• Testare superteleobiective Nikon in Delta Dunarii - de 1 iunie 2019

In perioada 30 mai - 2 iunie va invitam la o noua sesiune de testare superteleobiective in Delta Dunarii. Veti avea ocazia sa realizati fotografii de natura (wildlife si peisaj) cu cele mai exotice obiective Nikon montate pe aparate precum Nikon D5 si Nikon D500.

Programul (orientativ) este urmatorul:

 • Joi, 30 mai: Intalnire in portul Tulcea la ora 14 de unde se va face transferul cu barcile cu motor la Mila 23, la pensiunea la care vom fi cazati. Seara ne vom bucura de cina pregatita in stil traditional pescaresc.
 • Vineri, 31 mai: Ne trezim de dimineata si mergem sa admiram rasaritul soarelui pe canalele Deltei. Ziua o vom petrece iesind la sesiuni de fotografie de peisaj si wildlife si totodata discutand pe marginea fotografiilor realizate . Seara vom fotografia apusul soarelui pe lacurile din apropiere.
 • Sambata, 1 iunie: Si in aceasta dimineata ne vom trezi devreme pentru a merge sa fotografiem rasaritul soarelui intr-o alta parte a Deltei. Ne intoarcem la micul dejun. Dupa micul dejun vom continua testarea echipamentului foto mergand pe lacuri (Ligheanca, Vacaru, Fortuna, Trei Iezere, etc) si cautand locuri cu pasari. Seara urmeaza o noua sesiune de fotografie la apus. Locul pentru apus va fi diferit de cel din zilele anterioare pentru a admira o noua zona a Deltei.
 • Duminica, 2 iunie: Ultima dimineata inseamna ultimul rasarit de soare, pe noi lacuri ale Deltei, aflate in imprejurimi. Dupa rasarit ne intoarcem la pensiune pentru micul dejun apoi vom porni spre Tulcea. Transferul catre Tulcea va fi realizat tot cu barcile cu motor.

Pe tot parcursul acestei iesiri avem incluse toate mesele (mic dejun, pranz, cina) care vor fi pregatite in stil traditional cu produse proaspete si specifice Deltei: incepem cu cina de joi seara si incheiem cu micul dejun de duminica dimineata. 

Taxa de participare de 1100 lei/persoana in camera dubla sau 1400 lei/persoana in camera single si include urmatoarele beneficii:

 • 3 nopti cazare in camera dubla/camera single (dupa caz) la Casa Pescarului
 • Toate mesele (in regim de pensiune completa: mic dejun, pranz si cina)Se incepe cu cina pe 30.05. si se incheie cu micul dejun pe 02.06.2019.
 • Bauturi: apa, ceai, cafea la micul dejun si doar apa in cazul celorlalte mese
 • Transportul din Tulcea la Mila 23 si retur cu barci cu motor
 • Transportul cu barcile cu motor in fiecare zi la sesiunile de fotografie (rasarit, apus, pasari, etc).

Pretul NU include:

 - Bauturile alcoolice si bauturile racoritoare (acestea sunt disponibile contra cost)

- Activitatile extra solicitate la fata locului (inchirierea de caiac canoe)

- Transportul Bucuresti-Tulcea

Conditii generale:

 • Locuri: 15 camere duble din care: 7 camere la pensiunea Casa Pescarului, o casuta la Casa Pescarului si 8 camere la pensiunea Alexandru si Alexandra.
 • Plata se face de catre fiecare participant in parte, integral, in 5 zile de la inscriere in contul pe care il va primi pe email si in baza facturii fiscale emise (care se trimite tot pe email)
 • Sumele platite nu se returneaza (in cazul retragerii unei persoane) decat in cazul in care respectiva persoana isi gaseste inlocuitor
 • Confirmarea locurilor se face in ordinea inscrierii si a achitarii taxei de participare.
 • Perioada inscriere:5 noiembrie – 15 aprilie 2019

Contact:

email  Email: contact@descoperadeltadunarii.ro 

telefon whats up sms Tel: 0763 869 400  |  0749 120 009

Rezervari:

Rezervarile se fac pe baza achitarii taxei de participare.

Plati:

Plata poate fi facuta prin banca (transfer bancar sau depunere in numerar la casierie) sau cu cardul, online, prin sistemul EuPlatesc.

Inainte de rezervare va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Pentru rezervare dati click pe butonul “ Cere rezervare”.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Toate opiniile despre Testare superteleobiective Nikon in Delta Dunarii - de 1 iunie 2019Testare superteleobiective Nikon in Delta Dunarii - de 1 iunie 2019

de la 1100 lei/pers


Opinii
Pensiunea Pelicanul Cret , 3*, Mila 23
O vacanță de vis!!!...Mulțumiri tuturor pt. momentele petrecute împreună!!!.Mulțumiri gazdei, mulțum..
Buzilă Balaş postat la: 30/08/2018
Pensiunea Pelicanul Cret , 3*, Mila 23
In toate aceste zile masa, cazare si servirea au fost acceptabile. Note: Cazare + masa: 9 Ghid: 9..
Archip Ctin postat la: 13/10/2014
Pensiunea Vanessa 3*, Mila23
Multumim mult pentru organizarea deosebita si primirea calduroasa de la pensiune. Chiar daca vremea ..
Ioana postat la: 02/01/2014
Pensiunea Pelicanul Cret , 3*, Mila 23
Mi-au placut: Mancarea - foarte bine pregatita, inclusiv meniul vegan. Personalul si ghidul, amabi..
Cristian Florin postat la: 13/10/2014