Self-guided Canoe Explorer în Delta Dunării, Mila23

Previous slide
Next slide

Trăiește o experiență în natură Deltei Dunării explorând din CANOE lacurile și canalele cele mai sălbatice. Apropie-te de nuferii și păsările Deltei în liniște, fără a le perturba.

Noi, agenția de turism Descoperă Delta Dunării, organizăm aceste ture de explorare pentru cei ce își doresc libertatea de a-și face singuri programul. Veți primi hărți (online și tipărite), actualizate cu traseele disponibile și testate în prealabil de noi. Camparea pe durata turei alese se face într-o gospodărie locală din satul Mila23, în mijlocul Deltei Dunării. Voi aduceți toate cele necesare în camping (cort, sac de dormit, veselă și ustensile de gătit) pe lângă echipamentul personal recomandat, detaliat mai jos.

Opțional, puteți testa bucătăria locală, bazată pe peste proaspăt, gătit de gazdele primitoare.

Preț:

Perioadă3z/2n4z/3n5z/4n6z/5n7z/6n
Preț/Pers200290380470560
Nopți în camping23456
Zile de ture cu canoe12345

Prețul este per persoană, în lei (RON) și include TVA.

Prețul include:

  • Camparea în gospodărie locală, pentru numărul de nopți alese
  • O canoe la 2 persoane, 2 pagaie și 2 veste de salvare
  • Hartă plastifiată

Politica pentru copii:

  • Copiii până în 10 ani au gratuitate – vor merge în aceași canoe cu părinții
  • Copiii peste 10 ani se încadrează la adulți și achită tariful integral
  • Supravegherea copiilor pe toată durata programului revine în exclusivitate părinților.

Prețul NU include:

  • Transferurile Tulcea – Mila23 și retur
  • Mesele (pot fi comandate în gospodăria locală; mic dejun 25 lei/pers; prânz 60 lei/pers; cină 40 lei/pers)
  • Asigurări de orice fel (călătorie, bunuri etc)

Opționale:

Exemplu de program 4 zile / 3 nopți, cu 2 zile de ture cu canoe incluse:

Ziua 1

Puteți montați cortul în camping începând cu ora 12:00

Cum ajung la Mila23?

Puteți ajunge în satul Mila23 doar pe apă. Puteți alege între cursele Navrom (vapoare mari, ale companiei de stat) și bărcile rapide, ale companiilor private. Odată cu confirmarea rezervarii, agenții noștri vor trimite detaliile de contact ale colaboratorilor locali iar voi vă veți face rezervarea în funcție de preferințe. Costurile de transport variază între 50 și 65 RON de persoană pe sens.

Dacă alegeți transportul cu bărcile rapide, veți fi ți chiar la pontonul campingului. Dacă veniți cu Navrom-ul, mai aveți de mers pe jos aproximativ 10 minute, în amonte. Aveți detaliile în harta de mai jos.

Odată ajunși în camping, puteți instalați cortul apoi puteți explora satul pitoresc. În sat există magazine de la care va puteți aproviziona cu alimente și apă pentru zilele de tură cu canoea. Prețurile din magazine sunt foarte apropiate de cele din orașul Tulcea.

În această seară veți primi canoea, vâslele și vestele de salvare care din acest moment sunt în grija voastră.

Zilele 2 – 3

În varianta programului de 4 zile / 3 nopți, acestea sunt cele 2 zile de ture cu canoe. faceți singuri programul, după preferințe.

Aveți posibilitatea alegeți între ture de câteva ore sau tură de o zi întreagă.

Pe blogul nostru, în secțiuneaLa Vâsle“, șiți propuneri de trasee, le puteți deschide cu OSMAND, un program ce permite folosirea GPS-ului offline (recomandăm va instalați programul de acasă și descărcați hărțile pe o conexiune wi-fi). Aceste rute pot fi adaptate și de către voi în funcție de gradul de experiență. Duratele estimate de noi pentru aceste trasee sunt doar orientative, fiecare participant vâslind în ritm propriu.

În cazul turelor cu retur la prânz în camping, le puteți solicita gazdelor masa de prânz. Rezervarea se face dimineață iar costul este de 60 lei/pers.

Predarea echipamentelor se face în seara ultimei zile de activitate.

Ziua

Check out-ul se face până la ora 12:00.

Pentru returul la Tulcea, recomandăm va faceți rezervare din timp.

Camparea în Delta Dunării, Mila23

Camparea se face în cort propriu, în curtea gospodăriei locale. Aveți acces la baie comună, cu duș și toaletă. Aveți apă caldă non stop dar nu sunt oferite prosoape sau produse de îngrijire personală.

Dacă doriți gătiți singuri, trebuie aveți tot ce vă trebuie. Campingul nu pune la dispoziție spațiu de gătit (bucătărie), echipamente de gătit sau veselă.

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP