Sejur în Delta Dunării 4z/3n la Mila23 - Sulina + Sf Gheorghe - demipens 2021

Previous
Next

Rezervă până la

31 ianuarie 2021

și beneficiezi de o reducere 50 lei/pers + bonus închiriere binoclu și excursie la răsărit.

Au mai rămas:

Zile
Ore
Minute

Rezervă până la

28 februarie 2021

și ai bonus: închiriere binoclu și excursie la răsărit.

Au mai rămas:

Zile
Ore
Minute

Rezervă până la

31 martie 2021

și ai bonus: excursia la răsărit.

Au mai rămas:

Zile
Ore
Minute

 

Să întâlnești MAREA în 2 locuri în același sejur, să Descoperi cele mai estice puncte din Delta Dunării, cazat în cele mai bune pensiuni din Mila23.  O zi la Sulina și o zi la Sfântu Gheorghe alături de echipa noastră de ghizi.

Noi, agenția de turism Descoperă Delta Dunării, suntem organizatorii acestui sejur, dispunând de propria flotă (bărci), de o echipa entuziastă de ghizi și de o colaborare în exclusivitate cu cele 3 pensiuni prezentate mai jos. Voi vă alegeți pensiunea la care doriți să stați, pe care o considerați cea mai potrivită pentru vacanța dumneavoastră.

Aveți incluse: 3 nopți de cazare într-una dintre cele mai bune locații de 3* din satul Mila23, demipensiune (mic dejun-urile și cinele incluse), transferurile pe apă, 2 zile pline de excursii cu bărci de turism și cei mai buni ghizi din Delta Dunării.

Sejur 4 zile / 3 nopți în Delta Dunării, cu 2 zile de excursii incluse:

 1. Excursie de o zi la SULINA.
 2. Excursie de o zi la SFÂNTU GHEORGHE.

Perioade și disponibilități pentru sezonul 2021:

Date
Vanessa
Alexandru și Alexandra
Pelicanul creț
Locuri
Preț
Locuri
Preț
Locuri
Preț
17 mai - 20 mai
1500
Locuri epuizate
1400
27 mai - 30 mai
Locuri epuizate
1300
1400
31 mai - 3 iun
Locuri epuizate
1300
1400
10 iun - 13 iun
1500
1300
1400
14 iun - 17 iun
1500
1300
1400
21 iun - 24 iun
1500
1300
1400
1 iul - 4 iul
1500
1300
1400
5 iul - 8 iul
Locuri epuizate
1300
1400
15 iul - 18 iul
1550
1350
1450
19 iul - 22 iul
1550
1350
1450
29 iul - 1 aug
1550
1350
1450
2 aug - 5 aug
1550
1350
1450
16 aug - 19 aug
1550
1350
1450
26 aug - 29 aug
1550
1350
1450
2 sep - 5 sep
1550
1350
1450
9 sep - 12 sep
1550
1350
1450

*Prețurile din tabel sunt per persona, în lei (RON) și includ TVA.

Prețul include:

 • Cazare la pensiunea aleasă, de 3***, în camera dublă, pentru 3 nopți
 • Mesele (cina din prima zi, mic dejun și cină în zilele 2 și 3, mic dejun în ultima zi)
 • 1 loc în barca de excursie la Sulina (o zi)
 • 1 loc în barca de excursie la Sfântu Gheorghe (o zi)
 • Ghidaj în limba ROMÂNĂ (ghid membru AGPDD)
 • Program artistic „Cor lipovenesc” (în perioada 1 Mai – 15 Septembrie în serile de Miercuri și Sâmbătă)
 • 1 loc în barca de transferuri, Tulcea – Mila23 și retur
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunării impuse de autorități (ARBDD).

Opționale:

Prețul NU include:

 • Băuturile (altele decât apa la masă)
 • Mesele de prânz
 • Taxe de vizitare a obiectivelor turistice
 • Mijloace de transport în Sulina și Sfântu Gheorghe
 • Asigurări de orice fel (călătorie, bunuri etc)

Politica pentru copii:

 • Copiii 5-12 ani plătesc 75% din prețul pachetului
 • Copiii peste 12 ani se încadrează la adulți
 • Supravegherea copiilor pe toată durata sejurului revine în exclusivitate părinților.

*Vârsta minimă pentru participarea la acest program, este de 5 ani (copiii născuți începând cu 2016). Excursiile durează o zi, se merge cu barca și pe jos. Poate fi mult prea mult pentru un copil mic, mai ales vara, când este foarte cald. Excursia nu se poate întrerupe și barca nu se va întoarce mai devreme.

*La îmbarcare vă rugăm să prezentați o copie după certificatul de naștere al copiilor. În caz contrar ne rezervăm dreptul de a încadra copiii la vârsta estimată de noi.

Program:

Ziua 1: 15:30 – Întâlnirea / îmbarcarea | 16:00 – Plecarea din Tulcea (cu barca) | 18:00 – Cazarea la pensiune | 18:30 – Cina | 20:00 – Excursie la apusul soarelui

Întâlnirea, îmbarcarea, parcarea

Plecarea pentru acest sejur se face din Port Tulcea Aval, la ora 16:00.  Pentru finalizarea plăților (dacă este cazul) și comunicarea cu privire la barca cu care veți merge până la Mila23, vă așteptăm la ora 15:30.

Port Tulcea Aval – click pe link pentru detalii de localizare, îmbarcare și parcarea mașinilor.

Transferul și cazarea la pensiune

Se va pleca către Mila23 pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunării și se va trece pe Canal 36, Gârla Sireasa, Gârla Șontea, Canalul Olguța, Dunărea Veche – Sat Mila23. Durata transferului este de aproximativ 2 ore.
Ghidul nostru vă va conduce până la pontonul pensiunii la care veți fi cazat (pensiunea aleasă de către dumneavoastră pentru acest program). În pensiune veți fi așteptat de personalul casei, care vă va înmâna cheia camerei alocate (conform voucherului).
Seara, gazdele vă așteaptă cu o cină delicioasă.

Excursia la apusul soarelui

Durează aproximativ 2h, în funcție de ora de apus a soarelui, în fiecare sezon.

Îmbarcarea pentru excursii se face de la pontonul pensiunii în care sunteți cazați (același la care ați debarcat înainte). Vă rugăm să fiți prezenți la ponton cu 10 minute înaintea orelor de plecare, pentru a avea timp suficient pentru îmbarcare.

Transferurile și excursiile se fac cu bărcile noastre, bărci deschise, de excursii.

Ziua 2: 8:30 – Mic dejun | 9:30 – Plecarea in excursia la Sulina | 20:30 – Cina

Excursia la Sulina

Plecarea în excursie la Sulina. Se va coborâ pe Dunărea Veche până la Crișan iar de acolo pe brațul Sulina până în orașul Sulina. Facem o plimbare de-a lungul străzilor ce încă păstrează grandoarea unui port internațional unde ne vom bucura de cele 3 biserici vechi, farul-muzeu Jean Bart și Catedrala Sf Nicolae și Alexandru. La amiază puteți lua prânzul (opțional) într-un restaurant local (la alegere) și apoi vă lăsăm timp liber, să mergeți la plajă. Opțional, puteți vizita vestitul Cimitir din Sulina. La ora 18:00 ne întâlnim la barcă și plecăm spre Mila23.

Seara aveți pregătită din nou o cină tradițională pescărească.

Ziua 3 – Excursia la răsăritul soarelui – începe cu 30 de minute înainte de răsărit |8:30 – Mic dejun | 9:30- Plecare în excursia la Sfântu Gheorghe | 20:30 – Cina

Excursia la răsărit (opțională) – În seară precedentă, ghidul vă va informa care este ora de plecare în această excursie. În funcție de luna în care veniți în sejur, ora de răsărit a soarelui diferă. Excursia durează aproximativ 2 ore. Țînând cont că dimineață este mai rece decât în cursul zilei, vă rugăm să aveți cu voi o jachetă.

Excursia la Sfântu Gheorghe și Laguna (Meleaua) Sacalin

Plecarea în excursia la Sfântu Gheorghe, se va face prin Crișan, trecând pe lângă Caraorman. Se va traversa lacul Puiu, lacul Erenciuc, se va trece foarte încet prin mică rezervație Arinisul Erenciuc și veți putea veda puținii arini care au mai rămas în această zonă. În dreptul satului Sf Gheorghe intrăm în laguna Sacalin, o zona unică în Delta Dunării, loc de hrănire și refugiu pentru mii de păsări. După vizitarea lagunei Sacalin, se va merge în satul Sfântu Gheorghe unde veți avea o pauză pentru masa de prânz (opțională), aici puteți degusta celebrul storceag de sturion, o rețetă din acest sat (un storceag adevărat poate fi mâncat numai la Sfântu Gheorghe).

După masa de prânz mergem puțin prin sat, să vedem împrejurimile. La ora 17:00 are loc întâlnirea la barcă. Întoarcerea către Mila23 va fi pe Gârla Împuțită trecând pe lângă Sulina, continuând pe Dunăre până la Crișan și apoi pe Dunărea Veche. Ajungeți la pensiune seara unde aveți pregătită cina, gătită în stilul lipovenesc.

Este o excursie lungă, solicitantă, vă rugăm să aveți cu voi echipamentul minim necesar.

Ziua 4 – 8:30 – Mic dejun | 9:30- Îmbarcarea pentru transferul către Tulcea | 11:30 – Debarcarea la Tulcea, finalul programului.

Transferul către Tulcea

Se face, în mare parte, pe același traseu ca și la venire, cu o viteză mai mare decât în excursii. Este ultima parte a programului nostru și păstrăm special pentru acum câteva locuri frumoase pe care vrem să vi le arătăm pe drum. Debarcăm la același ponton de la care am plecat și ne luăm rămas bun.

Dacă plecați din Tulcea cu un mijloc de transport în comun, vă recomandăm să luați în considerare o rezervare după ora 13.

*Ordinea zilelor de excursii poate fi diferită.

În excursii

*În funcție de sezon, de nivelul apei și condițiile meteo, ghidul decide care este cel mai bun traseu de urmat.

Viteza noastră de deplasare este medie, ideală pentru excursiile noastre, în care veți observa și cele mai fine detalii ale locurilor prin care veți trece. Vom opri des, fie pentru o pasăre, o floare, un peisaj sau o poveste pe care ghidul o are de spus.

Ce vedem –  Întodeauna căutăm să vă povestim câte ceva despre locurile prin care mergem, despre păsările și flora deltei, aglomerări de păsări și locuri cu floră specifică anotimpului în care facem excursia. Fiecare anotimp are frumusețile sale, fiecare zona a deltei are specificul său, iar noi vă vom ajuta să-l descoperiți.

Primăvara în Delta Dunării    |     Vara în Delta Dunării   |   Toamna în Delta Dunării

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea unui avans de 20%.

Cerere de rezervare

Alegeți perioada pe care o doriți, din tabelul atașat programului, click pe numărul de locuri  (cele cu bulină verde), în coloana pensiunii alese și completați cererea de rezervare în continuare.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Program de grup

Fiind o ofertă de grup înseamnă că tot grupul merge cu aceași barcă, la aceleași ore (orele din program). Vă rugăm să fiți la îmbarcare la orele stabilite, atât pentru transferuri cât și pentru excursii.

Neprezentarea dumneavoastră la îmbarcare, la ora stabilită, înseamnă pierderea zilei/etapei de excursie sau a transferului. În acest caz nu se rambursează costul excursiei sau al transferului și nici nu avem obligația de a pune la dispoziția întârziaților o altă barcă.

Vă putem oferi o altă barcă, în funcție de disponibilitatea din ziua respectivă dar o veți achita separat de costul pachetului turistic.

Cum plătesc?

 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Plată online (link de plată)
 • Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)

Detalii suplimentare despre metodele de plata.

Programul se desfășoară cu minim 2 persoane înscrise.

Vrei să înscrii un grup de minim 6 persoane adulte? Cere ofertă pe email.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Îți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP