Sejur în Delta Dunării 7z/6n Mila 23 - Lacuri, Letea, Sulina - 2024

Previous slide
Next slide

Haideți să descoperim acest vast muzeu natural numit Delta Dunării, într-un program complex de 7 zile/6 nopți. Ghizii noștri vă vor arăta cu entuziasm, în fiecare zi, o altă față a deltei. Veti fi fascinati de natura magnifica a Deltei Dunarii dar si de farmecul Marii Negre.

Aveți incluse: 6 nopți de cazare într-una dintre cele mai bune locații de 3*, din Mila 23, demipensiune (mic dejun-urile și cinele incluse), transferurile pe apă, 4 zile de excursii cu bărci destinate turismului și cei mai buni ghizi din Delta Dunării.

 Alexandru & Alexandra  Casa Vaida

Sejur 7 zile / 6 nopți în Delta Dunării, cu 4 zile de excursii incluse:

 1. Excursie pe lacuri și canale sălbatice, 2 excursii, dimineața și seara.
 2. Excursie la Letea, cu vizitarea pădurii Letea.
 3. Excursie de o zi la Sulina
 4. Excursie pe lacuri și canale sălbatice, 2 excursii, dimineața și seara (trasee diferite)

Aceste 4 zile de excursii, împreună cu transferurile și eventuala excursie opțională, acoperă o mare parte din suprafața Deltei Dunării.

Tarife și disponibilități pentru sezonul 2024

Pentru a solicita o rezervare, click pe “Rezerva“, în coloana pensiunii alese și completați cererea de rezervare în continuare. Numarul din fata butonului de rezervare reprezinta numarul de locuri disponibile.

Date
Alexandru și Alexandra
Casa Vaida
Locuri
Preț
Locuri
Preț
10 iun - 16 iun
Locuri epuizate
2500
24 iun - 30 iun
2500
Locuri epuizate
1 iul - 7 iul
2500
2500
8 iul - 14 iul
Locuri epuizate
2500
15 iul - 21 iul
2500
Locuri epuizate
22 iul - 28 iul
2500
2500
29 iul - 4 aug
2500
2500
5 aug - 11 aug
2500
2500
19 aug - 25 aug
2500
2500
26 aug - 1 sep
2500
2500
2 sep - 8 sep
Locuri epuizate
Locuri epuizate

Prețul din tabel este per persoană, per sejur, în lei (RON).

Prețul include:

 • Cazare la pensiunea aleasă, în camera dublă, pentru 6 nopți
 • Demi-pensiune (cina din prima zi, mic dejun și cină în zilele 2-6, mic dejun în ultima zi)
 • 2 zile de excursii pe lacuri (în 2 etape, dimineata si seara)
 • Excursie la Letea (o zi), inclusiv masina de safari
 • Excursie la Sulina (o zi)
 • Ghidaj în limba ROMÂNĂ
 • Transferurile pe apa, Tulcea – Mila23 și retur
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunării impuse de autorități (ARBDD).

Opționale:

 • Supliment single 720 lei/persoană/sejur
 • Masa de prânz – 80 lei/pers la Casa Vaida, 70 lei/pers la Alexandru și Alexandra și la Letea (se achită direct la locația în care luați masa)
 • Excursie optionala (joi) Lacuri si Manastirea Stipoc – 1000 lei/barca mica (1-6 pers); 1500 lei/barca mare (7-11 pers)
 • Excursie la răsăritul soarelui – 100 lei/pers

Prețul NU include:

 • Băuturile (altele decât apa la masă)
 • Mesele de prânz
 • Taxele de vizitare a obiectivelor turistice
 • Mijloacele de transport în Sulina
 • Asigurări de orice fel (călătorie, bunuri etc)

Politica pentru copii:

 • Copiii 5-12 ani plătesc 50% din prețul pachetului
 • Copiii peste 12 ani sunt considerați adulți
 • Supravegherea copiilor pe toată durata sejurului revine în exclusivitate părinților.

*Vârsta minimă pentru participarea la acest program, este de 5 ani.

Program:

Ziua 1:15:30 – Întâlnirea / îmbarcarea | 16:00 – Plecarea din Tulcea (cu barca) |  Cazarea la pensiune |  Cina

Întâlnirea, îmbarcarea, parcarea

Plecarea pentru acest sejur se face din Port Tulcea Aval, la ora 16:00.  Pentru finalizarea plăților (dacă este cazul) și comunicarea cu privire la barca cu care veți merge până la Mila23, vă așteptăm la ora 15:30.

Port Tulcea Aval – click pe link pentru detalii de localizare, îmbarcare și parcarea mașinilor.

Transferul și cazarea la pensiune

Se va merge către Mila23 pe un traseu turistic. Durata transferului este de aproximativ 2 ore.
Ghidul nostru vă va conduce până la pontonul pensiunii la care veți fi cazat (pensiunea aleasă de către dumneavoastră pentru acest program). În pensiune veți fi așteptat de personalul casei, care vă va înmâna cheia camerei alocate (conform voucherului).
Seara, gazdele vă așteaptă cu o cină delicioasă.

Transferurile și excursiile se fac cu bărcile noastre, deschise, create special pentru tursim (le puteti vedea in fotografiile de pe site).

Zilele 2 si 6: 8:30 – Mic dejun | 9:30 Excursia de dimineață, pe lacuri | Excursia de seară, pe lacuri | Cina

Excursiile pe lacuri

Excursia din jurul satului Mila23, va fi împărțită în două ieșiri, una de dimineață și una seara. În funcție de nivelul apelor Dunării precum și de informațiile proaspete pe care le avem despre locurile în care se hrănesc grupuri mari de păsări, vom alege traseul cel mai potrivit.

In prima sesiune se pleaca dupa mic dejun (9:30) iar in cea de seara cu 4 ore inainte de apusul soarelui, apusul este inclus in aceasta excursie, intr-un loc pitoresc. Pentru ca in functie de sezon ora de apus difera, ghidul va va anunta ora de plecare pentru sesiunea de seara.

Dacă doriți masa de prânz, anunțați acest lucru personalului pensiunii, dimineața, la mic dejun. De asemenea, dacă doriți masa de prânz la Letea (pentru ziua următoare), anunțați ghidul cu o seară înainte.

Ziua 3: Excursia la răsăritul soarelui – începe cu 30 de minute înainte de răsărit | 8:30 – Mic dejun | 9:30- Plecare în excursia la Letea | 12:30 – Excursie la Pădurea Letea (cu mașină de safari + mers pe jos) | 14:30 – Masa de prânz (opțională) |  Cina

Excursia la răsărit (opțională)

Cu o seara înainte, ghidul vă va comunica ora de plecare pentru această excursie. În funcție de luna în care veniți în sejur, ora de răsărit a soarelui diferă. Ținând cont că dimineața este mai rece decât în cursul zilei, vă rugăm să aveți la dumneavoastră o jachetă.

Excursia la Letea

Excursia la Letea este un itinerariu al contrastelor, străbate armonios canalele și lacurile ce par nemărginite, ajungând în spectaculoasa zonă deșertică a grindului Letea, aflat în vecinătatea celei mai mari colonii de pelicani comuni din Europa, Roșca Buhaiova. După acostarea în satul Letea, o mașină de safari vă așteaptă pentru a merge la pădurea Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Pe parcursul celor 7 km din sat până la pădure, aveți ocazia să întâlniți frumoasele pasări de sărături. Căutăm să vă arătam caii sălbătici, stejarii crescuți pe nisipul sărat și celebrele dune de nisip.

Traseul ne readuce în sat unde (opțional) se poate servi masa de prânz, într-o gospodărie autentică hahola, unde gazdele gătesc simplu și tradițional. După prânz, pe un traseu ușor diferit se ajunge în Mila23.

Prânzul la gospodăria locală din Letea

Trebuie să știți că acesta nu este un restaurant și nu pot fi comandate alte feluri de mâncare. Prânzul este întotdeauna bazat pe pește prins în dimineața zilei respective și este compus din borș de pește, pește la cuptor și celebrele gogoși de la Letea, ca desert. Gazdele au un sistem foarte simplu de servire și pot oferi doar meniuri complete. Plata pentru prânz se face direct la gazde, în numerar.

Fiind o excursie lungă, solicitantă, vă rugăm să vă hidratați și să aveți la voi echipamentul minim necesar.

Echipament în Delta Dunării (click pe link) – Pentru a nu avea surprize la fața locului, citiți și acest articol de la noi de pe blog.

Ziua 4: 8:30 – Mic dejun | Program liber | Cina

Astazi va puteti relaxa sau puteti alege o excursie optionala. Aveti incluse micul dejun si cina la pensiune.

Ziua 5: 8:30 – Mic dejun | 9:30 – Plecarea in excursia la Sulina | Cina

Excursia la Sulina

Excursie la Sulina. După micul dejun se pornește către Sulina, pe traseul Dunărea Veche până la Crișan și bratulSulina. Odată ajunși în Sulina, veți face o plimbare de-a lungul străzilor ce încă păstrează grandoarea unui port internațional unde vă puteți bucura de cele 3 biserici vechi ce poartă toate același nume, farul-muzeu Jean Bart și Catedrala Sf Nicolae și Alexandru. La amiază puteți lua prânzul (opțional) într-un restaurant local (la alegere). Timp liber la dispoziție pentru vizita la cimitirul multietnic sau relaxare la plajă. La ora 18:00 are loc întâlnirea la barcă, de unde se pornește catre Mila23.

Seara aveți pregătită o altă minunată cină tradițională pescărească.

Ziua 7: 8:30 – Mic dejun | 9:30- Îmbarcarea pentru transferul către Tulcea | 11:30 – Debarcarea la Tulcea, finalul programului.

Transferul către Tulcea

Se face, în mare parte, pe același traseu ca și la venire, cu o viteză mai mare decât cea pentru excursii. Debarcarea se face pe același ponton de la care am plecat. Rămas bun și sfârșitul serviciilor turistice.

Dacă plecați din Tulcea cu un mijloc de transport în comun, vă recomandăm să luați în considerare o rezervare după ora 13.

*Ordinea zilelor de excursii poate fi diferită.

Programul se desfășoară cu minim 4 persoane înscrise.

Vrei să înscrii un grup de minim 6 persoane adulte? Cere ofertă pe email.

Program de grup

Fiind o ofertă de grup înseamnă că tot grupul merge cu aceași barcă, la aceleași ore (orele din program). Vă rugăm să fiți la îmbarcare la orele stabilite, atât pentru transferuri cât și pentru excursii.

În excursii

*În funcție de sezon, de nivelul apei și condițiile meteo, ghidul decide care este cel mai bun traseu de urmat.

Viteza de deplasare este medie, ideală pentru excursiile noastre, în care veți observa și cele mai fine detalii ale locurilor prin care veți trece. Vom opri des, fie pentru o pasăre, o floare, un peisaj sau o poveste pe care ghidul o are de spus.

Fiecare anotimp are frumusețile sale, fiecare zona a deltei are specificul său, iar noi vă vom ajuta să-l descoperiți.

Primăvara în Delta Dunării | Vara în Delta Dunării | Toamna în Delta Dunării

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea unui avans de 30%. Puteti plati online, cu cardul, prin transfer bancar, la ghiseul bancilor sau cu tichete de vacanta (vouchere, tiparite sau card).

Cu mai mult de 90 de zile de la inceperea programului, puteti amana un sejur, veti primi un voucher valabil 2 ani. Cu mai putin de 90 de zile inainte de inceperea programului, avansul nu se returneaza si nu poate fi folosit pentru un alt program.

Diferenta de plata se face la imbarcare, cash, cu cardul sau cu tichete de vacanta.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți termenele și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Îți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP