"Terapie de cuplu" - tură cu canoe în Delta Dunării

Previous
Next

Probleme în Paradis? Scârțâie? Nu mai merge? E complicat? Poate e timpul realizați cum stați, faceți față situației, vedeți dacă e albă sau neagră. Aveți nevoie de o „Terapie de cuplu” mai altfel.

Noi punem la dispoziție ocazia și logistică pentru o analiză rapidă, vedeți dacă puteți depăși / repara / învață hopurile din relația voastră. La final va așteptăm cu o sticlă de șampanie (preferabil) sau cartea de vizită a unui avocat de divorțuri (nerecomandat, uneori).

Așadar, dăm o canoe spațioasă, în care încăpeți împreună cu bagajele, 2 vâsle și 2 veste de salvare, puteți descarcă hărțile electronice de pe blogul nostru iar noi va sugerăm niște locuri de campare mai retrase, în care va puteți discuta în liniște tot ce aveți de împărțit.

rugăm nu veniți cu topoare și cuțite dar aveți la voi tot ce trebuie în camping; cort, saci de dormit, ustensile de gătit / mâncat, hrană și apă.

În funcție de cum cunoașteți, va alegeți perioada de tură. În aceste zile veți înțelege dacă puteți vâsli sincronizat, în aceași direcție sau învățați faceți asta. Veți avea ocazia gătiți, montați și strângeți cortul ÎMPREUNĂ, stați zile și nopți împreună (hmm, dacă mai nimeriți și o zona fără semnal pe telefon, chiar aveți ocazia interactionati ore în șir). Veți vedea în câteva zile puteți va cunoașteți partenerul / partenera, așa cum nu ați avut ocazia până acum. Deciziile va aparțin.

Preț:

Perioadă4z/3n5z/4n6z/5n7z/6n
Preț/Pers300400500600
Zile de ture cu canoe2345

Prețul este per CUPLU (2 pers, o canoe), este în lei (RON) și include TVA.

Prețul include:

 • O canoe / cuplu, 2 pagaie și 2 veste de salvare
 • Hartă plastifiată

Politică pentru copii (cazuri cu adevărat complicate):

 • Copiii până în 10 ani au gratuitate – vor merge în aceași canoe cu părinții
 • Supravegherea copiilor pe toată durata programului revine în exclusivitate părinților.

Prețul NU include:

 • Transferurile Tulcea – Mila23 și retur
 • Mâncare / băuturi
 • Asigurări de orice fel (călătorie, bunuri etc)

Exemplu de program 4 zile / 3 nopți, cu 2 zile de ture cu canoe incluse:

Ziua 1

așteptăm la Milă 23 după ora 16:00.

Cum ajung la Mila23?

Puteți ajunge în satul Mila23 doar pe apă. Puteți alege între cursele Navrom (vapoare mari, ale companiei de stat) și bărcile rapide, ale companiilor private. Odată cu confirmarea rezervării, agenții noștri vor trimite detaliile de contact ale colaboratorilor locali iar voi vă veți face rezervarea în funcție de preferințe. Costurile de transport variază între 50 și 65 RON de persoană pe sens.

Dacă alegeți transportul cu bărcile rapide, veți fi ți chiar la pontonul locației din care veți lua canoea. Dacă veniți cu Navrom-ul, mai aveți de mers pe jos aproximativ 10 minute, în amonte. Aveți detaliile în harta de mai jos.

Odată ajunși în Mila23, în locația de ture cu canoe, puteți primi canoea și restul echipamentului care din acest moment sunt în grijă voastră. În sat există magazine de la care puteți aproviziona cu alimente și apă pentru zilele de tură cu canoea. Prețurile din magazine sunt foarte apropiate de cele din orașul Tulcea.

Îmbarcați echipamentul în canoe și puteți începe programul, îndreptându către locul/locurile de campare. Aveți de ales între un itinerar, o tură în care puneți în fiecare seară cortul în altă parte și stabilirea unei baze de unde porniți zilnic în tură.

Zilele 2 – 3

În varianta programului de 4 zile / 3 nopți, acestea sunt cele 2 zile de ture cu canoe. faceți singuri programul, după preferințe.

Aveți posibilitatea alegeți între ture de câteva ore sau tură de o zi întreagă.

Pe blogul nostru, în secțiuneaLa Vâsle“, găsiți propuneri de trasee, le puteți deschide cu OSMAND, un program ce permite folosirea GPS-ului offline (recomandăm va instalați programul de acasă și descărcați hărțile pe o conexiune wi-fi). Aveți grijă aveți soluții de reîncărcare a bateriei telefonului peste zi (încărcătoare solare sau baterii externe).

Aceste rute pot fi adaptate și de către voi în funcție de gradul de experiență. Duratele estimate de noi pentru aceste trasee sunt doar orientative, fiecare participant vâslind în ritm propriu.

Ziua 4

Predarea canoei și a restului echipamentului se face până în ora 12:00. La predarea echipamentului facem o evaluare, vedem cum premiem (sperăm ne luați șampania).

Pentru returul la Tulcea, recomandăm vă faceți rezervare din timp.

Camparea în Delta Dunării, Mila23

Camparea se face în cort propriu, în curtea gospodăriei locale. Aveți acces la baie comună, cu duș și toaletă. Aveți apă caldă non stop dar nu sunt oferite prosoape sau produse de îngrijire personală.

Dacă doriți vă gătiți singuri, trebuie aveți tot ce va trebuie. Campingul nu pune la dispoziție spațiu de gătit (bucătărie), echipamente de gătit sau veselă.

Cerere de rezervare

Apasă pe butonul “Cere rezervare” de mai sus (cel verede, de sub tabelul de prețuri) și completează datele solicititate apoi apasă “TRIMITE”.

Înainte de rezervare rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Legendă tabel:

Fiecare coloană reprezintă o perioadă (zile / nopți), în funcție de perioada dorită, șiți prețul per persoană precum și numărul de nopți în camping și zilele de ture cu canoe incluse în preț.

Rândul PREȚ definește prețul sejurului pentru fiecare perioada în parte.

Prețul este per cuplu/sejur, este exprimat în LEI (RON) și include TVA.

Rezervările la acest program se fac prin achitarea unui avans de 20%.

1. Transfer bancar sau plata la ghișeul băncilorDupă completarea cererii de rezervare, cu bifarea opțiunii de plata prin transfer bancar sau la ghișeul băncii, un agent va prelua cererea dvs și veți primi un email cu conturile în care puteți face plata, odată cu confirmarea disponibilității serviciului solicitat. Avem conturi deschise la Banca Transilvania și ING Bank.

2. Plata online (link de plata) – Dacă în cererea de rezervare bifați opțiunea „Link de plata online”, veți primi odată cu confirmarea disponibilității și un link de plata, prin intermediul platformei „EuPlatesc”. Accesând acest link și urmând instrucțiunile de plata, puteți plăti online, în câteva secunde, serviciul solicitat.

Pentru această opțiune, trebuie aveți un card Visa sau MasterCard. Sistemul EuPlatesc confirmă plata în câteva minute (pe email) iar tranzacția are comision zero.

DiferențaPuteți achita diferența de plata, la punctul de îmbarcare, prin card bancar sau numerar. Dacă doriți achitați diferența de plata prin transfer bancar sau link de plata, această trebuie făcută cu minim 10 zile înainte de intrarea grupului. rugăm luați legătură cu noi înainte de a veni în Delta Dunării pentru a furniza detaliile / linkul de plata.

Canoele noastre sunt varianta Delta TRIO (2-3 pers)

O canoe foarte solidă și stabilă, din fibră de sticlă, cu 3 băncuțe. Rezistență ridicată a materialului o face foarte sigură pentru folosirea în condițiile Deltei Dunării.

În canoe pot vâsli 2 persoane. A 3-a persoană va fi doar pasager și va sta doar pe mijlocul ambarcațiunii. Greutatea totală a pasagerilor și bagajelor din canoe nu poate depăși 250 kg.

Date tehnice:

 • Lungime: 475 cm
 • Lățime: 90 cm
 • Greutate: 43 kg
 • Capacitate maximă: 260 kg
 • Cort, sac de dormit, izopren.
 • Primus, veselă, tacâmuri (dacă vreți gătiți singuri)
 • Haine de sezon – neapărat pălărie de soare, haine lungi nu ardă soarele, haine mai groase pentru seară/dimineață. Neapărat haine impermeabile subțiri.
 • Soluții de plajă.
 • Soluții de țânțari (anti-insecte).
 • Puteți lua cu voi soluții de hidratare, sucuri energizante (NU RedBull ci variantele pentru sportivi) și dulciuri pentru a avea energie în timpul zilei.
 • Protecții impermeabile pentru telefoane și aparatură foto.
 • Saci impermeabili pentru haine și echipamente.

rugăm luați în serios echiparea personală. Pe baltă, nu va veni nimeni aducă ceea ce vă lipsește.

Email:

contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp):

0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. TOATE rezervările se fac doar în scris, completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Îți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP