Sesiune de editare / procesare fotografii, cu Mircea Negulescu

Previous
Next

Impreuna cu fotograful Mircea Negulescu vom incerca sa descoperim armonia luminilor din Delta Dunarii. Mircea Negulescu este este fotograful care prin experienta acumulata in cei 9 ani de activitate, a ajuns sa fie premiat la concursuri internationale (Macedonia, Elvetia). Recomandarile acestuia vor face ca imaginile corecte din aparat sa devina cat mai credibile, iar ulterior printr-o editare creativa in Photoshop vor dobandi un plus din punct de vedere artistic.

Vei avea sesiuni de fotografie si sesiuni de editare foto, intr-un ritm intens.

Pachetul include: Seisuni foto si de editare foto cu Mircea Negulescu (vezi programul detaliat), cazare 3 nopti in camera dubla, in pensiune de 3*, in Mila23, Delta Dunarii, pensiune completa, transferurile Tulcea – Mila23 si retur.

Aceasta editie se numeste Dimineti de Octombrie. Fotografii cu experienta stiu ca octombrie este cea mai spectaculoasa luna pentru fotografia de peisaj in Delta Dunarii, rasariturile si apusurile au o cromatica deosebita iar ceturile de dimineata dau un efect special fotografiilor voastre. Toate sesiunile de fotografie vor fi axate pe fotografia de peisaj, portret, oameni.

Perioada pentru aceasta sesiune este: 1 – 4 OCTOMBRIE 2020

Pretul programului este de: 1.350 lei/persoana

Data limita de inscriere: 24 septembrie

Pretul include:

 • Cazare la pensiune de 3***, in camera dubla, pentru 3 nopti
 • Pensiune completa (cina din prima zi, brunch si cina in zilele 2 si 3, mic dejun si pranz in ultima zi)
 • Ture foto cu barca (2 zile, conform programului descris).
 • Asistenta: Mircea Negulescu, trainer de editare foto
 • Transferurile, Tulcea – Mila23 si retur
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD).

Optionale:

 • Supliment single 400 lei / persoana

Pretul NU include:

 • Bauturile (altele decat apa la masa)
 • Orice fel de asigurari (turistice / de sanatate / de viata / de bagaje sau echipamente)

Politica pentru copii:

 • Copiii peste 12 ani se incadreaza la adulti
 • Supravegherea copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor.

*Varsta minima pentru participarea la acest program, este de 12 ani. 

Program:

15:00 – Prezentarea la punctul de imbarcare si o mica sedinta tehnica | 15:30 – Plecarea din Tulcea (cu barca)  | 18:00 – Cazarea la pensiune | 18:30 – Cina

Intalnirea si imbarcarea

Plecarea pentru acest sejur se face din Port Tulcea Aval, la ora 15:30. Cum treceti de barierele de la intrarea in port, la 200 de metri, se afla pontonul pe care scrie “DEBARCADER PASAGERI”. Pe ponton ne gasiti in Magazinul de Suveniruri.

Pentru finalizarea platilor (daca este cazul) si comunicarea cu privire la barca cu care veti merge pana la Mila23 va asteptam la ora 15:00.

Imbarcarea se va face la indicatiile personalului nostru. Veti fi strigati nominal si vi se va indica barca cu care veti merge. Va rugam NU va urcati in prima barca pe care o gasiti la ponton, din acest loc se imbarca mai multe companii si riscati sa ajungeti in alta locatie.

Transferul si cazarea la pensiune

Va conducem la Mila23. Transferul la Mila23 se face pe un traseu ce include lacuri si canale pe care gasim din plin subiecte fotografice, seara este lumina perfecta pentru acesta. Durata transferului este de aproximativ 2 ore.

Ghidul nostru va va conduce pana la pontonul pensiunii la care veti fi cazat (pensiunea la care ati primit disponibilitate pentru acest program). In pensiune veti fi asteptat de personalul casei, care va va inmana cheia camerei alocate (conform voucherului).

Seara, gazdele va asteapta cu o cina delicioasa.

6:00 – Dimineata, la 6:00, va steptam in salonul pensiunii, pentru o cafea

6:20 – iar la 6:20 plecam intr-o sesiune de fotografie la rasaritul soarelui. Veti avea ocazia sa faceti fotografii pe care ulterior sa le procesati in sesiunile de editare.

10:30 – Dupa sesiunea de dimineata, ne intoarcem la pensiune pentru un brunch, un mic dejun combinat cu pranzul, pentru a salva timp.

12:00 – 16:00 Seisune de editare foto, in salonul pensiunii.

16:30 – Sesiune foto, portrete cu lipovence din satul Mila23, imbracate in port traditional Lipovenesc.

19:00 – Cina, apoi discutii si concluzii asupra activitatii din ziua respectiva.

Imbarcarea pentru sesiunile foto se face de la pontonul pensiunii in care sunteti cazati (acelasi la care ati debarcat inainte). Va rugam sa fiti prezenti la ponton cu 10 minute inaintea orelor de plecare, pentru a avea timp suficient pentru imbarcare.

6:00 – Dimineata, la 6:00, va steptam in salonul pensiunii, pentru o cafea

6:20 – iar la 6:20 plecam intr-o sesiune de fotografie la rasaritul soarelui. Veti avea ocazia sa faceti fotografii pe care ulterior sa le procesati in sesiunile de editare.

10:30 – Dupa sesiunea de dimineata, ne intoarcem la pensiune pentru un brunch, un mic dejun combinat cu pranzul, pentru a salva timp.

12:00 – 16:00 – Seisune de editare foto, in salonul pensiunii.

16:30 – Sesiune foto, la apusul soarelui, pe un lac din apropierea satului Mila23.

19:00 – Cina, apoi discutii si concluzii asupra activitatii din ziua respectiva.

8:30 – Mic dejun

9:30 – 13:00 – Sesiune de editare foto

13:30 – Pranz

14:30 – Transfer la Tulcea si terminarea programului.

Ce urmarim:

Sa inveti cum sa-ti editezi fotografiile in asa fel incat sa ajungi de la o fotografie scoasa din camera la o fotografie ca in exemplele de mai jos:

Inainte
Dupa
Inainte
Dupa

*In functie de conditiile meteo, putem schimba ordinea in care face sesiunile prezentate.

Programul se desfasoara cu minim 6 persoane inscrise.

Vrei sa inscrii un grup de minim 6 persoane adulte? Cere pret pe email.

Cerere de rezervare

Alege perioada pe care o doresti, din tabelul atasat programului, click pe numarul de locuri  (cele cu bulina verde), in coloana pensiunii alese si completeaza cererea de rezervare in continuare.

Inainte de rezervare va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea acestora.

Legenda tabel:

Coloana numita LOCURI se refera la numarul de locuri disponibile in perioada respectiva, la acea pensiune. EX: daca vedeti afisat 10, inseamna ca sunt 10 locuri (5 camere duble) disponibile, daca este afisat “Locuri epuizate“, inseamna ca nu mai sunt locuri.

Coloana PRET defineste pretul sejurului pentru fiecare perioada in parte. Pretul este per persoana/sejur, este exprimat in LEI (RON) si include TVA.

Rezervarile la acest program se fac prin achitarea unui avans de 20%.

1. Transfer bancar sau plata la ghiseul bancilor – Dupa completarea cererii de rezervare, cu bifarea optiunii de plata prin transfer bancar sau la ghiseul bancii, un agent va prelua cererea dvs si veti primi un email cu conturile in care puteti face plata, odata cu confirmarea disponibilitatii serviciului solicitat. Avem conturi deschise la Banca Transilvania si ING Bank.

2. Plata online (link de plata) – Daca in cererea de rezervare bifati optiunea „Link de plata online”, veti primi odata cu confirmarea disponibilitatii si un link de plata, prin intermediul platformei „EuPlatesc”. Accesand acest link si urmand instructiunile de plata, puteti plati online, in cateva secunde, serviciul solicitat.

Pentru aceasta optiune, trebuie sa aveti un card Visa sau MasterCard. Sistemul EuPlatesc confirma plata in cateva minute (pe email) iar tranzactia are comision zero.

3. Tichete (vouchere) de vacanta, inclusiv electronice (card) – Puteti achita sejurul dvs in Delta Dunarii cu vouchere de vacanta de la Edenred, Up (Cheque Vacances) si Sodexo. Alegeti oricare dintre pachetele noastre de sejur (care includ cazare) si scrieti in campul de observatii ca doriti sa achitati cu vouchere de vacanta.

 • Este necesar ca voucherele de vacanta sa aiba termen de valabilitate inca minim 45 de zile de la data incasarii.
 • Conform legii, tichetele de vacanta trebuie sa fie pe numele uneia dintre persoanele prezente in sejur iar platile facute cu aceste tichete NU sunt rambursabile.

Diferenta – Puteti achita diferenta de plata, la punctul de imbarcare, prin card bancar, numerar sau vouchere de vacanta. Daca doriti sa achitati diferenta de plata prin transfer bancar sau link de plata, aceasta trebuie facuta cu minim 10 zile inainte de intrarea grupului. Va rugam sa luati legatura cu noi inainte de a veni in Delta Dunarii pentru a va furniza detaliile / linkul de plata.

Imbarcarea si debarcarea pasagerilor pentru aceasta excursie se face din Port Tulcea Aval.

Cum treceti de barierele de la intrarea in port, la 200 de metri, se afla pontonul pe care scrie “DEBARCADER PASAGERI”. Pe ponton ne gasiti in Magazinul de Suveniruri.

Pentru finalizarea platilor (daca este cazul) si comunicarea cu privire la barca cu care veti merge pana la Mila23, va asteptam cu 30 de minute inaintea orei de plecare.

Imbarcarea se va face la indicatiile personalului nostru. Veti fi strigati nominal si vi se va indica barca cu care veti merge. Va rugam NU va urcati in prima barca pe care o gasiti la ponton, din acest loc se imbarca mai multe companii si riscati sa ajungeti in alta locatie.

Parcarea masinilor se face tot in Port Tulcea Aval (click pe link pentru detalii dspre parcare si costuri).

Fiind o oferta de grup inseamna ca tot grupul merge cu aceasi barca, la aceleasi ore (orele din program). Va rugam sa fiti la imbarcare la orele stabilite, atat pentru transferuri cat si pentru excursii.

Neprezentarea dumneavoastra la imbarcare, la ora stabilita, inseamna pierderea zilei/etapei de excursie sau a transferului. In acest caz nu se ramburseaza costul excursiei sau al transferului si nici nu avem obligatia de a pune la dispozitia intarziatilor o alta barca.

Va putem oferi o alta barca, in functie de disponibilitatea din ziua respectiva dar o veti achita separat de costul pachetului turistic.

Aceasta excursie se face cu BARCA DESCHISA

Fara acoperis, prelata sau geamuri. Barcile arata exact ca in fotografiile prezentate pe site (sunt doar fotografii cu barcile noastre). Barcile noastre merg cu viteza mica-medie, NU sunt barci de viteza (rapide). Toate barcile noastre sunt dotate cu banchete cu spatar si perne, pentru un confort ridicat. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare ce va fi purtata pe tot parcursul excursiei (conditie legala).

Dorim sa va aratam Delta Dunarii salbatica si frumoasa, sa puteti vedea pasarile in zbor, sa puteti admira nestingheriti spiralele stolurilor de pelicani ce urca pe coloanele de aer cald (va povestim mai multe la fata locului).

Pentru a putea lucra cot la cot cu tot grupul, va rugam sa aveti la voi:

 • Laptop
 • Prelungitor
 • Program Photoshop  de preferat edtie min. 2017
 • Cunosterea cat mai amanuntita a aparatelor cu care lucrati
 • Un obiectiv tele minim 200-300 mm si un obiectiv wide
 • Pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga, pentru a va proteja de soare
 • Palarie de soare (nu sapca)
 • Ochelari de soare
 • Jacheta
 • Pelerina de ploaie
 • Incaltaminte pentru drumetii
Va rugam sa luati foarte in serios aceste recomandari, vremea in Delta Dunarii poate fi capricioasa si puteti avea de suferit daca nu sunteti bine protejati. Echipament in Delta Dunarii (click pe link) – Pentru a nu avea surprize la fata locului, cititi si acest articol de la noi de pe blog.

Email:

contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp):

0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. TOATE rezervarile se fac doar in scris, completand formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP