Prezentare Calendar de TOAMNA/IARNA 2021/2022

Aceasta pagina este dedicata partenerilor cu care ne dorim sa colaboram pentru evenimentele din programele de pescuit ale Descopera Delta Dunarii.

Pentru sezonul de toamna / iarna, 2021/2022, am pregatit o serie de evenimente destinate pescarilor de rapitori, in special pescarilor de STIUCA intrucat aceste evenimente vor avea loc la Holbina 3 Bibani.

Toate evenimentele vor fi de LUNI pana MIERCURI, cu o estimare de 40 de participanti/serie, majoritar barbati, pescari de stiuca.

In fiecare serie:

  • avem un invitat care ghideaza 8 participanti, restul fiind clienti participanti la turele noastre standard de pescuit.
  • avem o crama (preferabil din Dobrogea), care isi poate prezenta (cu degustare si vanzare) vinurile proprii, tuturor clientilor prezenti la evenimentul respectiv.
  • avem un importator/producator/distribuitor de produse de pescuit la stiuca ce-si poate prezenta si vinde produsele celor prezenti in resort la acea data.
Calendarul evenimentelor poate fi vazut aici: Calendar evenimente

Prezentarile vor fi filmate si prezentate pe canalul nostru de YouTube, Facebook, Instagram si website. Pe langa aceasta, partenerii vor fi afisati in programele la care aleg sa participe.

Sustinem noi transferurile pe apa, cazarea si mesele reprezentantilor partenerilor care se vor ocupa de eveniment.

Pe langa prezentare de produse, atat partenerii care prezinta produsele de pescuit cat si cramele, pot sponsoriza participarea invitatului la programul de pescuit iar noi vom reduce semnificativ costul de participare al clientilor la acest program, oferind o buna reclama sponsorului la eveniment.

Daca sunteti interesati de o colaborare, va rog contactati-ne:

Tel: 0740 357 073  |  Email: iliuta@fotonatura.ro

Multumesc

TOP