Self-guided Canoe Explorer in Delta Dunarii, Mila23

Previous
Next

Traieste o experienta in natura Deltei Dunarii explorand din CANOE lacurile si canalele cele mai salbatice. Apropie-te de nuferii si pasarile Deltei in liniste, fara a le perturba.

Noi, agentia de turism Descopera Delta Dunarii, organizam aceste ture de explorare pentru cei ce isi doresc libertatea de a-si face singuri programul. Veti primi harti (online si tiparite), actualizate cu traseele disponibile si testate in prealabil de noi. Camparea pe durata turei alese se face intr-o gospodarie locala din satul Mila23, in mijlocul Deltei Dunarii. Voi va aduceti toate cele necesare in camping (cort, sac de dormit, vesela si ustensile de gatit) pe langa echipamentul personal recomandat, detaliat mai jos.

Optional, puteti testa bucataria locala, bazata pe peste proaspat, gatit de gazdele primitoare.

Pret:

Perioada3z/2n4z/3n5z/4n6z/5n7z/6n
Pret/Pers200290380470560
Nopti in camping23456
Zile de ture cu canoe12345

Pretul este per persoana, in lei (RON) si include TVA.

Pretul include:

 • Camparea in gospodarie locala, pentru numarul de nopti alese
 • O canoe la 2 persoane, 2 pagaie si 2 veste de salvare
 • Harta plastifiata

Politica pentru copii:

 • Copiii pana in 10 ani au gratuitate – vor merge in aceasi canoe cu parintii
 • Copiii peste 10 ani se incadreaza la adulti si achita tariful integral
 • Supravegherea copiilor pe toata durata programului revine in exclusivitate parintilor.

Pretul NU include:

 • Transferurile Tulcea – Mila23 si retur
 • Mesele (pot fi comandate in gospodaria locala; mic dejun 25 lei/pers; pranz 60 lei/pers; cina 40 lei/pers)
 • Asigurari de orice fel (calatorie, bunuri etc)

Optionale:

Exemplu de program 4 zile / 3 nopti, cu 2 zile de ture cu canoe incluse:

Ziua 1

Puteti sa montati cortul in camping incepand cu ora 12:00

Cum ajung la Mila23?

Puteti ajunge in satul Mila23 doar pe apa. Puteti alege intre cursele Navrom (vapoare mari, ale companiei de stat) si barcile rapide, ale companiilor private. Odata cu confirmarea rezervarii, agentii nostri va vor trimite detaliile de contact ale colaboratorilor locali iar voi va veti face rezervarea in functie de preferinte. Costurile de transport variaza intre 50 si 65 RON de persoana pe sens.

Daca alegeti transportul cu barcile rapide, veti fi lasati chiar la pontonul campingului. Daca veniti cu Navrom-ul, mai aveti de mers pe jos aproximativ 10 minute, in amonte. Aveti detaliile in harta de mai jos.

Odata ajunsi in camping, puteti sa va instalati cortul apoi puteti explora satul pitoresc. In sat exista magazine de la care va puteti aproviziona cu alimente si apa pentru zilele de tura cu canoea. Preturile din magazine sunt foarte apropiate de cele din orasul Tulcea.

In aceasta seara veti primi canoea, vaslele si vestele de salvare care din acest moment sunt in grija voastra.

Zilele 2 – 3

In varianta programului de 4 zile / 3 nopti, acestea sunt cele 2 zile de ture cu canoe. Va faceti singuri programul, dupa preferinte.

Aveti posibilitatea sa alegeti intre ture de cateva ore sau tura de o zi intreaga.

Pe blogul nostru, in sectiunea “La Vasle“, gasiti propuneri de trasee, le puteti deschide cu OSMAND, un program ce va permite folosirea GPS-ului offline (recomandam sa va instalati programul de acasa si sa descarcati hartile pe o conexiune wi-fi). Aceste rute pot fi adaptate si de catre voi in functie de gradul de experienta. Duratele estimate de noi pentru aceste trasee sunt doar orientative, fiecare participant vaslind in ritm propriu.

In cazul turelor cu retur la pranz in camping, le puteti solicita gazdelor masa de pranz. Rezervarea se face dimineata iar costul este de 60 lei/pers.

Predarea echipamentelor se face in seara ultimei zile de activitate.

Ziua 4 

Check out-ul se face pana la ora 12:00.

Pentru returul la Tulcea, va recomandam sa va faceti rezervare din timp.

Camparea in Delta Dunarii, Mila23

Camparea se face in cort propriu, in curtea gospodariei locale. Aveti acces la baie comuna, cu dus si toaleta. Aveti apa calda non stop dar nu sunt oferite prosoape sau produse de ingrijire personala.

Daca doriti sa va gatiti singuri, trebuie sa aveti tot ce va trebuie. Campingul nu pune la dispozitie spatiu de gatit (bucatarie), echipamente de gatit sau vesela.

Cerere de rezervare

Apasa pe butonul “Cere rezervare” de mai sus (cel verede, de sub tabelul de preturi) si completeaza datele solicititate apoi apasa “TRIMITE”.

Inainte de rezervare va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea acestora.

Legenda tabel:

Fiecare coloana reprezinta o perioada (zile / nopti), in functie de perioada dorita, gasiti pretul per persoana precum si numarul de nopti in camping si zilele de ture cu canoe incluse in pret.

Randul PRET defineste pretul sejurului pentru fiecare perioada in parte. Pretul este per persoana/sejur, este exprimat in LEI (RON) si include TVA.

Rezervarile la acest program se fac prin achitarea unui avans de 20%.

1. Transfer bancar sau plata la ghiseul bancilor – Dupa completarea cererii de rezervare, cu bifarea optiunii de plata prin transfer bancar sau la ghiseul bancii, un agent va prelua cererea dvs si veti primi un email cu conturile in care puteti face plata, odata cu confirmarea disponibilitatii serviciului solicitat. Avem conturi deschise la Banca Transilvania si ING Bank.

2. Plata online (link de plata) – Daca in cererea de rezervare bifati optiunea “Link de plata online”, veti primi odata cu confirmarea disponibilitatii si un link de plata, prin intermediul platformei “EuPlatesc”. Accesand acest link si urmand instructiunile de plata, puteti plati online, in cateva secunde, serviciul solicitat.

Pentru aceasta optiune, trebuie sa aveti un card Visa sau MasterCard. Sistemul EuPlatesc confirma plata in cateva minute (pe email) iar tranzactia are comision zero.

Diferenta – Puteti achita diferenta de plata, la punctul de imbarcare din Tulcea, prin card bancar, numerar sau vouchere de vacanta.

Daca doriti sa achitati diferenta de plata prin transfer bancar sau link de plata, aceasta trebuie facuta cu minim 10 zile inainte de intrarea grupului. Va rugam sa luati legatura cu noi inainte de a veni in Delta Dunarii pentru a va furniza detaliile / linkul de plata.

 • Cort, sac de dormit, izopren.
 • Primus, vesela, tacamuri (daca vreti sa va gatiti singuri)
 • Haine de sezon – neaparat palarie de soare, haine lungi sa nu va arda soarele, haine mai groase pentru seara/dimineata. Neaparat haine impermeabile subtiri.
 • Solutii de plaja.
 • Solutii de tantari (anti-insecte).
 • Puteti lua cu voi solutii de hidratare, sucuri energizante (NU RedBull ci variantele pentru sportivi) si dulciuri pentru a avea energie in timpul zilei.
 • Protectii impermeabile pentru telefoane si aparatura foto.
 • Saci impermeabili pentru haine si echipamente.

Va rugam sa luati in serios echiparea personala. Pe balta, nu va veni nimeni sa va aduca ceea ce va lipseste.

Pozitia privilegiata a satului Mila23, in mijlocul Deltei Dunarii, ferita de traficul de navigatie de pe bratele principale, ofera o multitudine de trasee spectaculoase, in ture incepand de la 2-3 ore pana la o zi (10-12 ore).

Plecand de la pontonul campingului, in cateva minute de vaslit veti fi deja pe unul dintre canalele salbatice din zona.

Rezervatia Biosferei Delta Daunarii se intinde pe o suprafata de 5500 kmp si este acasa pentru 360 de specii de pasari, 54 de specii de mamifere, 135 de specii de pesti si 1830 de specii de plante ce vietuiesc pe cele 479 de lacuri si cele mai mari intinderi compacte de stuf din lume.

Canoele noastre sunt varianta Delta TRIO (2-3 pers)

O canoe foarte solida si stabila, din fibra de sticla, cu 3 bancute. Rezistenta ridicata a materialului o face foarte sigura pentru folosirea in conditiile Deltei Dunarii.

In canoe pot vasli 2 persoane. A 3-a persoana va fi doar pasager si va sta doar pe mijlocul ambarcatiunii. Greutatea totala a pasagerilor si bagajelor din canoe nu poate depasi 250 kg.

Date tehnice:

 • Lungime: 475 cm
 • Latime: 90 cm
 • Greutate: 43 kg
 • Capacitate maxima: 260 kg

Email:

contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp):

0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. TOATE rezervarile se fac doar in scris, completand formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP