fbpx

Pescuit din CAIAC la Holbina 3 Bibani - 3 zile

Previous
Next

Vă invităm să pescuiți într-o atmosferă inedită, din CAIAC, în incinta Holbina 3 Bibani, locul ideal pentru prins știuci de mari dimensiuni.

Bucurați-vă de avantajele și satisfacțiile pescuitului din caiac: alegerea personală a locului de pescuit și a poziției de lansare; perfecționarea tehnicii, adrenalina luptei cu un pește mare și aducerea acestuia în minciog (fiind în totalitate meritul dumneavoastră) și nu în ultimul rând plăcerea de a fi în mijlocul naturii. Relaxare, contemplare și bucuria unei zile de pescuit sportiv!

Pachetul turistic include transferurile de la Murighiol la Holbina 3 Bibani si retur, 2 nopti de cazare in camere duble, pensiune completa si caiacul pentru pescuit pentru 3 zile.

Holbina – 3 Bibani (click pe link pentru detalii) este locul ideal în care să mergi la pescuit de știucă, dacă vrei să prinzi exemplare mari. Este locul ideal în care să-ți aduci copilul la pescuit, în natură, în aventură.

Se pescuiește exclusiv în sistemul catch&release! Regulament de pescuit (click pe link pentru detalii)

În zona piscicolă Holbina – 3 Bibani s-au desfășurat 4 ediții ale Cupei Mondiale de Pescuit la Știucă, Pike Challenge. Aici ai ocazia să pescuiești în cea mai bine populată incintă cu știuci de peste 1 metru, să cauți exemplarele capitale pe 1200 ha de lacuri, japșe și canale.

Tariful pentru acest program este de:

1700 lei/persoană – preț valabil pentru 2 pescari în cameră și 2 caiace pentru pescuit.

Oferta promoțională este valabilă de LUNI până MIERCURI, pentru echipe de 2 pescari.

Date și disponibilități pentru sezonul 2022

Pentru a solicita o rezervare, click pe numărul de locuri  (cele cu bulină verde), în coloana pensiunii alese și completați cererea de rezervare în continuare.

Date
Locuri
Preț
11 aug - 14 aug
1700
15 aug - 18 aug
1700
18 aug - 21 aug
1700
22 aug - 25 aug
1700
25 aug - 28 aug
1700
29 aug - 1 sep
1700
1 sep - 4 sep
1700
5 sep - 8 sep
1700

Prețul include:

 • Transferul cu barca de la Murighiol la Holbina (și retur);
 • Cazare în cameră dublă, pentru 2 nopti;
 • Pensiune completă (meniul zilei);
 • Caiac pentru pescuit, padelă și vestă de salvare pentru fiecare pescar, pentru 3 zile.

Opționale

 • Supliment cameră single – 500 lei/cameră/program
 • Adaugă o zi (duminică sau joi) la programul de pescuit (o zi de pescuit, o noapte de cazare si mesele) – 450 lei/pers

Prețul NU include:

 • Echipamente / momeli pentru pescuit
 • Băuturile de la bar
 • Asigurări de orice fel (sănătate, bunuri etc).
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autorități (ARBDD).

Politica pentru copii:

 • Copiii cu vârsta de până la 14 ani (neîmpliniți) beneficiază de gratuitate (dorm în aceași cameră cu părinții, sunt însoțiți la pescuit de un adult).
 • Copiii peste 14 ani se încadrează la adulți (vor achita tariful întreg)

Program:

Ziua 1 – Întâlnirea, îmbarcarea și transferul la Holbina. Check-in și pescuit.

La rezervare sau cu o zi înainte de intrare, ne anunțați ora la care doriți să fiți preluați din Murighiol, parcarea Star2000.

La ora stabilită veți fi preluați de una dintre bărcile complexului Holbina – 3 Bibani și transferați la resort. Drumul durează aproximativ 1 ora.

Odată ajunși la resort, veți fi cazați apoi veți primi caiacele pentru pescuit, veți avea un scurt instructaj tehinic și veți primi harta complexului. Aveți la dispoziție 1200 ha de ape bine populate cu știucă. Purtarea vestei de salvare este obligatorie cât timp sunteți în caiac.

Seara, la întoarcere, veți fi așteptați cu o cină pescărească. Dacă nu mâncați pește sau aveți alte preferințe culinare, vă rugăm să anunțați acest lucru dimineața, la sosire.

Ziua 2 – Pescuit, știuci mari și relaxare

Puteți începe ziua la orice oră doriți, doar să anunțați personalul despre acest lucru din seară precedentă.

Aveți incluse cele 3 mese ale zilei. Pentru mic dejun și/sau prânz, puteți opta între a lua masa în restaurant sau la pachet. Vara, o pauză la prânz este chiar binevenită.

Ziua 3 – Pescuit, check-out, transfer

La fel ca și în ziua precedentă, anunțați personalul cu privire la ora de plecare la pescuit precum și de cum preferați să luați mesele, în restaurant sau la pachet.

Pentru transfer, ultima ora este 17:00. Practic aveți o zi plină de pescuit. Dacă doriți transferul mai devreme, acesta se poate face la orice ora, dacă este anunțat în ziua precedentă.

Participarea la acest program de pescuit se face doar cu acceptarea regulamentului de pescuit al resortului Holbina – 3 Bibani.

Caiacele pentru pescuit

Sunt modelul Feel Free Lure 10, sit-on-top-uri foarte stabile, comode, cu poziția scaunului înaltă, pentru a putea pescui în voie. Nu sunt caiace de viteză dar compensează prin confort și stabilitate.

Cum rezerv?

Rezervările la acest program se fac prin achitarea integrală a pachetului.

Cerere de rezervare

Alegeți perioada pe care o doriți, din tabelul atașat programului, click pe numărul de locuri  (cele cu bulină verde) și completați cererea de rezervare în continuare.

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Cum plătesc?

 • Transfer bancar sau plată la ghișeul băncilor
 • Plată online (link de plată)
 • Tichete (vouchere) de vacanță, inclusiv electronice (card)

Detalii suplimentare despre metodele de plata.

Programul se desfășoară cu minim 2 persoane înscrise.

Contact

Email: contact@descoperadeltadunarii.ro
Telefon (Voce, Mesaj, WatsApp): 0749120009 |  0742070779

*Numerele de telefon sunt doar pentru detalii suplimentare. Rezervările se fac doar completând formularul de rezervare de pe site sau prin email.

Programe similare

Iti place aceasta pagina? Distribui-o, sa afle si prietenii tai despre ea.

TOP