fbpx

Punct îmbarcare - Murighiol Star2000

Pentru programele desfășurate la Holbina – 3 Bibani, îmbarcarea pentru transferuri se face la Debarcader Murighiol – Parcarea Star2000.

Localizare

Cum ieșiți din satul Murighiol, pe direcția Dunavat, virați la stânga pe drumul asfaltat (există și un indicator „Spre Debarcader”). Coborâți pe primul drum asfaltat și NU intrați în curtea din față ci o ocoliți prin dreapta, urmând asfaltul. Când ajungeți la Dunăre, pe partea stângă veți vedea o parcare mare, cu bariere, inscripționată „Star2000”. Aici trebuie să intrați.

Cel mai simplu este să folosiți Google Maps sau Waze și să căutați „Parcare Star2000” sau „Debarcader Murighiol”.

Sau (doar de pe telefon) dați click aici: Punct îmbarcare Murighiol, pentru aplicația Google Maps sau aici: Punct îmbarcare Murighiol, pentru aplicația Waze.

Coordonatele GPS ale locației sunt:

LAT: 45.04378
LON:29.19147

Îmbarcarea

Veți fi strigați nominal și vi se va indica barca cu care veți merge. Vă rugăm NU va urcați în prima barcă pe care o gășiți la ponton, din acest loc se îmbarcă mai multe companii și riscați să ajungeți în altă locație.

Parcarea mașinilor

Prețul parcării este de 20 lei/zi/mașină (informație din luna noiembrie 2020).

*Prețul parcării este stabilit de conducerea portului și poate suferi modificări fără voia sau cunoștința noastră. Încercăm să rămânem la zi cu informările asupra tarifelor percepute de partenerii noștri dar nu putem garanta aceste tarife. Mulțumim pentru înțelegere.

Costul parcării NU este inclus în prețul programelor noastre.

V-am pregătit și o harta pentru orientare.

Îți place această pagină? Distribui-o, să afle și prietenii tăi despre ea.

TOP