fbpx

Pescuit in Delta Dunarii, cu BERTI la Holbina

Previous
Next

Hai cu noi la pescuit, la Holbina, alături de fratii Eugen si Petre GERMAN, mai cunoscuti in lumea pescuitului ca frații BERTI, cei care au fondat si cel mai puternic brand romanesc de naluci de pescuit, BERTI LURE. Puteti sa le adresati ce intrebari vreti voi despre naluci pentru stiuca, despre cum sa gasesti stiuca in cel mai scurti timp intr-o apa pe care pescuiesti pentru prima data. Afla secretele unor campioni!

Derulăm acest program cu maximum 8 participanți, adică 4 echipe de pescari. Cum programul va include 4 sesiuni de pescuit, Eugen si Petre vă vor însoți, pe rând, pe fiecare în parte, într-una dintre sesiuni. In acest fel, fiecare echipa va avea doua sesiuni de pescuit cu unul dintre fratii Berti in barca. Pe lângă sesiunile de pescuit mai avem serile în care vom discuta tot despre pescuit la știucă.

Perioade și disponibilități pentru sezonul 2021

22-24 noiembrie 2021 – Cum cauti stiuca intr-o apa noua. Tehnici si tactici de campioni.

Date
Locuri
Preț
22 nov - 24 nov
2250

Tariful de 2250 lei (RON), este per persoană, per program, cazare în cameră dublă și include TVA.

Pentru a solicita o rezervare, click pe numărul de locuri disponibile din tabel (cele cu bulină verde) și completați cererea de rezervare în continuare.

Eugen si Petre GERMAN

Pentru majoritatea pescarilor de spinning din România, Eugen și Petre German nu mai au nevoie de prea multe prezentări. Creatorii nalucilor Berti sunt pasionați pana la extrem de pescuitul cu momeli artificiale, indiferent de specia de răpitor de la celalalt capăt al firului și promotori fără rezerve ai pescuitului în sistem „catch and release”.
Dintre pescarii de competiție din România, au cele mai multe calificari în echipa națională, fiind în posesia a 5 titluri de campioni naționali, 3 de vice-campioni nationali și a 3 locuri 3. Campioni mondiali cu echipa României în 2017 în Rusia și câștigătorii primei ediții a celui mai important concurs de spinning organizat în Romania, Delta Dunarii Predator Challenge 2020.

Prețul include:

 • Transferul cu barca de la Murighiol la Holbina (și retur)
 • Cazare 2 nopți în cameră dublă
 • Pensiune completă (meniul zilei)
 • 3 zile de pescuit din barcă (2-3 pescari într-o barcă), combustibilul inclus, fara conducator. Doua dintre sesiuni vor fi alături de unul dintr efratii BERTI, ca ghid.

Opționale

 • Adaugă o noapte de cazare (duminică), (o noapte de cazare, cină și mic dejun) – 360 lei/pers
 • Adaugă o zi (joi) la programul standard de pescuit (o zi de pescuit, o noapte de cazare și mesele) – 450 lei/pers (in afara programului special)
 • Adaugă 2 zile (joi și vineri) la programul de pescuit (2 zile de pescuit, 2 nopți de cazare și mesele) – 900 lei/pers (in afara programului special)
 • Barcagiu – 100 lei/zi
 • Supliment camera single – 250 lei/cameră/noapte

Prețul NU include:

 • Echipamente / momeli pentru pescuit;
 • Băuturile de la bar;
 • Asigurări de orice fel (sănătate, bunuri etc).
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autorități (ARBDD).

Politica pentru copii:

 • Copiii cu vârsta de până la 14 ani (neîmpliniți) beneficiază de gratuitate (dorm în aceași cameră cu părinții, sunt însoțiți la pescuit de un adult);
 • Copiii peste 14 ani se încadrează la adulți (vor achita tariful întreg).

Program

Ziua 1 – Întâlnirea, îmbarcarea și transferul la Holbina. Check-in și pescuit, sesiunea 1.

Veți fi preluați la ora 10:00 de una dintre bărcile complexului Holbina – 3 Bibani și transferați la resort. Drumul durează aproximativ 1 ora iar îmbarcarea se face din Murighiol, parcarea Star2000.

*Dacă ați optat pentru sosire în ziua de duminică, preluarea din Murighiol se va face la ora 13:30. Această zi nu este dedicată activităților.

Odată ajunși la resort, veți fi cazați apoi ne întâlnim în restaurant unde Eugen si Petre ne vor povesti repede câte ceva despre nălucile pentru știuci mari, ce trebuie neaprat sa aveti la voi, în funcție de programul ales apoi avem masa de prânz, după care ieșim la pescuit. Tragem la sorți să vedem care va fi echipa care va fi însoțită de Eugen si care de Petre la prima sesiune de pescuit. Aveți la dispoziție 1300 ha de ape bine populate cu știucă.

Seara, la întoarcere, veți fi așteptați cu o cină pescărească. Dacă nu mâncați pește sau aveți alte preferințe culinare, vă rugăm să anunțați acest lucru dimineața, la sosire.

Atât în timpul cinei cât și după aceasta, continuăm discuțiile cu privire la tematica programului nostru.

Ziua 2 – Sesiunile 2 si 3 de pescuit, știuci mari și multe informatii

Echipele desemnate prin tragerea la sorți să meargă alături de Eugen si Petre la pescuit (a doua sesiune) stabilește împreună cu acestia ora la care vor porni la pescuit de dimineața, după mic dejun sau cu mic dejun la pachet.

La prânz ieșim și tragem concluzii asupra numărului de capturi și mușcături și vedem ce strategie urmează să abordați în continuare.

După masa de prânz urmează cea de-a 3-a sesiune de pescuit, cu alte doua echipe alături de Eugen si Petre.

Ziua 3 – Sesiunea a 4-a de pescuit, check-out, transfer

La fel ca și în ziua precedentă, alte doua echipe pleacă la pescuit conform orei stabilite în seara precedentă, alături de Eugen si Petre.

După masa de prânz, programul nostru se încheie și veți avea transferul la Murighiol.

Participarea la acest program de pescuit se face doar cu acceptarea regulamentului de pescuit al resortului Holbina – 3 Bibani.

Barca de pescuit

Bărcile pentru pescuit sunt foarte spațioase, au 7m lungime. 2-3 persoane pescuiesc lejer din aceste bărci. Fiecare barcă este doatată cu motor termic (benzină), motor electric, ghionder și minciog mare, de care să vă folosiți când prindeți stiucile mari, pentru a evita să le răniți.

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea integrală a pachetului.

Cerere de rezervare

Alegeți perioada pe care o doriți, din tabelul atașat programului, click pe numărul de locuri  (cele cu bulină verde) și completați cererea de rezervare în continuare.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Cum plătesc?

 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Plată online (link de plată)
 • Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)

Programul se desfășoară cu minim 4 persoane înscrise.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on telegram
Share on whatsapp
TOP