fbpx

Pensiunea Pelicanul Creț 3* - Mila 23

Previous
Next

Cazare în Delta Dunării, Mila23

Pelicanul Creț este o pensiune construită în stilul local tradițional, acoperită cu stuf, în satul Milă 23, Delta Dunării, aflată chiar pe malul canalului din spatele satului. Administrarea casei se face în familie iar bucătăria este lăsată în grijă gazdei, Alexandra, care gătește extraordinar. Totul este nou iar casa este curată și bine întreținută.

Unul dintre punctele forte ale cazării în această pensiune sunt camerele triple, dedicate familiilor cu copii. Astfel, în cameră aveți un pat matrimonial și un pat single (potrivit pentru un adult). Toate camerele sunt dotate cu băi proprii.

Bucătăria acestei pensiuni se bazează în special pe preparate tradiționale din pește proaspăt dar, la cerere, putem oferi meniuri fără pește, vegetariene sau de post.

Mesele sunt unul dintre punctele forte ale acestei pensiuni, și aici se mânca foarte bine, la fel ca în toate locațiile noastre.

Masa se ia în salonul pensiunii sau în foișor. Gazda gătește la modul excepțional, în special preparate tradiționale din pește proaspăt, pescuit în acea zi.

Pentru că este o pensiune mică, mesele se servesc în sistem de pensiune, adică se gătește același lucru pentru toată lumea, desigur după o discuție prealabilă cu turiștii. Așa că, dacă se face un borș de pește nu mai puteți comanda supă de pui sau ciorbă de văcuță atunci când vă așezați la masă.

Camerele de cazare sunt 7 la număr și sunt împărțite după cum urmează: 3 camere triple (un pat dublu și un pat single), 2 camere twin (două paturi single), 2 camere matrimoniale (un pat matrimonial).

Camerele matrimoniale și una dintre camerele twin sunt la parterul pensiunii, fiind singura pensiune în care avem camere la parter.

Camerele pensiunii nu sunt cu vedere la apă.

Dotări camere: baie proprie, TV, AC, WiFi. Toate ferestrele sunt protejate cu plase de țânțari.

La baie aveți prosoape, săpun și șampon.

Curtea nu este foarte mare dar este foarte bine aranjată. Aici găsiți două balansoare și un micuț loc de cafea / fumat. În fața casei există și o altă curte, aflată chiar pe malul canalului, unde aveți la dispoziție un foișor în care se poate mânca sau savura o cafea / bere / vin. Dacă aveți chef să rămâneți seara la un pahar de vin, acest foișor este minunat pentru că nu-i deranjați pe cei care dorm în casă.

Fumatul este INTERZIS în toată casa (atât în camere cât și în salon).

Dotări pensiune: centrală proprie pentru încălzire și apă caldă, salon restaurant cu aer condiționat, TV, grătar.

În această locație nu vindem doar cazare ci numai pachete complete.

Galerie foto - pensiunea Pelicanul Cret, Mila23

Exterior

Camere

Foisor, terase, ponton

Turul virtual al pensiunii Pelicanul Cret, Mila23

Recomandam vizionarea in full screen (click pe patratelul din dreapta – sus a turului).

Tur virtual 360 realizat de SEE360.ro.

Prezentare video a pensiunii Pelicanul Cret, Mila23

In curand!

Îți place această pagină? Distribui-o, afle și prietenii tăi despre ea.

TOP