Tichete de vacanta - ce este nou

Si in 2020 puteti folosi tichetele (voucherele) de vacanta in Delta Dunarii. 

Vouchere de vacanță 2020. Legea nr. 165/2018 intrata în vigoare de la 01 ianuarie 2019. Aceasta reglementează tichetele de masă, tichetele de creșă, tichetele cadoul tichetele culturale și voucherele de vacanță. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial, partea I, nr. 509 din data de 13 iulie 2018.

Vouchere de vacanță 2020. Bugetarii vor primi tichete în valoare de 1450 lei în 2020. 

Vouchere 2020. Cum folosiți tichete de vacanță

– cu vouchere de vacanță puteți lua alături de voi pe oricine doriți, membru al familiei sau prieten.

– vă puteți acoperi orice cheltuială din concediul de odihnă, singura condiție fiind ca acesta să fie efectuat în România.

– valoarea maximă a voucherelor va fi egală cu șase salarii de bază minime brute.

– valoarea nominală permisă pentru fiecare voucher de vacanță pe suport de hârtie va fi multiplu de zece lei, dar nu mai mult de 100 de lei

Vouchere 2020. Ce trebuie să știe beneficiarii

 Beneficiarii voucherelor de vacanță trebuie să știe că pot achiziționa cu aceste tichete servicii precum cazare, masă, transport, servicii de tratament și de agrement sau pachete turistice. Legea impune însă la folosirea voucherelor achiziționarea a cel puțin o noapte de cazare. Locațiile în care vor fi folosite voucherele trebuie să aibă autorizație / licență.

De asemenea, trebuie să știți că doar angajații care au primit voucherele de vacanță sunt singurii îndreptățiți să le utilizeze. Acestea nu pot fi comercializate, nici folosite în alte scopuri decât cele amintite mai sus. Nu se restituie rest de bani de la voucherul de vacanță.

Comenzile de achiziție pentru voucherele de vacanță sunt transmise de către angajator companiilor care emit astfel de beneficii. Acestea conțin următoarele date: numele și prenumele beneficiarilor; codul numeric personal al fiecărui beneficiar; numărul voucherelor de vacanță pentru fiecare beneficiar; valoarea nominală a voucherului de vacanță și valoarea nominală totală a voucherelor de vacanță acordate fiecărui beneficiar.

Cum platiti cu vouchere de vacanta:

Puteti achita sejurul dvs in Delta Dunarii cu orice fel de voucher de vacanta. Primim vouchere de vacanta de la Edenred, Up (Cheque Vacances) si Sodexo.

Alegeti oricare dintre pachetele noastre (care includ minim o noapte de cazare) si scrieti in campul de observatii ca doriti sa achitati cu vouchere de vacanta.

*Este necesar ca voucherele de vacanta sa aiba termen de valabilitate inca minim 45 de zile de la data incasarii.

Rezerva acum un sejur achitat cu tichete de vacanta! 

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP