Sejur in Delta Dunarii 5z/4n, la Mila23 si Holbina, program grup 2022

Previous slide
Next slide

Acest sejur ofera cadrul turistic ideal, dezvaluind atat satul traditional deltaic, Mila23 cat si oaza de liniste oferita de incinta Holbina 3 Bibani. Toate elementele înconjurătoare – natura cu atmosfera ei mistică, aerul nepoluat, preparatele din peste, traiul pe insula incojurata de ape, obiceiurile și tradițiile ancestrale – faciliteaza conservarea satului tradițional lipovenesc, Mila23.
Pe de alta parte, frumusețea sălbatică a Holbinei contribuie la conturarea unei locații turistice de-a dreptul magice – o perfecta armonie a omului cu natura!

Aveți incluse: 4 nopți de cazare, dintre care 2 nopti într-una dintre cele mai bune locații de 3* din Mila 23 si 2 nopti la Holbina 3 Bibani, pensiune completa (toate mesele incluse), transferurile pe apă, 3 zile de excursii cu bărci destinate turismului și cei mai buni ghizi din Delta Dunării.

Tarife și disponibilități pentru sezonul 2022

Pentru a solicita o rezervare, click pe numărul de locuri  (cele cu bulină verde) și completați cererea de rezervare în continuare.

Am incheiat programele de grup pentru sezonul 2022!

Ne vedem in 2023 cu aceleasi programe dedicate iubitorilor de natura.

Date
Locuri
Preț
19 aug - 23 aug
3200
23 sep - 27 sep
Locuri epuizate

Prețul din tabel este per persoană, în lei (RON) și include TVA.

Tariful include:

 • Cazare 2 nopți în Mila23, 2 nopți în Holbina;
 • Pensiune completă (începând cu cina din prima zi și terminând cu mic dejun în ultima zi);
 • Excursia la Letea, cu mașină de safari inclusă, în ziua 2
 • Excursia la Sfantu Gheorghe, în ziua 3
 • Excursia în zona Holbina, în ziua 4
 • Transferurile pe apă
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunării impuse de autorități (ARBDD).

Opționale:

 • Supliment single 850 lei / persoană / sejur

Tariful nu include:

 • Asigurări de orice fel (călătorie, bunuri etc)
 • Băuturile

Politică pentru copii:

 • Copiii 5-12 ani plătesc 75% din prețul pachetului
 • Copiii peste 12 ani se încadrează la adulți
 • Supravegherea copiilor pe toată durata sejurului revine în exclusivitate părinților.

*Vârsta minimă pentru participarea la acest program, este de 5 ani (copiii născuți începând cu 2017). Excursiile acestui program durează aproximativ 10 ore, fiind extrem de solicitante pentru un copil mai mic de 5 ani.
*La îmbarcare vă rugăm să prezentați o copie după certificatul de naștere al copiilor. În caz contrar ne rezervăm dreptul de a estima vârsta copiilor.

Program:

Ziua 1: 15:30 – Întâlnirea / îmbarcarea | 16:00 – Plecarea din Tulcea (cu barca) | 18:00 – Cazarea la pensiune | 18:30 – Cina | 20:00 – Excursie la apusul soarelui

Întâlnirea, îmbarcarea, parcarea

Plecarea pentru acest sejur se face din Port Tulcea Aval, la ora 16:00.  Pentru finalizarea plăților (dacă este cazul) și comunicarea cu privire la barca cu care veți merge până la Mila23, vă așteptăm la ora 15:30.

Port Tulcea Aval – click pe link pentru detalii de localizare, îmbarcare și parcarea mașinilor.

Transferul și cazarea la pensiune

Se va merge către Mila23 pe un traseu turistic. Durata transferului este de aproximativ 2 ore.
Ghidul nostru vă va conduce până la pontonul pensiunii la care veți fi cazat. În pensiune veți fi așteptat de personalul casei, care vă va înmâna cheia camerei alocate (conform voucherului).
Seara, gazdele vă așteaptă cu o cină delicioasă.

Excursia la apusul soarelui

Durează aproximativ 2h, în funcție de ora de apus a soarelui, în fiecare sezon.

Îmbarcarea pentru excursii se face de pe pontonul pensiunii la care sunteți cazați (același la care ați debarcat înainte). Vă rugăm să fiți prezenți pe ponton cu 10 minute înaintea orelor de plecare, pentru a avea suficient timp de îmbarcare.

Transferurile și excursiile se fac cu bărcile noastre, deschise, create special pentru tursim (le puteti vedea in fotografiile de pe site).

Ziua 2:  8:30 – Mic dejun | 9:30- Plecare în excursia la Letea | 12:30 – Excursie la Pădurea Letea (cu mașină de safari + mers pe jos) | 14:30 – Masa de prânz | 20:30 – Cina

Excursia la Letea

Excursia la Letea este o zi a contrastelor, ce străbate armonios canalele și lacurile ce par nemărginite, ajungând în spectaculoasa zonă deșertică a grindului Letea, aflat în vecinătatea celei mai mari colonii de pelicani comuni din Europa, Roșca Buhaiova. După acostarea în satul Letea, o mașină de safari vă așteaptă pentru a merge la pădurea Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Pe parcursul celor 7 km din sat până la pădure, aveți ocazia să întâlniți frumoasele pasări de sărături. Căutăm să vă arătam caii sălbăticiți, stejarii crescuți pe nisipul sărat și celebrele dune de nisip.

Traseul ne readuce în sat unde veti avea masa de prânz, într-o gospodărie autentică hahola, unde gazdele gătesc simplu și tradițional. După prânz, pe un traseu ușor diferit se ajunge în Mila23.

Prânzul la gospodăria locală din Letea

Trebuie să știți că acesta nu este un restaurant și nu pot fi comandate alte feluri de mâncare. Prânzul este întotdeauna bazat pe pește prins în dimineața zilei respective și este compus din borș de pește, pește la cuptor și celebrele gogoși de la Letea, ca desert.

Fiind o excursie lungă, solicitantă, vă rugăm să vă hidratați și să aveți la voi echipamentul minim necesar.

Ziua 3:  8:30 – Mic dejun | 9:30- Plecare în excursia la Sfantu Gheorghe | 14:30 – Masa de prânz | 20:30 – Cina

După micul dejun, mica aventură în Delta Dunării, va fi continuată cu o vizita la Sfantu Gheorghe, loc care datorită sălbăticiei şi a deselor inundaţii nu a reprezentat un interes pentru desele populaţii migratoare şi stăpâniri străine în mâna căruia a căzut de-a lungul vremii, fiind pentu multă vreme doar un loc de tranzit al corăbiilor care coborau sau urcau pe Dunăre, în drumul lor spre rutele comerciale existente atunci.

Vizitarea plajei este urmată de o plimbare în satul pescăresc și un prânz, al cărui vedetă va fi celebrul storceag.

“Storceagul se mănâncă într-un singur loc din România – la Sf. Gheorghe – Delta Dunării. E un amestec de bucătărie ucraineană şi românească, o reţetă un pic pestriţă – şi continentală şi pescarească totodată – dar lejeră. Se poate face şi cu şalău, şi cu ştiucă, şi cu somon sau alt peşte alb de mare (nu merge însă, zic eu, cu somn sau crap, care-s graşi şi întorc gustul). Tăria nu se leagă cu ciorba asta uşoară, ci un vinuţ mic şi poznas, dar de familie bună, un Sauvignon adolescent de pe dealurile Tulcei, alb la piele şi mai mult decât fraged, infantil” – dupa cum zicea Radu Anton Roman

Turul este contiunat către Holbina, o locație rafinată, situată ideal între Dunavatul de Jos și Lacul Razim, ce oferă vizitatorilor ei o întindere de mai bine de 1200ha de natură protejată și îngrijită cu multă pasiune.

Cazare și cina în Resortul Holbina 3 Bibani.

Ziua 4:  O jumatate de ora inainte de rasaritul soarelui – Excursia la rasarit  | 8:30 – Mic dejun | 9:30- Plecare în excursia pe lacuri | 13:30 – Masa de prânz | 20:30 – Cina

Am pastrat pentru acest loc magic, Lacul Razim (Razelm), excursia la rasarit, este un spectacol greu de descris in cuvinte asa ca ne dorim foarte mult sa vi-l aratam chiar de pe lac (*cu exceptia zilelor cu vant puternic).
Dupa mic dejun ne imbarcam din nou si pornim intr-o excursie pe lacurile din jurul Holbinei, zone salbatice putin explorate din cauza distantei mari fata de orice sat.
Dupa pranz aveti de ales intre a va relaxa la piscina resortului sau sa explorati incinta cu caiacul (self-guided).

Ziua 5:  8:30 – Mic dejun | 9:30- Transferul catre Tulcea

Transferul către Tulcea se face cu o barcă rapidă (avem de străbătut mai bine de 100km pe apă). Veti debarca la Tulcea in jurul orei 12:00.

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea unui avans de 50%.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Program de grup

Fiind o ofertă de grup înseamnă că tot grupul merge cu aceași barcă, la aceleași ore (orele din program). Vă rugăm să fiți la îmbarcare la orele stabilite, atât pentru transferuri cât și pentru excursii.

Neprezentarea dumneavoastră la îmbarcare, la ora stabilită, înseamnă pierderea zilei/etapei de excursie sau a transferului.

Acest program are loc cu minim 6 persoane incluse.

Cum plătesc?

 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Plată online (link de plată)
 • Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)

Detalii suplimentare despre metodele de plată.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP