Termeni si conditii - copii

  • In anumite cazuri este posibil ca unele locatii de cazare sa solicite certificatul de nastere al copilului, pentru stabilirea varstei clare a copiilor
  • SUPRAVEGHEREA copiilor, pe toata durata unui sejur, in barca, la pensiune, in excursii, revine in totalitate parintilor.
  • Prejudiciile aduse de copii in pensiuni vor fi suportate de catre parinti sau tutori, trebuie sa intelegeti ca nu orice este in hotel sau pensiune poate fi incadrat la consumabile
  • Cand faceti o rezervare pentru un sejur in Delta Dunarii, va rugam studiati cu atentie programul detaliat si asigurati-va ca puteti duce copilul/copiii pe acest parcurs
  • Mesele incluse in pretul unui pachet sunt in regim de pensiune si sunt bazate in special pe peste. Orice comanda separata se va plati fara a se putea scadea pretul meniului inclus in pachet.

Avem si aici "interpretari personale".

  • "Nu stiam ca trebuie sa anuntam ca venim si cu cei doi copii ai nostri, lasati ca le dam "ceva" celor de la receptie si trec cu vederea". In Delta Dunarii, transferurile se fac cu barca, noi trebuie sa stim dinainte numarul de persoane din barca altfel exista posibilitatea sa nu va putem lua deloc. Nu aveti cui sa-i dati la pensiune "acel ceva" ci va trebui sa platiti costul pentru copii, adecvat varstei, desigur DACA avem posibilitatea sa suplimentam aceste locuri.
  • "Copilul nostru are aproape 12 ani, se incadreaza la 50%". Apare un copil vizibil de varsta adolescentei, ii cerem buletinul :-), ni-l da si aflam ca are 17 ani! Ok, va credem ca ati avut o mica amenzie cu privire la varsta copilului dar veti plati integral costul pentru o persoana si nu vom avea cum sa va dam camera separata pentru o persoana din cauza ca nu nu stiam dinainte acest lucru. Veti dormi destul de inghesuiti si nu veti face nici o economie. Va rugam sa aveti la dvs o copie a certificatului de nastere a copilului.
  • “Copilul meu este obisnuit sa-si aleaga ce mananca, va rog sa pregatiti pentru cina o portie de mamaliga cu branza si smantana, ceva de pui si macaroane cu branza, sa vedem ce o sa vrea sa manance. Stiu ca mancarea copiilor este inclusa in pret” Nu comentam niciodata felul in care sunt crescuti copiii dar nici nu putem solicita pensiunilor sa pregateasca 3 porti de mancare pe langa meniul zilei. Copiii sunt inclusi in acel meniu al zilei, nu in comenzi a la carte. Daca doriti sa comandati separat mancarea pentru copii, trebuie sa fiti pregatiti sa si platiti separat aceste comenzi.
  • “Vrem sa venim in Delta Dunarii cu copilul de 1 an. Ce facilitati aveti pentru acesta?” Nu numai ca nu avem nici o facilitate dar nici nu recomandam venirea in Delta Dunarii cu copiii mai ci de 4-5 ani. Delta Dunarii este un loc cu totul aparte. La pensiunile din Mila23 se ajunge cu barcile agentiei noastre, barci DESCOPERITE. Transferul dureaza cca 2-2,5, chiar si 3 ore. Excursiile de o zi dureaza …. o zi, timp in care copilul dvs trebuie sa se incadreze in acest program. Evident ca sunt mame care reusesc sa-i asigure confortul copilului in timpul acestor programe dar cele mai multe reclama faptul ca in barca este “curent”, ca bate soarele sau ca ploua sau ca e frig sau ca e prea cald, ca i-a sarit somnul copilului din cauza ca ceilalti participanti la program sunt prea zgomotosi in barca, ca nu are apa calda pentru biberon sau multe alte motive. Va rugam sa va ganditi foarte bine inainte de a veni cu copilul mic in Delta Dunarii.