Termeni si conditii pentru partide de pescuit in Delta Dunarii

  • La o partida de pescuit in Delta Dunarii nu va putem garanta un anumit numar de capturi, o anumita dimensiune a pestilor sau un numar de muscaturi.
  • Plata serviciilor nu se face conditionat de numarul capturilor!
  • Ghidul nu este sclav! Treaba lui nu este sa va puna rame in carlig, sa va scoata pestii din apa / carlig sau sa toarne sprituri. Desigur, va ajutam cu placere sa scoateti o captura mai mare dar sa pastram limitele bunului simt. De asemenea, nu este treaba ghidului sa va adune seara bagajele de pe malul apei, sa va stranga lansetele si sa stranga gunoiul in urma voastra. Ne asteptam ca atunci cand venim sa va luam, toate aceste lucruri sa fie deja facute.
  • Nu este obligatia proprietarilor sau personalului pensiunii sa va curete / congeleze pestele. Exista in sat persoane care se pot ocupa de acest aspect, contra cost.
  • Nu este obligatia proprietarilor sau personalului pensiunii sa va curete lansetele sau cizmele de noroi / mamaliga, in curte exista furtun cu apa curenta unde puteti face singuri acest lucru.

Diferente de perceptie:

  • "In aceasta seara vreau sa mancam un peste prins de noi, il ofer eu prietenilor mei. De ce trebuie sa platesc aceasta masa?" - Trebuie sa intelegeti ca pretul unei mese include cu mult mai multe elemente decat pestele brut. Va putem gati un peste prins de dvs daca il avem in avans cu o masa (ex. la pranz pentru cina) dar asta NU inseamna ca pretul mesei se scade din totalul de plata.
  • "Ghidul nu m-a dus unde trebuia, era un lac cu apa mica, plin de iarba dar fara stiuca" -  Asa sunt lacurile din Delta Dunarii, cu apa foarte mica, pline de vegetatie si, spre surprinderea multora, chiar acolo stau stiucile. Ghidul v-a dus intr-un loc foarte bun. Daca sunteti atenti la explicatiile ghidului veti invata si cum sa prindeti stiuca.
  • "Ghidul m-a dus pe un loc prost, acolo nu era nici un crap" - Acela chiar era un loc bun, pe care noi am prins mult crap. Este foarte posibil ca acolo sa fi fost crapi dar exista o multime de motive pentru care nu ati prins nimic.
  • "Am facut o rezervare pentru un sejur de pescuit la dvs, maine ar trebui sa vin acolo dar am aflat de la prieteni ca s-a tulburat apa si nu se prinde nimic, as vrea sa reprogramez sejurul si sa folosesc avansul platit pentru alta data." - In Delta Dunarii apa creste, scade, se incalzeste, se raceste, se tulbura, se limpezeste, se inverzeste, vine iarba, scade presiunea, creste presiunea, ploua, iese soarele IN PERMANENTA. Este un parc natural influentat de "N" factori naturali. Asta nu inseamna neaparat ca "nu se prinde peste". Poate nu se prinde oriunde sau orice peste sau oricum. Este posibil dar asta nu inseamna ca se pot reprograma sejururi in functie de acest lucru. Avansurile platite se supun termenilor de la Termeni si conditii general. Nu suntem de ieri in Delta, nu pescuim de 2 zile. In functie de factorii naturali vom cauta intotdeauna cele mai bune solutii pentru voi dar nu putem trece peste rezervari neonorate. Un avans va asigura un loc alaturi de noi la pescuit, costurile noastre in cazul neprezentarii dvs sunt mai mari decat avansul incasat.