Add Your Heading Text Here

Previous
Next
[EUPLATESCPAY]

Traseul incepe pe una dintre cele mai frumoase zone din Delta Dunarii, Garla Sontea. Coboram pe Canalul 36, intram pe Garla Sireasa si continuam pe canalele din jurul lacului Nebunu, loc de cuibarit si de hranire pentru o multime de pasari. Pentru masa de pranz, oprim la o asezare de pescari de pe Garla Sontea (aici puteti manca un pranz autentic pescaresc, cu peste proaspat, pescuit in aceasi zi). Drumul de intoarcere se face pe Garla Sontea pana la intersectia cu Canalul 36 iar apoi pe Dunare, pana la Tulcea.

Excursie de o zi in ritm lent, cu un vaporas comod si stabil. Pe traseul stabilit, strabatem zonele cele mai salbatice din zona Sireasa – Sontea – Nebunu. Optional puteti avea un pranz traditional pescaresc, la o asezare de pescari.

 

NOU: 2020 – Un sejur de 4 zile /3 nopti in care, alaturi de echipa noastra entuziasta de ghizi, veti descoperi atat satul hahol Caraorman cat si mirajul Sulinei cu a sa plaja de la malul Marii Negre.

Pretul include:

 • 1 loc in barca pentru excursia Tulcea – Mila23 – Tulcea.
 • Ghidaj in limba ROMANA, ghid membru al Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD)

Politica pentru copii:

 • Varsta minima pentru participarea la aceasta excursie este de 5 ani (copiii nascuti incepand cu anul 2015)
 • Copiii platesc tariful intreg, indiferent de varsta (1 loc in barca).

Pretul NU include

[EUPLATESCPAY]

Program:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

*Ordinea zilelor de excursii poate fi diferita.

Programul se desfasoara cu minim 2 persoane inscrise.

Vrei sa inscrii un grup de minim 6 persoane adulte? Cere pret pe email.

Cerere de rezervare

Alege perioada pe care o doresti, din tabelul atasat programului, click pe numarul de locuri  (cele cu stegulet verde), in coloana pensiunii alese si completeaza cererea de rezervare in continuare.

Inainte de rezervare va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile, cererea unei rezervari implica acceptarea acestora.

Legenda tabel:

Coloana numita LOCURI se refera la numarul de locuri disponibile in perioada respectiva, la acea pensiune. EX: daca vedeti afisat 10, inseamna ca sunt 10 locuri (5 camere duble) disponibile, daca este afisat 0, inseamna ca nu mai sunt locuri.

Coloana PRET defineste pretul sejurului pentru fiecare perioada in parte. Pretul este per persoana/sejur, este exprimat in LEI (RON) si include TVA.

Rezervarile la acest program se fac prin achitarea unui avans de 20%.

1. Transfer bancar sau plata la ghiseul bancilor – Dupa completarea cererii de rezervare, cu bifarea optiunii de plata prin transfer bancar sau la ghiseul bancii, un agent va prelua cererea dvs si veti primi un email cu conturile in care puteti face plata, odata cu confirmarea disponibilitatii serviciului solicitat. Avem conturi deschise la Banca Transilvania si ING Bank.

2. Plata online (link de plata) – Daca in cererea de rezervare bifati optiunea “Link de plata online”, veti primi odata cu confirmarea disponibilitatii si un link de plata, prin intermediul platformei “EuPlatesc”. Accesand acest link si urmand instructiunile de plata, puteti plati online, in cateva secunde, serviciul solicitat.

Pentru aceasta optiune, trebuie sa aveti un card Visa sau MasterCard. Sistemul EuPlatesc confirma plata in cateva minute (pe email) iar tranzactia are comision zero.

3. Tichete (vouchere) de vacanta, inclusiv electronice (card) – Puteti achita sejurul dvs in Delta Dunarii cu vouchere de vacanta de la Edenred, Up (Cheque Vacances) si Sodexo.

Alegeti oricare dintre pachetele noastre de sejur (care includ cazare) si scrieti in campul de observatii ca doriti sa achitati cu vouchere de vacanta.

*Este necesar ca voucherele de vacanta sa aiba termen de valabilitate inca minim 45 de zile de la data incasarii.

**Conform legii, tichetele de vacanta trebuie sa fie pe numele uneia dintre persoanele prezente in sejur iar platile facute cu aceste tichete NU sunt rambursabile.

Diferenta – Puteti achita diferenta de plata, la punctul de imbarcare, prin card bancar, numerar sau vouchere de vacanta.

Daca doriti sa achitati diferenta de plata prin transfer bancar sau link de plata, aceasta trebuie facuta cu minim 10 zile inainte de intrarea grupului. Va rugam sa luati legatura cu noi inainte de a veni in Delta Dunarii pentru a va furniza detaliile / linkul de plata.

 • Pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga, pentru a va proteja de soare
 • Palarie de soare (nu sapca)
 • Ochelari de soare
 • Jacheta
 • Pelerina de ploaie
 • Incaltaminte pentru drumetii

Va rugam sa luati foarte in serios aceste recomandari, vremea in Delta Dunarii poate fi capricioasa si puteti avea de suferit daca nu sunteti bine protejati.

Echipament in Delta Dunarii (click pe link) – Pentru a nu avea surprize la fata locului, cititi si acest articol de la noi de pe blog.

Fiind o oferta de grup inseamna ca tot grupul merge cu aceasi barca, la aceleasi ore (orele din program). Va rugam sa fiti la imbarcare la orele stabilite, atat pentru transferuri cat si pentru excursii.

Neprezentarea dumneavoastra la imbarcare, la ora stabilita, inseamna pierderea zilei/etapei de excursie sau a transferului. In acest caz nu se ramburseaza costul excursiei sau al transferului si nici nu avem obligatia de a pune la dispozitia intarziatilor o alta barca.

Va putem oferi o alta barca, in functie de disponibilitatea din ziua respectiva dar o veti achita separat de costul pachetului turistic.

Email:

contact@descoperadeltadunarii.ro

Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp):

0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. TOATE rezervarile se fac doar in scris, completand formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
TOP