Regulament pentru închirierea echipamentelor foto

Previous slide
Next slide

Foarte mulți fotografi își doresc se încerce fotografia de natură, fie că este vorba de wildlife, peisaj sau macro dar asta nu înseamnă neapărat să-și și cumpere toate echipamentele necesare acestui gen de fotografie.

De foarte multe ori, este mult mai rentabil să închiriați ce aveți nevoie, dacă nu folosiți foarte des aceste echipamente.

În premieră, aducem în zona închirierilor obiective super-tele și camere din segmentul PRO, clienților care participă la turele noastre foto. Având în vedere că sunt echipamente foarte scumpe și pot genera mari probleme dacă nu sunt folosite corespunzător sau nu aveți grijă de ele (de aceea am ales să le închiriem doar în turele noastre), trebuie să respectați câteva reguli simple.

1. Vă rugăm să solicitați închirierea echipamentelor atunci când faceți rezervarea pentru tură foto, tot atunci vă vom confirmă disponibilitatea / indisponibilitatea echipamentului ales. În special în cazul în care participarea dvs la tură foto depinde de aceste echipamente, trebuie să știm din timp, să le rezervăm.

2. Perioada minimă de închiriere este de o zi (1 ZI), nu putem închiria echipamentele cu ora sau cu jumătăți de zi.

3. 1 zi = 24 h. Adică, o zi de închiriere se calculează de la predarea echipamentului până a două zi, aproximativ la aceași ora. De exemplu, pentru o tură foto de 4zile/3nopti, aveți nevoie de obiectiv pentru 3 zile.

4. Pierderea / distrugerea accidentală / furtul unui echipament atrage după sine plata integrală a acestuia. Calculul se face la prețul zilei conform listei distribuitorului autorizat din România.

5. În cazul defectării unui echipament, veți suportă costul reparației la service-ul autorizat + închirierea pentru numărul de zile cât durează reparația (până avem produsul din nou disponibil pentru închiriere).

6. În cazul în care un produs închiriat a fost declarat de către noi inutilizabil iar clientul nu poate / nu vrea să îl achite, ne rezervăm dreptul de a ne îndrepta împotriva sa pe cale juridică.

7. În timpul folosirii obiectivelor foto, este foarte posibil că lentilele să se murdărească. Vă rugăm insistent să nu le curățați dvs. Lăsăți-le așa, le vom curața noi. În timpul folosirii lor în zone cu nisip (plaje, Letea etc) nisip foarte fin se poate depune pe lentilă iar o curățare neadecvată poate duce la zgârierea lentilei frontale (produs inutilizabil!).

8. În timpul folosirii echipamentelor, nu le lăsați fără capace! Am văzut frecvent fotografi lăsând obiective, camere, teleconvertoare fără capace în barcă sau la Letea. Se vor umple de apă sau praf și puteți avea mari surprize. Curățarea de praf/nisip a unui obiectiv de 600mm costă în jur de 1000 de euro în service!

Pentru a reduce timpul acordat predării / primirii echipamentelor, puteți descărca CONTRACTUL DE ÎNCHIRIERE și veniți cu el completat (este un link de download, permiteți descărcarea / salvarea fișierului).

Iți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP