile de la dată încasării.

Rezervă acum un sejur achitat cu tichete de vacanță! 

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP