Sejur privat in Delta Dunarii 4z/3n, pentru grupuri mici, cu excursii incluse

Previous slide
Next slide

Răsfățați-vă cu sejururile noastre private, într-un program în care barca și ghidul sunt dedicate grupului dumneavoastră iar destinația fiecărei zile de excursie o puteți alege în dimineața respectivă: Satul și pădurea Letea, orașul Sulina, satul Sfântu Gheorghe, satul și pădurea Caraorman sau doua excursii intr-o singura zi pe lacurile din inima deltei.

Aveți incluse: 3 nopți de cazare într-una dintre cele mai bune locații de 3* din satul Mila23; demipensiune (mic dejun-urile și cinele incluse); transferurile pe apă, 2 zile pline de excursii pe un traseu la alegere, cu bărci destinate turismului și cei mai buni ghizi din Delta Dunării. Programul se desfășoară în cele 3 pensiuni aflate exclusive în rețeaua noastră:

 Casa Vanessa 3*  |  Alexandru & Alexandra 3*

Prima și ultima zi sunt dedicate transferurilor, restul zilelor fiind dedicate excursiilor în Delta Dunării. Barca cu care veți merge, este o barcă deschisă, destinata excursiilor, dotată cu banchete cu spătar și perne pentru un confort cât mai ridicat, cu o foarte bună stabilitate și siguranță.

Această ofertă este valabilă pana la 15 Octombrie 2022 pentru perioadele Luni –Joi sau Joi-Duminică.

Tarife pentru acest program:

 Vanessa 3*Alexandru & Alexandra 3*
2-3 pers32503200
4-5 pers19501900
6-7 pers18001750

Tariful afișat este în lei (RON), per persoană, per sejur si include TVA.

Prețul include:

 • Cazare la pensiunea aleasă, în cameră dublă, pentru 3 nopți
 • Mesele (cina din prima zi, mic dejun și cină în zilele 2 și 3, mic dejun în ultima zi)
 • Excursii cu barca (de maxim 6 persoane)și ghid timp de doua zile (barca și ghidul sunt alocate doar pentru grupul dumneavoastră)
 • Mașină de safari pentru vizitarea pădurii Letea
 • Mașină de teren sau tractor cu remorcă pentru vizitarea pădurii Caraorman
 • Excursie la răsăritul soarelui (o excursie/program)
 • Ghidaj în limba ROMÂNĂ (ghid membru AGPDD)
 • Program artistic “Cor lipovenesc” (în perioada 1 Mai – 15 Septembrie în serile de Miercuri și Sâmbătă)
 • Transferurile cu barca, Tulcea – Mila23 și retur
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunării impuse de autorități (ARBDD).

Opționale:

Prețul NU include:

 • Băuturile, altele decât apa la masa
 • Masa de prânz – 70 lei/pers la Vanessa, 60 lei/pers la Alexandru și Alexandra și 65 lei/pers la Letea (se achită direct la locația în care luați masa)
 • Taxe de vizitare a obiectivelor turistice
 • Mijloace de transport în Sulina sau Sfântu Gheorghe
 • Asigurări de orice fel (călătorie, bunuri etc)

Politica pentru copii:

 • Copiii mai mici de 5 ani plătesc 50%
 • Copiii 5-12 ani plătesc 75% din prețul pentru adulți
 • Copiii peste 12 ani se încadrează la adulți
 • Supravegherea copiilor pe toată durata sejurului revine în exclusivitate părinților.

*La îmbarcare vă rugăm să prezentați o copie după certificatul de naștere al copiilor. În caz contrar ne rezervăm dreptul de a estima vârsta copiilor.

Program (exemplu de program 4 zile / 3 nopți):

Ziua 1 – Prezentarea la punctul de îmbarcare | Plecarea din Tulcea (cu barca) | Cazarea la pensiune | Cină | Excursie la apusul soarelui

Întâlnirea și îmbarcarea

Plecarea pentru acest sejur se face din Port Tulcea Aval (click pe link pentru informații cu privire la cum ajungeți aici și parcarea autoturismelor).

Pentru finalizarea plăților (dacă este cazul) și comunicarea cu privire la barca cu care veți merge până la Mila23, va așteptăm la punctul nostru de îmbarcare, la ora stabilită de comun acord.

Pentru a putea face o idee cu privire la orele ideale de transfer, dorim să aveți în vedere că check-in-ul la pensiune se face după ora 14:00 și  că plecarea din Tulcea se face cel târziu, cu 2 ore înainte de apusul soarelui.

Transferul și cazarea la pensiune

Vă conducem la Mila23 pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunării, coborând  pe Canal 36, Gârla Sireasa, Gârla Șontea, Canalul Olguța, Dunărea Veche până în Satul Mila23. Durata transferului este de aproximativ 2 ore.
Ghidul nostru vă va însoți până la pontonul pensiunii la care veți fi cazat (pensiunea aleasă de către dumneavoastră pentru acest program). În pensiune veți fi așteptat de personalul casei, care vă va înmâna cheia camerei alocate (conform voucherului).
Seara, gazdele vă așteaptă cu o cină delicioasă.

Excursia la apusul soarelui

Durează aproximativ 2h, în funcție de ora de apus a soarelui, în fiecare sezon.

Îmbarcarea pentru această excursie se face de pe pontonul pensiunii la care sunteți cazați (același la care ați debarcat înainte).

Ziua 2 – Programul zilei (pur informativ, puteți discuta cu ghidul orele de plecare sau destinația din ziua respectivă): 8:30 – Mic dejun | 9:30-13:30 – Excursia de dimineață, pe lacuri | 14:00 – Masa de prânz | 16:00-20:00 – Excursia de seară, pe lacuri | 20:30 – Cina

Excursiile pe lacuri

Plecarea în excursia pe lacurile din jurul satului Mila23, împărțită în două  ieșiri de cca 4 ore fiecare, una de dimineață și una seara. În funcție de cotele apelor Dunării precum și de informațiile proaspete pe care le avem despre locurile în care se hrănesc grupuri mari de păsări, vom alege traseul cel mai potrivit.

Ziua 3 – Programul zilei (pur informativ, puteți discuta cu ghidul orele de plecare sau destinația din ziua respectivă): Excursia la răsăritul soarelui – începe cu 30 de minute înainte de răsărit | 8:30 – Mic dejun | 9:30- Plecare în excursia la Letea | 12:30 – Excursie la Pădurea Letea (cu mașina de safari + mers pe jos) | 14:30 – Masa de prânz | 20:30 – Cină

Excursia la răsărit

Cu o seară înainte, ghidul vă va comunica ora de plecare pentru această excursie. În funcție de luna în care veniți în sejur, ora de răsărit a soarelui diferă. Excursia durează aproximativ 2 ore. Ținând cont că dimineața este mai rece decât în cursul zilei, vă rugăm să aveți la dumneavoastră.

Excursia la Pădurea Letea

Excursia la Letea oferă o zi a contrastelor, ce străbate armonios canalele și lacurile ce par nemărginite, ajungând în spectaculoasa zonă deșertică a grindului Letea, aflat în vecinătatea celei mai mare colonii de pelicani comuni din Europa, Roșca Buhaiova. După acostarea în  satul Letea, o mașînă de safari vă așteaptă pentru a merge la pădurea Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Pe parcursul celor 7 km din sat până la pădure, aveți ocazia să întâlniți  frumoasele pasări de sărături. Căutăm să vă arătăm caii sălbăticiți, stejarii crescuți pe nisipul sărat și celebrele dune de nisip.
Traseul vă readuce în sat unde veți servi masa de prânz, într-o  gospodărie autentică hahola, unde gazdele gătesc simplu și tradițional. După prânz, pe un traseu ușor diferit se ajunge în Mila23.

Prânzul la gospodăria locală din Letea

Trebuie să știți că acesta nu este un restaurant și nu pot fi comandate alte feluri de mâncare. Prânzul este întotdeauna bazat pe peste prins în dimineața zilei respective și este compus din borș de peste, peste la cuptor și celebrele gogoși de la Letea, ca desert. Gazdele au un sistem foarte simplu de servire și pot oferi doar meniuri complete. 

Fiind o excursie lungă, solicitantă, vă rugăm să vă hidratați și să aveți la voi echipamentul minim necesar

Ziua 4 – 8:30 – Mic dejun | 9:30- Îmbarcarea pentru transferul către Tulcea | 11:30 – Debarcarea la Tulcea, finalul programului.

Transferul către Tulcea

Se face, în mare parte, pe același traseu ca și la venire, cu o viteză mai mare decât cea pentru excursii. Debarcarea se face pe același ponton de la care am plecat. Rămas bun și sfârșitul serviciilor turistice.

Dacă plecați din Tulcea cu un mijloc de transport în comun, vă recomandăm să luați în considerare o rezervare după ora 13:00. 

Alte excursii:

Pe lângă excursiile descrise mai sus, aveți la alegere următoarele 3 destinații:

Excursia la Caraorman

Program informativ:

8:30 – Mic dejun |  9:30- Plecare în excursia la Caraorman20:30 – Cina

Plecarea în excursia la Caraorman are ca și traseu, Dunărea Veche, canalul Lung, canalul Litcov și canalul Caraorman. De pe pontoanele din Caraorman sunteți preluați de mașina cu care veți merge la Pădurea Caraorman. Similară cu pădurea Letea, având în componență floră subtropicală, Pădurea Caraorman impresionaza prin fauna bogată (păsări de pădure, șacali, căprioare și cai sălbăticiți). Incursiunea în lumea magică a pădurii și a dunelor de nisip durează aproximativ o oră, și este urmată de o vizită și un prânz tradițional în satul hahol.

După masa de prânz, ulițele de nisip frumos mărginite de case tradiționale, vă vor ghida drumul către barcă (mers lejer, aprox 20 minute). Drumul de întoarcere se vă face pe un traseu ușor diferit.

Seara, vă puteți bucura de încă o cină tradițională pescărească.

Excursia la Sulina

Program informativ:

8:30 – Mic dejun |  9:30- Plecare în excursia la Sulina |  20:30 – Cina

După micul dejun se pornește către Sulina, pe traseul Dunărea Veche până la Crișan și brațul Sulina. Odată ajunși în Sulina, veți face o plimbare de-a lungul străzilor ce încă păstrează grandoarea unui port internațional unde vă puteți bucura de cele 3 biserici vechi ce poartă toate același nume, farul-muzeu Jean Bart și Catedrala Sf Nicolae și Alexandru. La amiază veți servi prânzul într-un restaurant local (la alegere). Masa de prânz este urmată de o vizită a cimitirului multietnic și de câteva ore de relaxare la plajă. În jurul orei 18:00 se pornește către Mila23.

Seara aveți pregătită o altă minunată cină tradițională pescărească

Excursia la Sfântu Gheorghe și Laguna (Meleaua) Sacalin

Program informativ:

8:30 – Mic dejun |  9:30- Plecare în excursia la Sfântu Gheorghe |  20:30 – Cina

Plecarea în excursia la Sfântu Gheorghe va fi prin Crișan, trecând pe lângă Caraorman. Se va traversa lacul Puiu, lacul Erenciuc, se va trece foarte încet prin mica rezervație Arinișul Erenciuc unde se pot vedea puținii arini ramași în această zonă. În dreptul satului Sf Gheorghe se intră laguna Sacalin, o zonă unică în Delta Dunării și principalul loc de hrănire și refugiu pentru mii de păsări. După vizitarea lagunei, se ajunge în satul Sfântu Gheorghe, locul în care dunărea întâlnește Marea Neagră și unde natura se poate bucura încă de o antropizare păstrată la limite decente. Pentru masa de prânz, vă recomandăm celebrul storceag de sturion, un amestec de bucătărie ucraineană şi românească, o reţetă pestriţă, continentală şi pescarească totodată – dar lejeră.

După masa de prânz se vizitează satul și împrejurimile. Întoarcerea către Mila23 se vă face prin Gârla Împuțită trecând pe lângă Sulina, continuând pe Dunăre până la Crișan și apoi pe Dunărea Veche. Se ajunge la pensiune seara, unde aveți pregătită cina, gătită în stilul lipovenesc.

Fiind o excursie lungă, solicitantă, vă rugăm să vă hidratați și să aveți la voi echipamentul minim necesar.

În excursii

*În funcție de sezon, de nivelul apei și condițiile meteo, ghidul decide care este cel mai bun traseu de urmat.

Primăvara în Delta Dunării    |     Vara în Delta Dunării   |   Toamna în Delta Dunării

Barca pentru excursii

Aceast program se face cu BARCĂ DESCHISĂ

Fără acoperiș, prelata sau geamuri. Bărcile arată exact că în fotografiile prezentate pe site (sunt doar fotografii cu bărcile noastre). Bărcile noastre merg cu viteză mică-medie, NU sunt bărci de viteză (rapide). Toate bărcile noastre sunt dotate cu banchete cu spătar și perne, pentru un confort ridicat. Fiecare persoană din barcă va primi o vestă de salvare ce va fi purtată pe tot parcursul excursiei (condiție legală).

Dorim să vă arătăm Delta Dunării sălbatică și frumoasă, să puteți vedea păsările în zbor, să puteți admira nestingheriți spiralele stolurilor de pelicani ce urcă pe coloanele de aer cald (vă povestim mai multe la fața locului).

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea unui avans de 30%.

Cerere de rezervare

Dați click pe butonul “Cere rezervare” (butonul verde de sub tabelul cu prețuri) și completați datele solicitate apoi apăsați “Trimite”.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Numărul de persoane se referă la numărul de persoane ADULTE din grupul dvs.

Coloana PREȚ definește prețul sejurului pentru fiecare perioada în parte. Prețul este per persoană, per sejur, este exprimat în LEI (RON) și include TVA.

Cum plătesc?

 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Plată online (link de plată)
 • Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)

Detalii suplimentare despre metodele de plată.

Detalii suplimentare si întrebări frecvente.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP