Regulament pentru inchirierea echipamentelor foto

Previous
Next

Foarte multi fotografi isi doresc se incerce fotografia de natura, fie ca este vorba de wildlife, peisaj sau macro dar asta nu inseamna neaparat sa-si si cumpere toate echipamentele necesare acestui gen de fotografie.

De foarte multe ori, este mult mai rentabil sa inchiriati ce aveti nevoie, daca nu folositi foarte des aceste echipamente.

In premiera, aducem in zona inchirierilor obiective super-tele si camere din segmentul PRO, clientilor care participa la turele noastre foto. Avand in vedere ca sunt echipamente foarte scumpe si pot genera mari probleme daca nu sunt folosite corespunzator sau nu aveti grija de ele (de aceea am ales sa le inchiriem doar in turele noastre), trebuie sa respectati cateva reguli simple.

1. Va rugam sa solicitati inchirierea echipamentelor atunci cand faceti rezervarea pentru tura foto, tot atunci va vom confirma disponibilitatea / indisponibilitatea echipamentului ales. In special in cazul in care participarea dvs la tura foto depinde de aceste echipamente, trebuie sa stim din timp, sa le rezervam.

2. Perioada minima de inchiriere este de o zi (1 ZI), nu putem inchiria echipamentele cu ora sau cu jumatati de zi.

3. 1 zi = 24 h. Adica, o zi de inchiriere se calculeaza de la predarea echipamentului pana a doua zi, aproximativ la aceasi ora. De exemplu, pentru o tura foto de 4zile/3nopti, aveti nevoie de obiectiv pentru 3 zile.

4. Pierderea / distrugerea accidentala / furtul unui echipament atrage dupa sine plata integrala a acestuia. Calculul se face la pretul zilei conform listei distribuitorului autorizat din Romania. 

5. In cazul defectarii unui echipament, veti suporta costul reparatiei la service-ul autorizat + inchirierea pentru numarul de zile cat dureaza reparatia (pana avem produsul din nou disponibil pentru inchiriere).

6. In cazul in care un produs inchiriat a fost declarat de catre noi inutilizabil iar clientul nu poate / nu vrea sa il achite, ne rezervam dreptul de a ne indrepta impotriva sa pe cale juridica.

7. In timpul folosirii obiectivelor foto, este foarte posibil ca lentilele sa se murdareasca. Va rugam insistent sa nu le curatati dvs. Lasati-le asa, le vom curata noi. In timpul folosirii lor in zone cu nisip (plaje, Letea etc) nisip foarte fin se poate depune pe lentila iar o curatare neadecvata poate duce la zgarierea lentilei frontale (produs inutilizabil!).

8. In timpul folosirii echipamentelor, nu le lasati fara capace! Am vazut frecvent fotografi lasand obiective, camere, teleconvertoare fara capace in barca sau la Letea. Se vor umple de apa sau praf si puteti avea mari surprize. Curatarea de praf/nisip a unui obiectiv de 600mm costa in jur de 1000 de euro in service!

Pentru a reduce timpul acordat predarii / primirii echipamentelor, puteti descarca CONTRACTUL DE INCHIRIERE si veniti cu el completat (este un link de download, permiteti descarcarea / salvarea fisierului).

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP