Sejur in Delta Dunarii 4z/3n la Mila23, Sulina - Caraorman, prog demipens 2023

Previous slide
Next slide

Această experiență va oferă posibilitatea de descoperi un colt de rai ferit de tumultul oraselor. Sulina, „o mica citadela universala” al carui fost stil de viaţă elegant își trăieste bătrânețea; ofera o perspectiva splendidă atat asupra Deltei Dunarii cat şi a Marii Negre, fiind refugiul ideal pentru iubitorii de plaja. In Caraorman intalniti pe langa padurea cu acelasi nume, satul traditional hahol, cu strazi neasfaltate, mancare locala bazata pe preparate din peste, case verzi acoperite cu stuf, vechi traditii si aer curat. Locul este autentic si o plimbare pe jos este cu siguranta o experienta minunata.

Aveti incluse: 3 nopti de cazare intr-una dintre cele mai bune locatii de 3* din satul Mila23, demipensiune (mic dejun-urile si cinele incluse), transferurile pe apa, 2 zile de excursii cu barci de turism si cei mai buni ghizi din Delta Dunarii. Cazarea pentru aceste sejururi in Delta Dunarii se face in cele 2 pensiuni aflate exclusiv in reteaua noastra: 

  Casa Vanessa 3*  | Alexandru & Alexandra 3*

Sejur de 4 zile / 3 nopti, cu 2 zile de excursii incluse

 1. Excursie de o zi la SULINA.
 2. Excursie de o zi la CARAORMAN.

Voi va alegeti pensiunea la care doriti sa stati, pe care o considerati cea mai potrivita pentru vacanta dumneavoastra.

Tarife si disponibilitati pentru sezonul 2023:

Date
Vanessa
Alexandru și Alexandra
Locuri
Preț
Locuri
Preț
4 sep - 7 sep
#REF!
#REF!

Pretul din tabel este per persoana, per sejur, in lei (RON) si include TVA.

Pretul include:

 • Cazare la pensiunea aleasa, in camera dubla, pentru 3 nopti
 • Mesele (cina din prima zi, mic dejun si cina in zilele 2 si 3, mic dejun in ultima zi)
 • Excursie la Sulina (o zi)
 • Excursie la Caraorman (o zi), inclusiv masina cu care se merge la Padurea Caraorman
 • Ghidaj in limba ROMANA
 • Transferurile cu barca, Tulcea – Mila23 si retur
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD).

Optionale:

Pretul NU include:

 • Bauturile (altele decat apa la masa)
 • Mesele de pranz
 • Taxe de vizitare a obiectivelor turistice
 • Mijloace de transport in Sulina
 • Asigurari de orice fel (calatorie, bunuri etc)

Politica pentru copii:

 • Copiii 5-12 ani platesc 75% din pretul pachetului
 • Copiii peste 12 ani se incadreaza la adulti
 • Supravegherea copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor.

*Varsta minima pentru participarea la acest program, este de 5 ani (copiii nascuti incepand cu 2018).  Excursiile dureaza o zi, se merge cu barca si pe jos. Poate fi mult prea mult pentru un copil mic, mai ales vara cand este foarte cald. Excursia nu se poate intrerupe si barca nu se va intoarce mai devreme.

*La imbarcare va rugam sa prezentati o copie dupa certificatul de nastere al copiilor. In caz contrar ne rezervam dreptul de a incadra copiii la varsta estimata de noi.

Program:

Ziua 1: 15:30 – Întâlnirea / îmbarcarea | 16:00 – Plecarea din Tulcea (cu barca) | 18:00 – Cazarea la pensiune | 20:00 –  Cina | Excursie la apusul soarelui

Întâlnirea, îmbarcarea, parcarea

Plecarea pentru acest sejur se face din Port Tulcea Aval, la ora 16:00.  Pentru finalizarea plăților (dacă este cazul) și comunicarea cu privire la barca cu care veți merge până la Mila23, vă așteptăm la ora 15:30.

Port Tulcea Aval – click pe link pentru detalii de localizare, îmbarcare și parcarea mașinilor.

Transferul și cazarea la pensiune

Se va merge către Mila23 pe un traseu turistic. Durata transferului este de aproximativ 2 ore. Ghidul nostru vă va conduce până la pontonul pensiunii la care veți fi cazat (pensiunea aleasă de către dumneavoastră pentru acest program). În pensiune veți fi așteptat de personalul casei, care vă va înmâna cheia camerei alocate (conform voucherului).
Seara, gazdele vă așteaptă cu o cină delicioasă.

Excursia la apusul soarelui

În funcție de ora de apus a soarelui, ghidul vă va anunța ora de plecare în această excursie.

Îmbarcarea pentru excursii se face de pe pontonul pensiunii la care sunteți cazați (același la care ați debarcat înainte). Vă rugăm să fiți prezenți pe ponton cu 10 minute înaintea orelor de plecare, pentru a avea suficient timp de îmbarcare.

Transferurile și excursiile se fac cu bărcile noastre, deschise, create special pentru turism (le puteti vedea in fotografiile de pe site).

Ziua 2: 8:30 – Mic dejun | 9:30 – Plecarea in excursia la Sulina | 20:00 – Cina

Excursia la Sulina

După micul dejun se pornește către Sulina, pe traseul Dunărea Veche până la Crișan și bratulSulina. Odată ajunși în Sulina, veți face o plimbare de-a lungul străzilor ce încă păstrează grandoarea unui port internațional unde vă puteți bucura de cele 3 biserici vechi ce poartă toate același nume, farul-muzeu Jean Bart și Catedrala Sf Nicolae și Alexandru. La amiază puteți lua prânzul (opțional) într-un restaurant local (la alegere). Timp liber la dispoziție pentru vizita la cimitirul multietnic sau relaxare la plajă. La ora 18:00 are loc întâlnirea la barcă, de unde se pornește catre Mila23.

Seara aveți pregătită o altă minunată cină tradițională pescărească.

Ziua 3: 8:30 – Mic dejun | 9:30 – Plecarea in excursia la Caraorman | 20:00 – Cina

Excursia la Caraorman

Excursia la Caraorman alterneaza atat un traseu turistic pe apa cat si pe uscat, prin satul Caraorman si Padurea Caraorman. De pe pontoanele din Caraorman sunteți preluați de mașina cu care veți merge la Pădurea Caraorman. Similară cu pădurea Letea, având în componență floră subtropicală, Pădurea Caraorman impresionaza prin fauna bogată (păsări de pădure, șacali, căprioare și cai sălbăticiți). Incursiunea în lumea magică a pădurii și a dunelor de nisip durează aproximativ o oră și este urmată de o vizită și un prânz tradițional în satul hahol.
După masa de prânz, ulițele de nisip frumos mărginite de case tradiționale, vă vor ghida drumul către barcă (mers lejer, aprox 20 minute). Drumul de întoarcere se va face pe un traseu ușor diferit.
Seara, vă puteți bucura de încă o cină tradițională pescărească.

Prânzul la gospodăria locală din Caraorman

Trebuie să știți că acesta nu este un restaurant și nu pot fi comandate alte feluri de mâncare. Prânzul este bazat pe pește iar gazdele au un sistem foarte simplu de servire și pot oferi doar meniuri complete. Plata pentru masa de prânz se face direct la gazde, în numerar.

Fiind o excursie lungă, solicitantă, vă rugăm să va hidratati și să aveți la voi echipamentul minim necesar.

Echipament în Delta Dunării (click pe link) – Pentru a nu avea surprize la fața locului, citiți și acest articol de la noi de pe blog.

Ziua 4: 8:30 – Mic dejun | 9:30- Îmbarcarea pentru transferul către Tulcea | 11:30 – Debarcarea la Tulcea, finalul programului.

Transferul către Tulcea

Se face, în mare parte, pe același traseu ca și la venire, cu o viteză mai mare decât cea pentru excursii. Debarcarea se face pe același ponton de la care am plecat. Rămas bun și sfârșitul serviciilor turistice.

Dacă plecați din Tulcea cu un mijloc de transport în comun, vă recomandăm să luați în considerare o rezervare după ora 13.

*Ordinea zilelor de excursii poate fi diferită.

În excursii

*În funcție de sezon, de nivelul apei și condițiile meteo, ghidul decide care este cel mai bun traseu de urmat.

Viteza de deplasare este medie, ideală pentru excursiile noastre, în care veți observa și cele mai fine detalii ale locurilor prin care veți trece. Vom opri des, fie pentru o pasăre, o floare, un peisaj sau o poveste pe care ghidul o are de spus.

Fiecare anotimp are frumusețile sale, fiecare zona a deltei are specificul său, iar noi vă vom ajuta să-l descoperiți.

Primăvara în Delta Dunării    |     Vara în Delta Dunării   |   Toamna în Delta Dunării

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea unui avans de 30%.

Cerere de rezervare

Alegeți perioada pe care o doriți, din tabelul atașat programului, click pe numărul de locuri  (cele cu bulină verde), în coloana pensiunii alese și completați cererea de rezervare în continuare.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenele și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Program de grup

Fiind o ofertă de grup înseamnă că tot grupul merge cu aceași barcă, la aceleași ore (orele din program). Vă rugăm să fiți la îmbarcare la orele stabilite, atât pentru transferuri cât și pentru excursii.

Cum plătesc?

 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Plată online (link de plată)
 • Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)

Detalii suplimentare despre metodele de plată.

Programul se desfășoară cu minim 2 persoane înscrise.

Vrei să înscrii un grup de minim 6 persoane adulte? Cere ofertă pe email.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP