Punctul de intalnire in Tulcea - Port Tulcea Aval

Punctul de intalnire in Tulcea - Port Tulcea Aval

Publicat de: Iliuta Publicat la: 25.08.2016 Afisari: 15086

Ne gasiti in incinta Portului Tulcea Aval (portul privat).

NU suntem in Portul PUBLIC Tulcea, NU suntem pe faleza orasului.

Varianta 1: Cea mai simpla. De pe un telefon mobil sau tableta cu Google Maps sau Waze instalat, deschideti aplicatia (Maps /  Harti sau Waze) iar in campul de cautare a adresei scrieti atat: Port Tulcea Aval, veti obtine ruta catre punctul nostru de imbarcare.

Daca folositi un alt GPS si trebuie sa introduceti adesa exacta, aceatsa este str. Intrarea Marmurei nr 3.

Varianta 2: Clasica. Pentru a va fi mai usor sa ajungeti la punctul de intalnire din Tulcea, din incinta Portului Aval - Tulcea, va dam cateva puncte de reper:

1. Suntem in curtea Portului Aval - Tulcea, cunoscut de localnici si ca TRANSNAV (este vechea denumire a acestui loc), pentru a ne gasi trebuie sa intrati in curte si sa mergeti drept inainte, pana la Dunare. Pe apa veti vedea un ponton de acostare mare, pe care scrie DEBARCADER PASAGERI. Suntem in a doua camera, pe dreapta.

2. Din centru Tulcei, de la sensul giratoriu de la Hotel Delta trebuie sa intrati pe str Grigore Antipa (paralel cu Dunarea, adica drept inainte daca veniti dinspre Bucuresti / Constanta sau stanga daca veniti dinspre Galati / Braila), urmati aceasta strada si faceti prima la stanga (str Timisoarei,de fapt acesta este si drumul principal), coborati panta, faceti dreapta (Aleea Vacarescu) si IMEDIAT stanga (str Mistreti sau Mistretului, depinde de harta), la 10m. Aceasta strada se continua dupa curba la dreapta sub denumirea de Str Gradinari si faceti pe PRIMA STRADA LA STANGA, aveti pe partea stanga un pilon inscriptionat MAER, straduta se termina in fata a doua porti, intrati pe cea din stanga (cu bariere) si mergeti dupa drumul asfaltat drept inainte, pana la pontonul pe care scrie "Debarcader pasageri".

Desi pare foarte complicat si cu multe strazi, tot drumul de la Hotel Delta pana la noi dureaza maxim 5 minute (cu masina), trebuie numai sa urmati intocmai drumul descris.

Va rugam insistent sa urmati intocmai aceste indicatii si NU mai intrebati localnicii! Aveti toate sansele sa fiti indrumati gresit.

In 99.9% din cazuri, clientii care au intrebat localnicii, au fost trimisi aiurea prin portul NAVROM, adica fix in celalat capat al orasului si au pierdut transferul.

Coordonatele GPS ale locatiei sunt:

LAT:45.187893
LON:28.807539

*La punctul de imbarcare din Tulcea puteti lasa masinile in parcare pazita, costul fiind de 15 lei/zi/masina. Aceasta parcare NU ne apartine iar pretul parcarii este informativ, incercam sa ramanem la zi cu informarile asupra tarifelos percepute de partenerii nostri dar nu putem garanta aceste tarife. Multumim pentru intelegere.

Costul parcarii NU este inclus in pretul excursiilor sau sejururilor noastre.

In acest nou loc de imbarcare exista toalete.

V-am pregatit si o harta cu o schita prin care veti putea ajunge foarte usor la noi.

Descarca harta!

Click dreapta pe harta si "save picture as" sau printati acea fotografie.

Pentru a studia vizual aceasta locatie, aveti mai jos o harta:


View Descopera Delta Dunarii - punctul de intalnire in Tulcea in a larger map

Tags: port aval