Acum poti plati si cu TICHETE DE VACANTA!

Acum poti plati si cu TICHETE DE VACANTA!

Publicat de: Iliuta Publicat la: 27.02.2017 Afisari: 15621

Acum poti plati sejurul tau in Delta Dunarii cu tichete de vacanta in format electronic sau tiparite (Sodexa, Eden Red si Check Vacances).

Daca achitati dvs contravaloarea sejururlui si doriti sa decontati suma, va rugam sa specificati la rubrica de observatii numele complet (exact ca in CI) CNP si adresa.

Cum poţi folosi voucherele de vacanţă

Serviciile turistice pe care le poţi achita cu voucherele de vacanţă trebuie să cuprindă în mod obligatoriu servicii de cazare* . Aceste servicii pot fi achiziţionate prin intermediul agenţiilor de turism licenţiate. Agentia noastra este licentiata cu numarul 7309 (in lista agentiilor acreditate de Minsiterul Turismului), la fel ca si toate cele 4 pensiuni cu care colaboram in exclusivitate.

Descopera Delta Dunarii alaturi de noi si de echipa noastra de ghizi profesionisti si plateste-ti vacanta cu tichete de vacanta de la oricare dintre cei 4 parteneri ai nostri. Toate cele 4 pensiuni vandute la noi pe site sunt clasificate si publicate pe siteul Ministerului Turismului.

Alege-ti oricare dintre pachetele noastre si scrie in campul de observatii ca doresti sa achiti cu vouchere de vacanta.

Cine poate primi vouchere de vacanţă?

Voucherele de vacanţă pot fi oferite de către companiile private și instituțiile publice propriilor salariaţi încadrați cu contract individual de muncă pentru a-i ajuta să-şi încarce bateriile, refăcându-şi capacitatea de muncă într-un concediu relaxant pe tărâmurile pitoreşti ale României, încurajând în acest fel turismul românesc.

*Atenţie! Excursiile de o zi si turele de caiac NU pot fi achitate cu tichete de vacanţa, aceste apot fi folosite doar la programele care au incluse servicii de cazare!

Vezi programele pe care le poti achita cu tichete de vacanta!

Tags: tichete vacanta

Oferte pe aceasta tema