Pensiunea Vanessa 3* - cazare in Mila23

Previous slide
Next slide

Descoperă o cazare confortabilă, în mijlocul satului Mila23

Pensiunea Vanessa – cazare de 3 stele în Mila23, Delta Dunării, într-o locație liniștită și pitorească, lângă biserica lipovenească din sat.

Din 2010 este vândută exclusiv în rețeaua noastră. Vanessa este una dintre pensiunile extrem de apreciate de turiști și suntem foarte mândri de nivelul serviciilor din această locație, ce continuă să crească de la an la an.

Descoperă preparatele culinare ale rușilor lipoveni din Mila23

Alina și Florin, proprietarii pensiunii, pregătesc cu măiestrie preparate tradiționale din pește prospăt sau procesat (sărat, uscat, marinat). Toate mesele oferite în programele Descoperă Delta Dunării sunt bazate pe preparate locale, în special din pește.

Renumele acestei pensiuni este clădit și în baza preparatelor gustoase, a preparatelor proaspete pregătite de Alina.

Meniurile oferite în programele noastre sunt fixe, adică se gătește același meniu pentru toată lumea (cu o singură bucătăreasă nu putem oferi meniuri à la carte). Desigur, meniul se face după o prealabilă consultare cu clienții. În cazul în care doriți meniu fără pește sau vegetarian veți primi fără probleme aceste opțiuni.

Salonul pensiunii Vanessa are 30 de locuri, pentru grupuri mai mari putem face cazarea în 2 pensiuni separate iar tot grupul poate mânca în salonul pensiunii Vanessa.

Descoperă liniștea și pacea unui sat din Delta Dunării

În curtea spațioasă a pensiunii, plină de flori, te poți destinde la o cafea sub vița de vie, la cochetele măsuțe sau puteți lenevi pe șezlong. Uită de stresul cotidian bucurându-te de o atmosferă liniștită și relaxantă.

În timpul programelor noastre sigur veți găși o jumătate de ora să vă răsfățați mergând desculți prin iarbă, să ascultați sunetele naturii amestecate cu cele ale satului (fără mașini, pentru că suntem pe o insula).

Casa Vanessa 3*** dispune de 8 camere duble, cu băi proprii, din care 5 sunt cu paturi matrimoniale iar 3 sunt cu două paturi. 4 dintre camere (4 matrimoniale) sunt la etajul 1 iar 4 (3 twin și o matrimonială) sunt la mansardă. Accesul la etaje se face pe scară exterioară. 4 dintre camere (2 la etajul 1 și 2 la mansardă), au balcon.

La baie aveți prosoape, săpun și șampon.

Dotări pensiune: centrală proprie pentru încălzire și apă caldă, salon restaurant (mare) cu aer condiționat, internet wireless, TV, șezlonguri de plajă.

Fumatul este INTERZIS în toată casa (atât în camere cât și în salon).

Dotări camere: aer condiționat, TV, uscător de păr. Atât ferestrele cât și ușile de la balcoane sunt protejate cu plase de țânțari.

Trebuie să mai știți că totul este foarte curat, de bună calitate, de la saltele, prosoape, lenjerie, până la veselă și tacâmuri totul este ales atent.

În această locație nu vindem doar cazare ci numai pachete complete.

Rezervă acum!

Galerie foto, pensiunea Vanessa, Mila23

Exterior

Camere

Salon si culinare

Turul virtual al pensiunii Vanessa, Mila23

Recomandam vizionarea in full screen (click pe patratelul din dreapta – sus a turului).

Tur virtual 360 realizat de SEE360.ro.

Prezentarea video a pensiunii Vanessa, Mila23

In curand!

Îți place această pagină? Distribui-o, afle și prietenii tăi despre ea.

TOP